| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 18468  [Dalších 18198 >>]
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
10.5.2010 14:24:34
ahoj holky, tak jste toho napsali hodne, ale uz fakt nevim na co reagovat...

no eli uvidela ze tady pisem tak zas chce psat a smajliky posilat :-)

holky ja jsem unavena, dnes dopoledne hadr pes~o~:
jela jsem s eli po 7h na ocni, zrovna dnes neordinbuje, davidka mi hlidal deda v 7h sjsem ho kojila. tak jsem sla k detske dr. tam lidi jak v lete v zoo. nakonec ji vysetrila napsala kapky a mast do oci. skocili sme vedle do kramu do lekarny a eli zacala byt mrzuta... tak jsem ji vyhubovala, vratili sme sa domu v pul 10. odlozila jsem tasku a eli rika s placem: mamko mne boli hodne ousko. tak jsem se otocila a sla znovu k usni do mesta. fakt na nervy, vsude se ceka...vratili sme se v 11h chudak davidek. tak ma eli zapal oci a zapal ucha. a rymu jako svet.tak bude jeste ve stredu doma a uvidim.

tak eli pise:
yxcvnnbn bnnnnnnnmm,.-\~z~~a~~b~~d~~e~~3~~6~
Renďa,Eli 07 98365
10.5.2010 14:13:15
Renči já dávám Adama do té sedačky z FP, mám to vibrační a malému se tam ještě nelíbí. ~d~ Jinak bobka přád nechváám v postýlce,ale on se tam na něco směje, tak asi mu to tak nevadí. ~t~
Renďa,Eli 07 98365
10.5.2010 14:07:52
Donutko děkuji za ty odkazy. :-)
Fakt je to častý problém, jsem ani netušila. No zkusím se řídit těma radama. Zajímavé, prostě ho budu přikládat a v noci asi více než přes den.

Co jem to ještě chtěla.

Eli je nemocná, má šílený kašel...bože ,bože to je období. JSem se těšila na jaro a s těma nemocema je to snad ještě horší. ~n~
Renďa,Eli 07 98365
10.5.2010 14:06:04
Pett já pořád kojím s kloboučkem a ani nedoufám,že budu někdy kojit bez. ~d~ Jsem se s tím smířila a nepříjde mi to nějaká překážka, spíše naopak. Jsem ráda, že kojím. A tobě malá ty kloboučky nechce. Jsi bojovnice s tím kojením. Obdivuji tě, já bych to asi zvdala, mít takové problémy. ~f~ Ale já mám Eli celé dny doma, nemám ji ani ve školce, takže by to pro mě bylo fakt náročné. ~Rv
Jo jinak souhlasím s tebou, v noci moc nespím, přes den lítám a kila nejdou dolů. ~4~~4~ že by to bylo tím, jak pořád ~w~~w~~v~~v~~5~.

Fido, vy jste šikulky. Super. ~6~

Clasofko, ty máš malou v čechách? To ani nevím, to mi uniko a na jak dlouho tu bude? To má dobré takový výlet. ~j~

Holky a strašně vám závidím jak vám ty děti dobře spí v noci, to je neskutečné. Já ač přes den kojím skoro pořád, co hodinu až dvě tak v noci co dvě až tři hodiny. To tak máme skoro pořád, já nevím jak bude vypadat náš spurt. ~d~~e~
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
10.5.2010 13:57:38
Clasofko dik, jen jsem bohuzel zatim nic nevybojovala.

ona holky moc netahá ani s kloboukem ani bez něj. teda bez něj líp ale jen na tom jednom prsu a no druhý se bez nepřisaje a S má zas ze mě dudlika, nevím co s tím:-( a večer jak píšete že sosají děti i z méně oblíbenýho prsa, tak naše princezna netahá v noci vůbec okamžitě usne a jen tak ododává přitom jak jí prso vezmu tak spustí sirenu že by vzbudila i mrtvýho

tyjo takových hodin a já nemám nic hotovo:-( odpo přijde návštěva a tady bordel, nic ke kafi ach jo, prostě neschopák. Jojo hodně jsem se přecenila, myslela jsem jak už to při třetím půjde v zásadě samo a ono je to snad ještě horší než u první ~n~~n~
no a teď se princezna vysloveně posrala na to teda mírnější výraz není ~t~~t~ a smrdí jako tchoř
Renča, Alex a Dominik 46736
10.5.2010 13:51:06
Clas, mně přijde, že už by se Domča rád koukal, a nic, co by mu to umožňovalo, tady nemáme. Tak proto zkusím tu houpačku. Koupím krátce použitou, tzn. skoro jako novou a pak ji po půl roce zase prodám. A dívala jsem se na MMB, že není problém ji za skoro stejnou cenu prodat. Jediný problém je, že nevím, jestli se v tom malému bude líbit. V mém okolí ji bohužel nikdo nemá, tak nemám možnost vyzkoušet.
clasofkama 32534
10.5.2010 13:46:43
Renco hlavne aby to nechytl malej Dominik,~;(( Sofije letela s moji svagrovou strasne se tesila, dneska si ji vyzvedne mamka~R^

s tou houpackou to nejdriv vyzkousej jestli mas kde~g~jak jsme byli na navsteve v sobotu ji tam meli automatickou~R^ malymu se tam libilo, ale ty jejich holcicce vubec ne~a~ uz mi ji nabidli ale nechci tu dalsi kram~q~ jeste jsem nevytahla ani tu sedacku on je rad v kojicim polstari~6~nebo kocarku~R^
10.5.2010 13:40:29
Fido, to je super, že vám to už tak pěkně jde! Jsem si jistá, že už budete úplně v pořádku! A moc doufám, že tě to moc neovlivní, až půjdete do druhého dítěte.
10.5.2010 13:36:38
Holky taky ahoj po pár dnech!

Kojicí dietu nijak nedodržuji a malej je v pohodě. Taky mám ten názor, že to jídlo ty prdíky až tak neovlivní, že buďto mimčo má prdíky nebo nemá a že my to zase tak moc neovlivníme.

Clas, a to Sofie letěla sama? Taky by mi bylo smutno, ještěže máš doma ještě 2 děti.

Pett, jak píše Clas, ty jsi fakt bojovnice! Hele, nemůže ti jít s malým někdo na procházku, abys měla víc času pro sebe? Já tady to nestíhání zažila o víkendu, Domča se celá dopoledne vztekal, spal po chviličkách a byl protivnej, že se mu nedaří spat dýl. A navíc chtěl často kojit, ach jo. Tak jsem se dneska rozhodla, že mu koupím tu houpačku od FP.

Ali má neštovice 4. den a už se mu to začíná lepšit. Aji mi přijde, že se míň škrabe, skoro vůbec. Nejhorší to má kolem řitního otvoru, tam to měl samý puchýřek. A dneska jsem našla jednu v pusince, tak jsem na to hned dala genciánku. Naštěstí ho to nijak nebolí, asi taky díky Dithiadenu.
clasofkama 32534
10.5.2010 13:33:59
Janule mooc hezky fotky, vzdycky zapomenu pochvalit~g~ taky jsem malymu dala do postylky polstar, hned se mu tam chrni lepe~R^jako u maminky~t~
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 18468  [Dalších 18198 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.