Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
10.5.2010 21:43:05
soni je blbe kdyz to učka takhle rekne, to je na zabiti ale neber si to, jses to stejne ty, co rozhodujes o svem diteti. a na ty poradne to neni ze co reknou to musi byt, proste rekni im svuj nazor a treba najdete spolecne nejake reseni. od toho jsou poradny. tak se tam na ne priprav.
|
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
10.5.2010 21:38:58
zavriocko tak alespon vis proc jeste krvacis a budes klidna.
soni v pohode na facebooku , ja jsem pak zazadala o pratelstvi dalsi holky z nasi skolky jo a proc myslis ze bude brat nejaky utlmujici leky? ja nemam zadnou skusenost tak vubec nevim, no emysli na to nejhorsi, uvidis co ti reknou, mozna to s nim nebude az tak spatny. gabi ty taky s majou a tema ocima beruska, at uz se ji to spravi a mate klid. jo holky co mate nestovice tak to je potesenicko drzim palecky at vam to utece! jinak dnes u dr. presel kolem nas kluk s nestovicama, tak nevim snad za tu malou chvilku se nenakazila ted bych fakt nejaky nestovice nechtela resit. holky ja mam uz tyden zvetsenou mandli a poboliva a dnes je to teda des pes a skoukla jsem ji v zrcasdle a zacina hnisat, co na to muzu??? mne asi trefi jeste toto... jinak vsimate si ze kazda tady resime nemoci nebo nejake problemy? to je hruza nejak se to mnozi. |
Donutka +3+// | 77327 |
10.5.2010 20:06:03
Sončo, naštěstí to řekla jen učitelka. PPP bych klidně navštívila, příp. dětského psychologa, abys měla 2 názory. a potom se uvidí... do té dpby přeji pevné nervy!!!!
gabčico, to je mi teda Máji líto. tak hodně sil!!!! gotcho, ať jste brzy fit. i ostatní marodi. dává nám to jaro teda zabrat |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
10.5.2010 19:33:42
Gotcho vám se to holky tedy táhne, co? Tak se brzy dej dohromady a ať jste fit!
|
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
10.5.2010 19:32:14
Soni prosim te, uz jsi slysela o nejakem diteti, které by bylo pod praskama a melo jednicky? A takové učitelky dohlíží na naše děti? To je pěkná blbost....já tedy nevím, ale místo aby byla rada, ze je Tob čilé a chytré dítě, tak ho chce tlumit aby si mohla pít kafe....
Já tedy holky když to vidím na cvičení, jsem ráda, že mám takové aktivní dítě, některé maminky by Em taky označily za hyperaktivni, ale ona je jen ciperna a taky neposedi a nejhorší je nuda, to je na zabití. Ale toto jsou děti do dnešního světa, ne tichoslapci.... Takze já na tvém místě bych byla v klidu, pokud tě pošle do poradny, tak jdi a uvidíš, co ti tam řeknou... |
mambo | 100493 |
10.5.2010 19:16:06
ahoj holky, jdu vas jen pozdravit. Jsem nejaka nemocna ((( nejak se to rozjelo. Aspon, ze Valerii uz je lepe. Nestiham vas docist.... doufam, ze je u vsech vse v poradku.
Tak se zatim mejte a hezky vecer |
Renča, Alex a Dominik | 46736 |
10.5.2010 19:14:07
Že je to kráva! A to jsem chtěla napsat něco mnohem horšího!
|
Tobianni | 38942 |
10.5.2010 19:09:35
Holky no mi ta učitelka říkala, že zná ještě jeden případ - chlapečka s podobnou aktivitou jako náš Tob a toho že taky doporučili na tu PPP a dostal nějaké prášky na utlumení a teď je jedničkář ve škole. Toho se právě bojím, že bych ho měla oblbovat nějakýma lékama. Kdyby mi jen řekli, co s ním dělat nebo tak něco, tak to je samo v pohodě. Ale fakt nevím, jestli teda je hyperaktivní nebo ho jen nezvládají ve školce. Ale je pravda, že neumí moc zůstat v klidu, pořád musí aspoň poskakovat.
No, vrtá mi to hlavou. Ale ta úča mi to řekla tak, jako by měl něco na mozku, co tam nepatří - měla jsem slzy v očích. Zakončila to slovy - mohlo to být horší, jsou děti, co mají třeba leukémii. Co byste na to jako řekly??? |
petrusskkaa k+d+l+// | 56170 |
10.5.2010 19:08:08
zavrioci no ja nevim kdy maji vyplatny den zitra musim na socialku tak se zeptam pekne me serou minuly mesic 7 a ted nic
|
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
10.5.2010 17:22:28
Petrusko, mne MD prisla minule 22, podle urednice mi ma chodit 14....tak jsem zvedava tento mesic...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.