| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 18468  [Dalších 18098 >>]
Janca I.,Anetka07/07 65480
6.5.2010 21:38:37
Arijko, nemá nějaký ten reflux? Že ti furt blinká, to nebude přežíráním......
Janca I.,Anetka07/07 65480
6.5.2010 21:37:44
Ahojky,

Fido, vítej doma. A Mirulince dodatečně gratuluji.

My dnes měli celkem pěkný den, Ondra dnes neplakal. I přesto, že pršelo, tak jsme byli dopo venku, odpo taky a ještě jsem jeli na akci pro děti na kolech od našeho mateřského centra. Začalo být pěkně, sluníčko vysvitlo a sotva jsem dojeli, začala bouřka a hrozný slejvák. Takže závod jsme odpískali, ale v klubovně jsem dostali medaile a dort. Tak si to Anetka aspoň trochu užila.

Got, Ondra má taky rýmu. Kapeme dětský nasivin a odsáváme. Snáší to celkem dobře a už přes hodinu leží v postýlce a je v klidu. Možná už usnul. A ještě jsem chtěla, že Any měla taky ty šupinky v obočí, ale přešlo jí to až na hlavičku a museli jsme nakonec léčit až kortikoidy. Pomáhalo olejování, rada od dr. hodinu před koupáním po 15 minutách olejovat (aby se ta kůže nasákla), dětským hřebínkem stáhnout a při koupání hlavičku umýt. Ale asi to nemáte tak rozjetý zatím, tak snad mast pomůže.

A žehlící maminky závidím, naši v pondělí hlídali Ondru, když jsem jeli na zpívání, měli cestu kolem, hromada prádla mi tu ležela na opěradle na kanapi a nic. No, tak jsme si ji vyžehlila včera sama.

Jinak Ondrovi pomáhá opravdu moje věci v postýlce. Košile, triko, cokoliv, co může nasávat. Se vždy zklidní a usne.
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
6.5.2010 21:37:38
jinak diky vsem za rady, zacnu activii a svestk. kompotem ten uz mam pripraveny...mamka zavarila minuly rok a jeste tam mam par sklenicek~g~ tak snad zabere.
6.5.2010 21:36:22
holky vadi kdyz si dam takove to nesterilizovane mleko z automatu???
6.5.2010 21:34:25
donutko ja vubec nezehlim, nic~f~ myslis ze je to spatne?? ja nestiham, mne toho denne poblinkaa ...i pleny latkove poblinka denne 4 urcite.
mambo 100493
6.5.2010 19:07:57
Zavrioci - diky. No snad nam to taky poslou - at uz postou bo na ucet. Hlavne aby poslali )))
Donutko - ja nezehlim ani pidi oblecky ))). Moje mamka je taky akcni a zehli, ale jenom pleny - oblecky uz automaticky ukladam do skrine )))
Donutka +3+// 77327
6.5.2010 18:58:44
zavřioči, seš můj člověk. taky nežehlím. myslíte, že je nutné žehlit pidi oblečky i po šestinedělí? mám chuť s tím přestat... ale kdyby mi někdo přijel vyžehlit, nebráním se~t~
Zavřioči+Em+Li 74118
6.5.2010 18:52:06
Gotcho, nam ten preplatek vzdycky poslali na ucet a snizili nam zalohy....ale nevim, jak to mate nastavene vy...

S tim zehlenim se holky mate, ja preventivne moc nezehlim, jen ted na malou a sem tam neco mm nebo Emci, jinak se tomu vyhybam jak cert krizi a vse hned skladam....nikdo si zatim nestezoval.... holt, nemam cas....~z~
mambo 100493
6.5.2010 18:47:03
ahoj holky,
Zavriocko - tabulka je ~R^
Jarco - Karolinky je mi lito. Jsem ani netusila, ze tak male mimi muze mit nestovice...
Jinak uz taky radeji nebudu cist co muzu a nemuzu jist... bych se zblaznila... Dneska cokoladu vynecham, ale k veceri mame palacinky, takze dieta zase nic moc )))
Prislo nam vyuctovani za plyn... nevite, jestli se preplatek posila slozenkou bo si ho nechavaji na dalsi zalohy? diky
Poly+Eli+Juli 44312
6.5.2010 18:38:59
Arijko můžu se podepsat pod aktivii,doporučila mi to Sonča a funguje to.Já si s porodem vytlačila i pěkný hemeroid a na to i na prasklinky mi zabrala mast Faktu.Už mě nic nebolí,tak zkus,třeba ti to helfne.
Soni moja mamuška mi taky požehlila,já ji žeru ~m~.
Zítra jdu na kontrolní převážení Julie,tak držte palce,posledně nepřibrala dle dr. dost,tož uvidíme.
Jo a na večer si plánuju až děti zalomí černého kozla,prý je to na mlíko.Tak pivu zdar~v~
Jo Soni u první holky mi mamka požehlila aj mm trenky a taky to teď vyžaduje,tak bacha na to~t~~t~
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 18468  [Dalších 18098 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.