Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
11.5.2010 11:03:59
clas a to s tim zapomenutim cekat sofii.. chudacek mala asi byla v soku... jeste ze si tam mnela uz mm, to nevim jak bys to vyresila
clas,pett ja mam taky sklerozu a zapominam hodne ale je to tim ze ja uz 4.rok tahnu doma a bez vzdelavani a mozek odumira |
Tobianni | 38942 |
11.5.2010 11:01:39
Ahoj holky,
Pett, myslím na tebe, snad to u toho zubáka moc nebolí. A taky snad bude vědět ta laktační poradkyně, kde je chybka. Holky prosím vás, na tu PPP musím mít nějaké doporučení ze školky nebo od dětské dr? Nebo na toho dětského psychologa? Nebo tam můžu jen tak zajít? No já stejně ani nevím, kam, budu to asi muset pozjišťovat. Úplně nejlepší by bylo, kdyby mi řekli, že je v pořádku a hlavně mi na to dali potvrzení. Pak bych to té úče mohla vpálit a říct jí, že si to může zarámovat. A ještě jeden dotaz - za jak dlouho jsou výsledky toho, jak se brala v porodce krev z patičky? To přijde pokaždé domů poštou? Já mám pocit, že u Toba mi to domů přišlo, ale teď už máme 5 týdnů a pořád nic, tak nevím. |
11.5.2010 10:58:23
clas ty kapicky zabiraji rychle i na ousko i na ocka, takze eli je uplne v pohode a nic ji neboli, akorat musime kapat a do oci to je fakt umeni, ona je zavre tak ze je nemuzu ani prstama otvrit abych tam kapla
uz je na dvore a hraje si, vevnitr je to pro ni ted dlouhe, nudi se, tak ma cepici na hlave a snad oci to taky zvladnou. na davidka saha to vis ze jinak to nejde...a furt ji napominam at k nemu nejde, jenomze to je furt dokola, jen doufam ze to nechytne.navic svagrova chce odlejt s flasticky kapek na ocka, jenze je tam 5ml t.j. pul flasticky uz kdyz jsem ji koupila a mam kapat co 2h denne tyden tak nevim co nam pak zustane :-( jeji mala ma taky ocka zapalene a dala ji dr. jine kapky co ji pry moc nezabiraji. clas a sofijeco ocekavala od skolky? v CR jeste nebyla ve skolce, vid, zna to jen z povidani?? to jsem zvedava... a nevadi ji ze tam nezna deti? to jsem zvedava jak to tam zvladne ale je uz velika.. |
Donutka +3+// | 77327 |
11.5.2010 10:17:19
ahojky, koukám, že neveselo všude. u nás se junior ráno poblil, dcera tvrdí, že ji bolí bříško a L. prdí, jak starej chlap, a řve...
Clasofko, tak ať je první školka pozitivní zážitek pett, tak snad se to upraví... můžu jen držet palce |
clasofkama | 32534 |
11.5.2010 9:28:24
aHOJTE
Pett taky mam nekdy pocit s tim zapominanim, ze se mi vykojil mozek ven v patek jsem zapomela jit pro sofii na autobus chudak odjela, ja ten autobus vidim s obyvaku a rikam si je uz tu jsou holky, jenze claudie mela kresleni tak samotnou sofii nepustiholky me ji bylo tak lito, carlos ji odchytl na jiny zastavce...zrovna totiz prijel no dneska jde po prve do skolky tak jsem zvedava Arijko co mala Eliska?? minule jsem ti chtela napsat, ze to s tema ocickama to je hodne infekcni a snadno se to chyta dej pozor at nesaha na malyho...a jestli k tomu ma jeste ouska Gabi to je ale trapeni obe dve si to uzivate holky jo vcera zachrance neuspaval tak se malej budil jako vzdy....no hned mi to rano musel vpalit hezkyy utery..jdu neco delat |
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
11.5.2010 0:46:59
tak vidím, že už tu jsem zase jenom já jediná ))
ráda bych reagovala na všechny vaše příspěvky, ale já než to dočtu tak už toho zase půlku nevim :-(( taky jste tak sklerotický ? Gábi, už ti dorazily ty kapičky ? Myslíš, že tu cestu přežily? já je taky objednala ale čekám na jednu platbu, tak jsem je ještě nezaplatila. No doufám, že se moc neoteplí a že cestu přežijou, připlatila jsem si tu spešl obálku ale i tak mám obavy, nedokážu si představit obálku, která tak dlouho udrží tak nízkou teplotu. No a to jak píšeš s těma Májinýma očičkama, no to je hrůza. Už aby to chuděra měla v pořádku. Takový trápení Už to tu několikrát zaznělo, že tu snad není miminečko, který by nějaký to trápeníčko nemělo. Takový drobci a už se musí s tím světem tak rvát a těch co zrovna zápasí s neštovicema je mi teda taky líto. Jmenovitě Jaruška, ta si to teda chudák holka pěkně "vyžírá" :-(( A to mě Dr. tvrdila, že takhle malý kojený miminko nemůže neštovice chytit, pokud je maminka prodělala. No jak je vidět, není to pravda. Na tý hrůze je holky pozitivní snad jenom to, že zatím nejsou vedra, pak by to ty dětičky opupínkovaný měly ještě horší. Já teda mám starší děti proti neštovicím očkovaný, ale ani to není 100% ochrana. Clasofko: jsem se zasmála, jak jsi psala o Carlosovi to našeho "zachránce" chytli dneska pěkně záda, takže jsem nosila většinou já, dneska to vypadalo že potřebuje zachránit právě zachránce Donutko: no to jak jsi psala o tom kojení ve vlaku, na výletě, na zahradě atd. no to je právě ono, o to mi jde ze všeho nejvíc a zvlášť na to léto, já taky chciiiii Takhle jsem uvázaný víceméně furt doma a pořád to musím všechno časovat podle jídla. Poslední červnový týden jedeme na dovču a do tý doby to prostě musíme už umět. jenže .... já prostě nevím co je špatně, náš večer probíhal následovně v 17,30 jsem tu předváděla kamarádce jak naprosto šíleně hladový brečící dítě do vteřiny vytuhne u prsa. No taky jo, řvala jak tur a sotva se dotkla prsa byla tuhá. Žďuchala jsem do ní, tak něco málo sosala a zase tuhoň. Tak jsem jí zvedla, do 5 minut se probrala a pak teda něco jakože sosala. Návštěva ji chovala, takže byla celkem spokojená. V 19,15 kojení po koupání obě prsa. Následovalo bolení a prdění, takže jsem jí unosila do usnutí. Ve 21,45 opět řev jak když týden nejedla, opět vysosla obě prsa, dorazila to 70 OMM a řvala dál - to už bylo o hodinu víc - ručičky si mohla ukousat, pusinkou nás ozobávala a prostě bylo vidět, že to ještě není ono, takže vytáhla 90 UM. Bohužel jsem už víc odstříkanýho neměla. Až pak usnula. Tak mi teda řekněte, kolik to naše dítě sní, když regulérně "sežere" 160 ml měřitelnýho množství mlíka a k tomu ještě dvě prsa. Tam to sice změřit nejde, ale na omak určitě vypila celkem dost. No těším se až bude ta váha, měla bych jí mít ve čtvrtek. Po tom posledním kojení jsem už nevydržela a dala si kojo čaj, tak uvidím co v noci. Sehnala jsem i nějaký číslo na laktační poradkyni tady někde poblíž, tak jí zítra zavolám jestli přijde ona k nám nebo musím já za ní. Raději bych kdyby přišla ona, byla bych v domácím prostředí a tudíž asi víc v pohodě až jí budem předvádět to naše "divadýlko" Zítra dopo jdu zas k zubaři no doufám, že už naposled. Pak už tam musím jenom s dětma, no to ale bude taky hrůza, ach jo. No myslete na mě. Jdu se na to vyspat a jsem celkem zvědavá, jak dlouho ta naše přecpaná princezna vydrží. Román k ranní kávičce už jsem vám tu napsala, tak to můžu jít zalomit Zítra se asi ozvu až po tom zubaři, papa |
10.5.2010 22:02:00
jo jo zavriocko ja te schvalim nebo uz jsem te??
davidek v noci asi 3h nespal proste se mu nechtelo chtel se chovat a ja uz zaspavala u toho, videla jsem cely film andel na horach no ale hruza. ja uz chci aby mnel nejaky system v tom spani holky jdu lehnout tak zatim papa a dbrou noc. |
petrusskkaa k+d+l+// | 56170 |
10.5.2010 21:56:41
zavrioci to je jak u nas ty dva starsi uz spi a malej je dneska nejakej vzteklej tak varim jeste jidlo na zitra at mam klid.pritel je v praci v 10 konci malej prdikuje tak premyslim co jsme jedla ze ho boli brisko ach jo to kojeni
|
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
10.5.2010 21:50:40
Arijko, taky jsem ti poslala žádost na fb. Holky...to moje dítko je na zabití, nebude spat a nebude, kope vzteky nohama, ze uz jdeme spát, já bych to už zalomila, ale ona ne, vyloženě zuří...
|
10.5.2010 21:48:27
renco ja zatim neplanuju davat piti na leto ale uvidim podle potreby, vsude tvrdi ze kdyz je kojene tak nepotrebuje cajiky atd. ale musis byt pripravena vyndat prso furt a vsude ale kdybys chtela cajiky tak si myslim ze na prdiky taky tim nic neskazis...zalezi jak ti to bude vyhovovat.
soni a jeste k tematu...moje eli je taky šidlo, nepostoji musi i pri jidle behat a furt neco dela s rukama i kdyz sedi a kouka na telku , vrti se proste jako by mnela v zadku spendliky a ty ji pichaji. nektere deti jsou vic aktivni a jak rikas v teto dobe a spolecnosti to je jen pozitivum, neber si to prilis k srdci.uvidis co reknou. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.