| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 18468  [Dalších 18088 >>]
Donutka +3+// 77327
6.5.2010 18:23:08
jarčo, tak to se držte.ať to Karolínku moc netrápí. já taky prohlížím děti, protože to lítá tady všude kolem nás a izolovat se se třema nemůžu...
Donutka +3+// 77327
6.5.2010 18:19:25
ahojky, tak abych uzavřela tu debatu o čokoládě - na www.kojeni.net se píše, že pokud není alergie a ekzem u rodičů nebo sourozenců, tak by neměla vadit.a ani v porodnici při poučení to dr. nezmiňovala. a kdo je alergik, tak ví, co mu škodí a bude to asi škodit i dítěti~d~ moje blízká kamarádka držela drastickou dietu, aby vyloučila všechny možné alergeny - včetně bílého pečiva, ale ke zlepšení atopického ekzemu u syna nedošlo ani po dvou měsících (při plném kojení), zase jí to přivodilo zdravotní problémy. takže všeho s mírou~;)
ale ze mě si příklad neberte, taky jsem v těhotenství jedla plísňové sýry a paštiky...
Fida1 24469
6.5.2010 17:33:18
Arijko, zkus lactulosu, mě ji dali v porodce a prohnala mě slušně. Taky mám pořád ještě problém s velkou i malou, ale pomalu se to srovnává. A určitě doporučuju ten gel z dubové kůry. ~;)
Fida1 24469
6.5.2010 17:30:35
Zavřioči, doplňuju že jsem rodila přirozeně a v Hořovicích. Fotku dodám večer.

K tomu jídlu při kojení, mě dětská Dr. včera říkala, že můžu od všeho trochu, vyloženě se mám vyhýbat jen citrusům a hodně nadýmavým věcem, že si ty dětičky musí postupně zvykat. Myslím, že je to rozumný. Je to asi jako s hygienou, když se to moc přehání tak jsou ty děti taky pak málo odolný.
Gabcica 22308
6.5.2010 17:13:35
Tak jsme zpět, Ikea nic extra, cesta autem ok. Mája se mi tam pěkně pokadila i komplet oblečení.........musela jsem jí opláchnout - vykoupat pod umyvadlem.

Arijko, Clas Ti pěkně poradila, určitě to zabere. Ty čípky jsou na nouzi nejvyšší. Švestkový kompot jako kojící můžeš a je na to super....

Donut, syrová rajčata i kvůli alergii. Zkoušet opatrně určitě jo, ale já bych si dala až českou plodinu ..........já jsem alergik, projevilo se mi to až po prvním porodu, tak možná proto to mám i tak nastudované a zatím se snažím to i dodržovat.

Pett, super~g~.

Jarčo, chudák Karolínka, ale asi se to dalo čekat.

Zavřiočko, pěkná tabulka! Šikulka!~x~

Sončo, nepošleš mi taky maminku na žehlení? Pěkná váha Anniky.
Tobianni 38942
6.5.2010 16:53:08
Ahoj dámy,

Zavřiočko, krásně jsi to doplnila, jsi šikulka ~R^ .

Fido, Weuu - nám jsou oblečky taky velké, i některé newborny, takže u nás taky jede pračka nonstop. Není divu, když se princezna narodila s 2,90 kg váhou a 47 cm že... Včera jsme byli u doktorky a vážíme už celých 3,48 kg!! ~t~ Náš Tob měl při narození 3,58 kg.

Pett, prosím tě, zkontroluj mm, jestli se mu taky nespouští mlíko. To by mohl i kojit sám a ty bys mohla být klidnější ~t~ .

K dudlíkům - naprosto stejně jako u Got - malá bojkotuje, když z toho nic neteče.

A chci se pochlubit (možná vás tím trošku naštvu :-) ) - dneska mi přišla mamča vyžehlit prádlo, takže mám po dloooouhé době vyžehlené i kalhotky ~t~ . Jen mám strach, že až mm zjistí, že má vyžehlené trenýrky, tak už to tak bude vyžadovat pořád. Což teda mít nebude ~l~ .

Jo a k jídlu pro kojící - už nebudu číst žádné odkazy, co tady dáváte, protože bych umřela hlady. Takže se oficiálně prohlašuji za nejhorší matku, protože jím rajčata, okurky, med, čokošku a prostě všechno, co se nesmí. Dneska jsem si slavnostně dala k obědu pořádnou porci smaženého květáku a břichu mám jak v pokojíčku. Tož tak! ~d~
Zavřioči+Em+Li 74118
6.5.2010 16:26:34
Tak jsem byla pilna vcelicka a doplnila tam ta jmena sourozencu, tak na to mrknete, snad jsem nikde neudelala chybku.

Taky jeste chybi doplnit par forecek miminek, tak pokud mate (jakoze asi mate), tak prosim do denicku, at muzu dat alespon jednu fotecku do tabulky...

Clas, pekny novy nick :-)
Zavřioči+Em+Li 74118
6.5.2010 15:57:02
Arijko, zkus ten svestkovy kompot a ta activie pomaha taky - u Emci jsem mela taky docela velke problemy a toto zabralo...jen pozor na ten kompot, druhy den si neplanuj zadne vylety, hihi ~y~
Zavřioči+Em+Li 74118
6.5.2010 15:55:57
Weuunko, fotky krasne, koukam, ze mate doma taky takoveho mazlika jako my - pesana...

Mala mela krasne haro, je moc sikovna a tatinek spokojeny :-)
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
6.5.2010 15:44:28
tak jsem neco docetla:

donutko jak si psala ze po kojeni malou prebalujes a cura do umyvadla, to by u nas teda neslo, to by asi v zaludku nezustalo nic vsechno by letelo:-©.

clas jak si psala o spiknuti chlapu...~t~ dnes v sama doma chlap na RD rikal o novÿch ww strankach pro muze na RD, docela jsem se pobavila :-) jeste jsem na to nekoukala ale kdo ma zajem ~;) pro partneri kdyz budou alespon hlidat www.tatadoma.cz
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 18468  [Dalších 18088 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.