| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 18468  [Dalších 18158 >>]
clasofkama 32534
9.5.2010 14:46:21
Zavrioci mozna se jeste cistis~e~ me se to jeste stava ze nic nic a pak najednou zase nosim vlozku~o~ ale myslim, ze to je jeste k tomu~Rv

sofijka je uz v cr. holky docela se mi styska~n~

arijko ~t~
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
9.5.2010 14:33:38
mozna to nejsou mesicky jen nejaky naznak a nerozbehnou se, uvidis.
9.5.2010 14:30:36
a kdy mas kontrolu??
kdyz tak si tam rano zavolej a zeptej ale rekne ti asi az se ti skonci...
Zavřioči+Em+Li 74118
9.5.2010 14:09:44
Arijko :-(

No, a co ted, mam jit na tu kontrolu nebo ne? Zatim to neni silne, jen takove slaboucke....

ja jsem tedy u Em je dostala, az mesic po tom, co jsem prestala kojit, takze jsem je mezi tehu mela jen jednou a uz jsem si docela odvykla a mimo to jsem nepocitala, ze bych je mela tak brzy, smarja...~a~~a~~a~ jsem z toho jakasi divoka, vzdyt mi jeste neskoncilo ani sestinedeli, jeste dva dny~q~~q~~q~
9.5.2010 13:28:18
zavriocko, takove blbosti ze pokud plne kojis nemas mesicky...~q~ ja je u eli chytla po 2-3 mesicich a to jsem kojila co 2h furt i v noci to nebylo dyl nez po 4h. a dnes me bolelo bricho jako bych mela dostat ale ja asi dostanu sr...~t~
jinak kamoska ta nedostala mesicky 3roky :-) vydrzela kojit dlouho, to jsem koukala a jelikoz jsem nikoho jineho neznala tak jsem myslela mylne ze zalezi od kojeni a dostanu nebo nedostanu ~t~

clas, jeste dopapam ten kompot a na 2.strane dobre alesúpon se to snad zhojilo v okoli prdele~t~~f~

ja varim falesnou svickovou s testovinama. prdoch spinka vcera byl cely den vzhuru a dnes dospava. 2.dite s tretim ~;)~t~jsou venku.

clas co jsem rikala ze jses dobracisko a neuzijes si oslav nebo uzijes ale praci :-)
ja bych taky nenechala ji koupat se a hlavne proto ze pak by v cechach marodila. ono taky muze neco chytnout s klimi v letadle to si nevyberes. spis bych se bala toho letadla, ja se jinak nebala ale jak slysim obcas ty zpravy...~Rv
uz doletela??

ja se snazim na netu hledat nejake to levne ubytko a zaroven vyhodne u more :-)
Zavřioči+Em+Li 74118
9.5.2010 12:20:31
Holky, je možné mít měsíčky, když plně kojím? U Em až po roce...a teď mám takový pocit a už i špinim, břicho mne bolí a jsem docela nervni....klasické příznaky...zítra mám jít na kontrolu po šestinedeli....jsem z toho jelen...
Zavřioči+Em+Li 74118
9.5.2010 10:41:58
Clas, tak preci jen letela :-) Bude se mit dobre a ty budes mit trosku klidu~y~

Arijko, ten svestkovy kompot na sebe necha trosku cekat, ale jak to prijde, tak nestihnes dobehnout na wc~t~ alespon se radne procistis, ono to taky neni spatne obcas se vycistit~;)

Ja jedu dneska ke kamaradce, tak jsem rada, ze mame nejaky program. Vcera kino bylo fajn, Balzerova byla uzasna, zachranovala cely film, jinak ty herecke vykony tedy nic moc, snad jen jeste Dyk a Machacek celkem sli, ale treba ta hlavni predstavitelka - ta Vlasakova, to bylo tedy utrpeni...ja nechapu, ze ji nechaj vubec hrat hlavni roli. Film docela pekny, ikdyz mm by rekl, ze to byla totalni blbost....chci ted jit jeste na to Mamas a Papas od Nellis, od toho si slibuju vic :-)

Jejda, jdu prevlikat postele, taaaaak se mi nechce...~3~
clasofkama 32534
9.5.2010 10:26:17
jo Arijko uz ted mi je ~n~ ted mi volala z letiste~s~

to neni mozny zes jeste nebyla na wc, zkus na lacno teplou vodu vypit....

malej kadil v noci po 2 dnech, presne po 6ti nedeli prestal kadit po jidle~t~
clasofkama 32534
9.5.2010 10:21:27
Got brzy se holky uzdravte, ja jsem byla z odsavani vzdycky nemocna~o~~o~, ale hlavne ze se ~p~ ulevi~R^jsme holt matky partyzanky~t~~t~ hezky si navstevu uzijte~g~

dneska odletela sofijka~n~~n~ malem neleteli, zas kvuli ty sopce~q~

vcera se den vydaril ale mela jsem toho plny kecky~t~~t~ nejsem totiz ten host co sedi a ceka az ho obslouzi, ale snazim se vzdy pomoct, tak pokud jsem v ruce nedrzela pulrocni holcicku tak jsem roznasela talire, nebo hlidala deti co se uz koupaly v bazenu~o~~o~ sofii jsem to nedovolila, ta by to odnesla nemoci~q~ vzala to statecne holka jedna~s~ vsichni me premlouvali at ji necham....to nesnaaasim~Rv~Rv~o~ mattis se choval ukazkove spal 5h~t~ jsem nechapala ani ja~g~ prsa jsem mela nabity a kdyz me k sobe nekdo privinul tak jsem myslela ze ho zleju~t~

preju vam hezkou nedeli tady je pekne hnusne zatazeno~2~a nezvykli klid~t~
9.5.2010 10:15:09
aho holky koukam ze pres vik to tady moc nezije :-)

clas. uz si sofijku vypravila?? to se ti bude chvili styskat vid? jo ale jak bude ona spokojena...~z~~b~ :-)

jinak ja uz 3den nekadim~:(a snedla jsem activii, pul 7dcl sklenice svestek, piju dost a...tak uvidim dnes ...~e~

janco ohledne te dovolene, ja bych sla i s prckem ale nedovedu si predstavit co tam budu s nim delat, kdyz bude horko tak furt ve stinu a i tak ma clovek blby pocit bo u more te i ve stinu opali slunce a pak bude akorat tak pul rocni a nosit ho furt na rukach nebo v kocarku... na plaz to asi moc nevypada. co ja vim? tak porad co a jak planujes ty. mne teda osobne by nevadilo kdybych s nim byla v pokoji a hlavne at mala jde do more a trochu na slunicko kvuli tomu exemu.a manzel by ji hlidal. manzel sice nevi tomu se moc nechce , tak jsem rekla ze to spoctu kolik by nas to vyslo autem nekam k nejblizsimu mori as do Italie do bibione nebo nekam tam.letadlem by sme se nedoplatili a ted delame podkrovi tak penizky potrebujeme~d~
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 18468  [Dalších 18158 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.