Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
6.5.2010 15:14:47
weunko tak to ti reknu, ze je smula s tim vasim domkem. a co se tam stalo, proc u soudu? jako kdyby clovek nemel jinatsi problemy...
bydleni s rodinou je zahul, to ti do vseho kecaji, ja mela stesti na tchyni, ta rekla, za nas se to delalo tak a tak ale udelej si to jak chces...takze poradila ale nenutila. nekdy lidi radí a ocekavaji ze se budeme tema radama ridit, ona je fakt super kez bys mnela alespon takovou az ne lepsi weu rada se na rajce kuknu |
6.5.2010 15:08:19
donutko dik za rady, ja ranu po siti uz mam zhojenou, ale ted mne stve to druhe, tak ten gel tam asi nemuzu kdyz je tam popraskana ta kuze do krvi navic pokazde kdyz jdu... tak se to zas popraska takze se to nestihne zacelit, fakt nevim proc se to tam takhle ... piju dost no urco 3 litry i vicpredtim jsem chodila denne ted obden, tak skusim ty kompoty a uz i activiu s musli si davam, ach jo.nebo koupim v lekarne nejaky ten cipek na lehsi vyprdnuti
to jsou teda problemy clasofko mattimu zacina taky vadit nejake jidlo? nebo? holky ten muj by snad na 1x vyzral i 4 prsa a pak to vsechno hned , pažravej je..po kom to ma?? |
Jarča,Sam+Nik*3/05+Karolí*4/10 | 40722 |
6.5.2010 14:52:42
Ahojky holky,
vůbec vás nestíhám, sice kluci jsou ve školce, ale Karolí se mi nakonec taky osypala neštovicema a asi jí to hodně zlobí a svědí, protože pořádně za celý den nezaspí, snažím se jí furt kojit a přikládat, že se to rozjede, ale furt toho není dost. Kojení mi momentálně spíš přijde jako překážka, protože potom stejně musím jít a udělat Nutrilon a nakrmit, tak jejím jídlem strávím skoro hodinu. Ale snažím se to nevzdat, ale příjde mi, že snad nikdy nebudu mít dost mlíka aby jí to stačilo. Navíc, když třeba odstříkávám, tak v jednom mám mnohem více mlíka v druhém skoro nic, přitom před 14-ti dny to bylo naopak. No prostě mi to jako přirozená a pohodová věc nepříjde. Ještě si asi v pondělí dokoupím něco na podporu kojení v lékarně. No holt to teď všechno nějak blbě u nás vychází, furt nějaké komplikace, přitom se snžím být v pohodě a dost jsem se i sklidnila, už mě kde co tak nevytočí jako v těhu. A zas běžím pro kluky do školky, najednou vykukuje sluníčko, což mi zvedá náladu, ale v noci bylo hnusně. |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
6.5.2010 14:48:43
Pett gratulace, tak uvidis, kolik vysosa!!!
|
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
6.5.2010 14:46:55
Donutko, ja si tam ctu taky casto, a treba ona doporucuje i cokoladu - coz zase na jinych serverech treba o zdravi apod. naprosto vylucuji...
Takze ja to neberu, ze je to bible kojeni...hodne rad, co se kojeni tyce je tam super a opravdu pomahaji, ale treba co se te cokiny tyce, tak nevim nevim... |
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
6.5.2010 14:32:19
holky nemam cas docist ale musim se pochlubit ulovkem na MMB. v pondeli budu mit digi vahu s fci ustaleni vahy mimi za 700 a jeste mi ji pani z Liberce posle po sve mamince takze si ji pondeli muzu u ni vyzvednout mam radost a jsem hrozne zvedava jak teda na tom s tim sosanim jsme)
|
Donutka +3+// | 77327 |
6.5.2010 13:42:19
Arijko, gel pomáhá na hemeroidy a na hojení. Ale nemůže se na otevřenou ránu. čípky udělají stolici měkčí. Taky hodně pít a kompoty docela pomáhají...
|
Donutka +3+// | 77327 |
6.5.2010 13:41:12
Já jsme si něco málo četla na tom odkazu z www.kojeni.net, a pokud není alergie nebo ekzem v rodině, tak to není s tou dietou tak drastické. na koliky trpí i děti nekojené...
z jedné odpovědi na dotaz:http://www.kojeni.net/databaze.php?mc=97 Co se týče ovoce a zeleniny ve Vaší stravě. Pomaličku zkoušejte vše (snad kromě tropického ovoce - citrusy, kiwi, jahody opatrně - vyzkoušet a uvidíte - to bych raději nechala až po půl roce dítěte a pomaličku. Přesto Vám poradím, ať si o Vánocích zkusíte dát i pomeranč a mandarinku a pokud se dítě neosype vyrážkou, tak si občas dejte.) a sama uvidíte, co Váš syn na to. Ale v podstatě můžete veškeré ovoce (mimo toho tropického), včetně ananasu (ten dokonce mírně laktaci podporuje). Vliv stravy na laktaci se přeceňuje a proto jezte vše, v rozumné míře neškodí nic - dokonce ani květák, zelí, cibule. Česnek je dosti aromatický, některým dětem pak nemusí mlíčko chutnat, ale troška česneku nevadí. To jsem Vám moc neporadila, že? Ale každá matka a každé dítě je natolik individuální, že není jiné cesty, než vše vyzkoušet. Přeji Vám dobrou chuť a opravdu zkuste vše a uvidíte. Dítě bude čím dále pohyblivější a proto nadýmavé potraviny budou čím dál menším problémem. |
Donutka +3+// | 77327 |
6.5.2010 13:34:41
Gabčico a syrová rajčata se nemůžou kvůli nadýmání? mě třeba nadýmá okurka.
|
6.5.2010 13:31:35
citrusy kvuli alergiim pry, ale za¨s nekdo tvrdi ovoce co se urodi v danem state, ja BYCH SI DALA pomeranc dzus treba :-(
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.