Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
6.5.2010 13:26:25
donut ten gel pomuze na velkou nabo to zaceli tu ranu? glyc cipky pomuzou akorat aby byla ridka stlice\?
|
clasofkama | 32534 |
6.5.2010 13:25:52
ahoj holky
Fida Got ja vzdy odsavala dokud bylo co ale skoro pokazdy jsem po tom odsat byla nemocna, vetsinou angina se mi to snad usazovalo na mandlich Janule s dudlikem jsem bojovala a vyhralated uz v pohode duda holky hodne me prekvapujete (nemile) s tim co se pri kojeni muze a co ne ja to vubec neresila, med jsem teda vypustila ale proc citrusy? proc rajcata?? cokoladu nemusim, ale nerada bych malymu neco privodila taky po tom fenyklovym caji co piju me svedi cely telo arijko me kdyz mi to nejde pomaha psylium to pak jde samo pri kojeni se musi hodne pit, taky na me neco leze porad ty teploty litaj nahoru dolu nevim jak strojit sebe natoz malyho |
6.5.2010 13:24:59
a jeste jedna otazka:
vy co mate uz po 6 nedeli, maji miminka uz nejaky spankovy rezim? nebo jeste ne? |
Donutka +3+// | 77327 |
6.5.2010 13:23:08
arijko, měla jsem, pomohl mi ten dubový gel. U druhého glycerinové čípky, když to nešlo.
|
6.5.2010 13:20:42
jee holky zeptam se na jednu vec , nemate nektera problemy se stolici? ja teda zlatu žilu nemam alenemuzu vubec na velkou bo je mne to blby ale neco se tam dycky protrha a hrozne to boli a i krvaci trochu, ja asi nebudu radeji žrat
|
6.5.2010 13:18:49
ahoj holky ja jdu alespon pozdravit, nestiham ted docist.
ten muj nejak nespi ted mozna zaspi a musim do skolky po eli. |
petrusskkaa k+d+l+// | 56170 |
6.5.2010 10:36:13
gabci beru zelezo ale jsme furt jak smrtka neco mi chybi zitra jdu ukoncit ak si reknu jeste o jednu inekci portoze jsme furt jak pitoma nekde neco furt nechavam..
dudliky my berem skoroven dneska jdu po 3dnech ven s malou a s lubinou malej bude doma kasle jak beran uz aby blo zas hezky |
Renča, Alex a Dominik | 46736 |
6.5.2010 10:29:46
Holky, s tím prádlem, mě čeká dneska taky žehlení prádla aspoň za týden, ach jo! ´Malej usnul, tak mám chvíli čas. Já to tak nesnáším, asi si fakt pořídím sušičku, i kdyby měla být na splátky.
|
Weuunka+Terezka | 99209 |
6.5.2010 10:21:44
ještě kdo má zájem tak všechny fotky ještě ze sálu a tak na www.weuunka.rajce.net/Terezka
|
Weuunka+Terezka | 99209 |
6.5.2010 10:19:20
Dobré dopoledne,
tak včerejší usínání bylo maličko horší než den před tím, ale pak byla celou noc hodňoučká. Ad probiotické kapky: nám při propouštění mudra říkala že se na netu dají objednat i tak, že vám je pošlou do nějaké lékárny aby byly v chladu a jsou za tu poloviční cenu,...zatím jsem to neřešila na prdíky mi zabírá čaj, ale ten co si míchám sama fenykl, kmín, anýz a povařit chvilku-toho denně vypiju dost a malá je v poho, jinak když to s ní kroutilo tak jsme si zatím vystačily s rourkou... Ale kámoška má kluka a někdy ji ani sabsimplex nezabírá... Ad kilečka: už mě to pěkně štve, nemůžu chodit, ven už vůbec ne ptž mám rozřezanej ten palec na noze a nevlezu do boty a v sandálech v dešti,... to by asi nebylo ono že? navíc to dost bolí. No a bez pohybu ta kila půjdou jen těžko dolů, že? Fído uklidním tě, já jsem sice doma,a le prádla tu mám taky jak po dovolený, včera jsem to vyprala a teď budu žehlit a žehlit... jinak s tím oblečením jsme na tom byly stejně. Terezka měla 3,1kg když jsem ji donesla domů a ani newborn ji nebylo. Teď jí dávám stále to nejmenší plus pár o chlup větších věcí, ale zatím naše garderoba je jen pár kusů a ty stále točíme dokola. A to mi tchýně číkala ať ty malý věci ani neperu, že je neužijeme a kdybych je neměla tak má všechno půl metru ohrnutý ještě teď Dnes jedeme k Dr na vážení, jsme zvědavá kolik jsme nabraly, minule měla za týden 250g, teď jdeme po 14ti dnech... Jinak se nám pěkně hroutí sny o bydení- náš stavitel je hajzl a asi se bude domeček dořešovat u soudu, no snad to tak daleko nezajde,... já už to soužití na chalupě s tchýní a zbytkem rodu fakt mizerně snáším, navác jsou všechny ženský z rod. matky z patentem na mateřství a já prvorodička asi debil, že? njn co se dá dělat na podnájem nějkde jinde nejsou penízky... ...uf...to je román, njn potřebovala jsem se vypovídat tak v rámci možností pěkný den... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.