| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 18468  [Dalších 18208 >>]
Zavřioči+Em+Li 74118
10.5.2010 17:21:57
Holky, tak jsem zpet od dr. Mesicky to nejsou, delal mi ultrazvuk, jsou to jeste nejake stroupky, ktere se loupou - muze se to klidne hojit jeste par tydnu...uffff, jsem rada, oddechla jsem si. Vysledky na cytolku za dni a pak se objednam na to telisko - stoji 6000 :-( - pojistovna asi nic neplati, ze?

Rendo, mne Em sem tam u kloboucku rvala, ze to neteklo rychle - mne prislo, ze pres ten kloboucek to pomaleji zacne tect a ona se u toho hrozne vztekala a poustela se a pak to samozrejme teklo jeste min....ale nevim, zda je to podobne, jestli se taky vzteka - mne to Em jednu dobu delala na obe prsa kazde kojo....byl to stres... No, v noci kojime taky casto, 2-3 hodky, vetsinou kojim v 8, pak ji vzbudim v 11 kdyz jsi spat, pak mezi pul druhou a pul treti, v pet, v sedm....takze hooodne casto, dyl jak 3,5 hodky mi nikdy nespala...~a~

Renco, ty nestovice jsou des!!!! Hnus!!! Chudacek malej!

Holky, ty deti jsou furt nemocny - u nas klep klep, jen mala ryma ...zatim...

Gabi, to je sila, snad uz konecne, konecne, konecne, bude lepsi a budete mit klid a zadne bolesti!!!!

Holky, ja uz ted davam ten fenyklovy cajik, vcera mala vypila 10 ml po kojeni, briska bol je uz skoro tyden pryc, takze ji to pomaha, ze zacatku jsem davala strikackou a lzickama, ale vse plivala, davam flastickou avent, pouzivala jsem ji i u Emci. Zatim s tim nema problem, ale jak bych zjistila, ze ma problem s kojenim, davala ybch ji to zase po lzickach...

Sonco, prosim te, a jinak je ta ucitelka normalni???? Smarja, dneskla je snad kazde druhe dite podle ucitelek nebo rodicu hyperaktivni.... poradna je samo ok, tam uvidis, co ti reknou. ale ja bych to zatim nijak vazne nebrala...

Holky, ty vysledky na nadledvinky nam zatim neprisly, tak snad je vse ok, v patek jdeme do poradny, tak snad to neposlali doktorce, to by nam asi volala, ne? doufam, ze ano...

Renča, Alex a Dominik 46736
10.5.2010 17:01:04
Sončo, já si nemyslím, že by se dneska dávaly nějaké utlumující léky na hyperaktivitu. Tam ti spíš řeknou, jak by syn měl svou hyperaktivitu ventilovat, jak s ním máte zacházet apod. Ale taky bych chtěla napsat, že co vidím v okolí, tak učitelky nazývají hyperaktivními dětmi úplně (aspoň dle mě) normální děti.
petrusskkaa k+d+l+// 56170
10.5.2010 16:57:51
tak mi reknete kdy mi to tak poslou potrbuju zaplatit popelnice a najem ja se s nich poseru boze kdyz neco potreujou oni tak to vas zenou jak pitomy
Tobianni 38942
10.5.2010 16:54:18
Petruško, já mám mateřskou na účtu od 6.5.

Pett, já taky pořád kojím s kloboučkama a necítím to jako přítěž. Prvního jsem tak kojila 8 měsíců a v pohodě.

Renďo, já bych si taky nedělala moc těžkou hlavu s kojící dietou. U prvního jsem jedla všechno, na co jsem měla chutě a teď to dělám taky tak. Jen luštěninám se vyhýbám a pak jabka - po těch Aninku bolelo bříško. Ale jinak zkouším po trochách od všeho, na co mám chuť.

Gabčo vy se z toho snad nedostanete ~n~ . Chuděrka Mája, ale snad už to trápení bylo naposledy a příště už jen kontrola ~;(( .

Arijko vy si teda taky užijete ~Rv . Ať jste brzo v pořádku. Jo a žádala jsem o přátelství na facebooku, jestli to neva.

Dneska mi učitelka ve školce říkala, že nás asi navrhne na pedagogicko-psychologickou poradnu, protože je Tob moc hyparaktivní a neumí se soustředit ~Rv . Jsem z toho špatná, vidím to v nejčernějších barvách, že budeme muset brát nějaké utlumující léky a tak ~n~~n~~n~ . Chjo...
10.5.2010 16:49:08
Petruško, mně dneska mateřská přišla.
petrusskkaa k+d+l+// 56170
10.5.2010 16:18:55
ahojky holky jdu se zeptat uz vam prisla materska me minuly messic prisla 7 a ted nic a ja ty penize tak potrebuju~n~
10.5.2010 15:06:08
Arijko, to jsi měla ráno teda záhul! To by mě teda dostalo! A Davídek je šikulka, že tak dlouho vydržel bez pití!

Holky, plánujete dávat v létě čaj mimčům? Já bych ráda koupila ten od Hippu na spokojené bříško či jak se to přesně jmenuje.
10.5.2010 15:04:07
Gabi, chudák Mája! Je mi jí bobka moc líto! Ať už je co nejdřív v pořádku!

Renďo, to je fakt, je jaro a my jsme furt doma kvůli nějakým nemocem.
Gabcica 22308
10.5.2010 14:58:05
Ahojte, jdu Vás jen v rychlosti pozdravit..........

Jsme zpět z očního........jela se mnou babi-tchýně a regulérně to nevydržela a odešla z čekárny...........nemohla poslouchat jak Mája pláče při výkonu. Nedivím se jí, ale já tam vydržet vždy musím a ještě vyslechnout další pokyny.
Mája to má dnes zprůchodněný a uvidí se jak to bude vypadat za týden, ano jdeme opět. ATB nám zůstávají, masáže a další kapky též. Dnes jsme čekali hodinu (měli akutní případ) s hladovou Májou (nesmí předtím jíst)..........chudinka vysílením usnula a zapomněla i na to jídlo.
Já mám z toho bolehlav, ach jo a odpo máme ještě schůzi ve školce ohledně školky v přírodě. M.pojede na týden za 3500kč, to je zadarmo, že???

Fido, no vidíte jak jste úspěšný~;).

Pett, já dnes toho taky moc nepodělám..........na víkend jsme byli pryč, dnes obíhačka a prádlo na vyžehlení čeká............

Janul, Nelinka je krásňoučká a těch fotek........my nějak ani moc nestíháme fotit. Máme tu připravený babyotisk a taky jsme se k tomu ještě nedostali.

Donut, u nás taky postýlka není na pořadu dne.........kočár, autosedačka, naše postel nebo naše ruce........

Arijko, ať se Eli rychle uleví........taky se holka nenudíš, viď?

Renďo, taky by se mi pro Máju líbila houpačka, ale nemáme místo.......jinak my jíme v noci po 3hod.

Donutka +3+// 77327
10.5.2010 14:34:43
arijko, držte se!ať je to brzy ok. u nás zatím "pouze" rýma.

renďo - s dalším dítětem doma je to záhul.tak vydrž. ale o nervy to je, to mi povídej - jedno se podělá, druhé řve hladem a třetí otravuje, že chce číst knížku...

pett, stejně tě obdivuju, neumím si to představit. my si klidně jedem na výlet, kojila jsem už i ve vlaku, na nádraží, na zámku, na zahradě...

naše prďola teď už taky tolik nespí, v postýlce být nechce, jen kočárek nebo naše postel
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 18468  [Dalších 18208 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.