Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
10.5.2010 14:24:34
ahoj holky, tak jste toho napsali hodne, ale uz fakt nevim na co reagovat...
no eli uvidela ze tady pisem tak zas chce psat a smajliky posilat holky ja jsem unavena, dnes dopoledne hadr pes: jela jsem s eli po 7h na ocni, zrovna dnes neordinbuje, davidka mi hlidal deda v 7h sjsem ho kojila. tak jsem sla k detske dr. tam lidi jak v lete v zoo. nakonec ji vysetrila napsala kapky a mast do oci. skocili sme vedle do kramu do lekarny a eli zacala byt mrzuta... tak jsem ji vyhubovala, vratili sme sa domu v pul 10. odlozila jsem tasku a eli rika s placem: mamko mne boli hodne ousko. tak jsem se otocila a sla znovu k usni do mesta. fakt na nervy, vsude se ceka...vratili sme se v 11h chudak davidek. tak ma eli zapal oci a zapal ucha. a rymu jako svet.tak bude jeste ve stredu doma a uvidim. tak eli pise: yxcvnnbn bnnnnnnnmm,.-\ |
Renďa,Eli 07 | 98365 |
10.5.2010 14:13:15
Renči já dávám Adama do té sedačky z FP, mám to vibrační a malému se tam ještě nelíbí. Jinak bobka přád nechváám v postýlce,ale on se tam na něco směje, tak asi mu to tak nevadí.
|
Renďa,Eli 07 | 98365 |
10.5.2010 14:07:52
Donutko děkuji za ty odkazy.
Fakt je to častý problém, jsem ani netušila. No zkusím se řídit těma radama. Zajímavé, prostě ho budu přikládat a v noci asi více než přes den. Co jem to ještě chtěla. Eli je nemocná, má šílený kašel...bože ,bože to je období. JSem se těšila na jaro a s těma nemocema je to snad ještě horší. |
Renďa,Eli 07 | 98365 |
10.5.2010 14:06:04
Pett já pořád kojím s kloboučkem a ani nedoufám,že budu někdy kojit bez. Jsem se s tím smířila a nepříjde mi to nějaká překážka, spíše naopak. Jsem ráda, že kojím. A tobě malá ty kloboučky nechce. Jsi bojovnice s tím kojením. Obdivuji tě, já bych to asi zvdala, mít takové problémy. Ale já mám Eli celé dny doma, nemám ji ani ve školce, takže by to pro mě bylo fakt náročné.
Jo jinak souhlasím s tebou, v noci moc nespím, přes den lítám a kila nejdou dolů. že by to bylo tím, jak pořád . Fido, vy jste šikulky. Super. Clasofko, ty máš malou v čechách? To ani nevím, to mi uniko a na jak dlouho tu bude? To má dobré takový výlet. Holky a strašně vám závidím jak vám ty děti dobře spí v noci, to je neskutečné. Já ač přes den kojím skoro pořád, co hodinu až dvě tak v noci co dvě až tři hodiny. To tak máme skoro pořád, já nevím jak bude vypadat náš spurt. |
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
10.5.2010 13:57:38
Clasofko dik, jen jsem bohuzel zatim nic nevybojovala.
ona holky moc netahá ani s kloboukem ani bez něj. teda bez něj líp ale jen na tom jednom prsu a no druhý se bez nepřisaje a S má zas ze mě dudlika, nevím co s tím:-( a večer jak píšete že sosají děti i z méně oblíbenýho prsa, tak naše princezna netahá v noci vůbec okamžitě usne a jen tak ododává přitom jak jí prso vezmu tak spustí sirenu že by vzbudila i mrtvýho tyjo takových hodin a já nemám nic hotovo:-( odpo přijde návštěva a tady bordel, nic ke kafi ach jo, prostě neschopák. Jojo hodně jsem se přecenila, myslela jsem jak už to při třetím půjde v zásadě samo a ono je to snad ještě horší než u první no a teď se princezna vysloveně posrala na to teda mírnější výraz není a smrdí jako tchoř |
Renča, Alex a Dominik | 46736 |
10.5.2010 13:51:06
Clas, mně přijde, že už by se Domča rád koukal, a nic, co by mu to umožňovalo, tady nemáme. Tak proto zkusím tu houpačku. Koupím krátce použitou, tzn. skoro jako novou a pak ji po půl roce zase prodám. A dívala jsem se na MMB, že není problém ji za skoro stejnou cenu prodat. Jediný problém je, že nevím, jestli se v tom malému bude líbit. V mém okolí ji bohužel nikdo nemá, tak nemám možnost vyzkoušet.
|
clasofkama | 32534 |
10.5.2010 13:46:43
Renco hlavne aby to nechytl malej Dominik, Sofije letela s moji svagrovou strasne se tesila, dneska si ji vyzvedne mamka
s tou houpackou to nejdriv vyzkousej jestli mas kdejak jsme byli na navsteve v sobotu ji tam meli automatickou malymu se tam libilo, ale ty jejich holcicce vubec ne uz mi ji nabidli ale nechci tu dalsi kram jeste jsem nevytahla ani tu sedacku on je rad v kojicim polstarinebo kocarku |
10.5.2010 13:40:29
Fido, to je super, že vám to už tak pěkně jde! Jsem si jistá, že už budete úplně v pořádku! A moc doufám, že tě to moc neovlivní, až půjdete do druhého dítěte.
|
10.5.2010 13:36:38
Holky taky ahoj po pár dnech!
Kojicí dietu nijak nedodržuji a malej je v pohodě. Taky mám ten názor, že to jídlo ty prdíky až tak neovlivní, že buďto mimčo má prdíky nebo nemá a že my to zase tak moc neovlivníme. Clas, a to Sofie letěla sama? Taky by mi bylo smutno, ještěže máš doma ještě 2 děti. Pett, jak píše Clas, ty jsi fakt bojovnice! Hele, nemůže ti jít s malým někdo na procházku, abys měla víc času pro sebe? Já tady to nestíhání zažila o víkendu, Domča se celá dopoledne vztekal, spal po chviličkách a byl protivnej, že se mu nedaří spat dýl. A navíc chtěl často kojit, ach jo. Tak jsem se dneska rozhodla, že mu koupím tu houpačku od FP. Ali má neštovice 4. den a už se mu to začíná lepšit. Aji mi přijde, že se míň škrabe, skoro vůbec. Nejhorší to má kolem řitního otvoru, tam to měl samý puchýřek. A dneska jsem našla jednu v pusince, tak jsem na to hned dala genciánku. Naštěstí ho to nijak nebolí, asi taky díky Dithiadenu. |
clasofkama | 32534 |
10.5.2010 13:33:59
Janule mooc hezky fotky, vzdycky zapomenu pochvalit taky jsem malymu dala do postylky polstar, hned se mu tam chrni lepejako u maminky
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.