| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 18468  [Dalších 18068 >>]
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
6.5.2010 13:26:25
donut ten gel pomuze na velkou nabo to zaceli tu ranu? glyc cipky pomuzou akorat aby byla ridka stlice\?
clasofkama 32534
6.5.2010 13:25:52
ahoj holky~3~

Fida~x~

Got ja vzdy odsavala dokud bylo co~t~ ale skoro pokazdy jsem po tom odsat byla nemocna, vetsinou angina se mi to snad usazovalo na mandlich~q~~q~

Janule s dudlikem jsem bojovala a vyhrala~z~ted uz v pohode duda ~p~

holky hodne me prekvapujete (nemile~q~) s tim co se pri kojeni muze a co ne~n~~n~ ja to vubec neresila, med jsem teda vypustila~n~ ale proc citrusy? proc rajcata?? ~n~ cokoladu nemusim, ale nerada bych malymu neco privodila~4~ taky po tom fenyklovym caji co piju me svedi cely telo~q~

arijko me kdyz mi to nejde pomaha psylium to pak jde samo~R^ pri kojeni se musi hodne pit, ~c~~c~

taky na me neco leze porad ty teploty litaj nahoru dolu nevim jak strojit sebe natoz malyho~o~~o~~o~
6.5.2010 13:24:59
a jeste jedna otazka:

vy co mate uz po 6 nedeli, maji miminka uz nejaky spankovy rezim? nebo jeste ne?
Donutka +3+// 77327
6.5.2010 13:23:08
arijko, měla jsem, pomohl mi ten dubový gel. U druhého glycerinové čípky, když to nešlo.
6.5.2010 13:20:42
jee holky zeptam se na jednu vec , nemate nektera problemy se stolici? ja teda zlatu žilu nemam ale~f~~f~nemuzu vubec na velkou bo je mne to blby ale neco se tam dycky protrha a hrozne to boli a i krvaci trochu, ja asi nebudu radeji žrat~n~
6.5.2010 13:18:49
ahoj holky ja jdu alespon pozdravit, nestiham ted docist.
ten muj nejak nespi~;) ted mozna zaspi a musim do skolky po eli.
petrusskkaa k+d+l+// 56170
6.5.2010 10:36:13
gabci beru zelezo ale jsme furt jak smrtka neco mi chybi zitra jdu ukoncit ak si reknu jeste o jednu inekci portoze jsme furt jak pitoma nekde neco furt nechavam..

dudliky my berem skoroven dneska jdu po 3dnech ven s malou a s lubinou malej bude doma kasle jak beran uz aby blo zas hezky
Renča, Alex a Dominik 46736
6.5.2010 10:29:46
Holky, s tím prádlem, mě čeká dneska taky žehlení prádla aspoň za týden, ach jo! ´Malej usnul, tak mám chvíli čas. Já to tak nesnáším, asi si fakt pořídím sušičku, i kdyby měla být na splátky.
Weuunka+Terezka 99209
6.5.2010 10:21:44
ještě kdo má zájem tak všechny fotky ještě ze sálu a tak na www.weuunka.rajce.net/Terezka
Weuunka+Terezka 99209
6.5.2010 10:19:20
Dobré dopoledne,
tak včerejší usínání bylo maličko horší než den před tím, ale pak byla celou noc hodňoučká.

Ad probiotické kapky: nám při propouštění mudra říkala že se na netu dají objednat i tak, že vám je pošlou do nějaké lékárny aby byly v chladu a jsou za tu poloviční cenu,...zatím jsem to neřešila na prdíky mi zabírá čaj, ale ten co si míchám sama fenykl, kmín, anýz a povařit chvilku-toho denně vypiju dost a malá je v poho, jinak když to s ní kroutilo tak jsme si zatím vystačily s rourkou... Ale kámoška má kluka a někdy ji ani sabsimplex nezabírá...

Ad kilečka: už mě to pěkně štve, nemůžu chodit, ven už vůbec ne ptž mám rozřezanej ten palec na noze a nevlezu do boty a v sandálech v dešti,... to by asi nebylo ono že? navíc to dost bolí. No a bez pohybu ta kila půjdou jen těžko dolů, že?

Fído uklidním tě, já jsem sice doma,a le prádla tu mám taky jak po dovolený, včera jsem to vyprala a teď budu žehlit a žehlit... jinak s tím oblečením jsme na tom byly stejně. Terezka měla 3,1kg když jsem ji donesla domů a ani newborn ji nebylo. Teď jí dávám stále to nejmenší plus pár o chlup větších věcí, ale zatím naše garderoba je jen pár kusů a ty stále točíme dokola. A to mi tchýně číkala ať ty malý věci ani neperu, že je neužijeme a kdybych je neměla tak má všechno půl metru ohrnutý ještě teď ~t~

Dnes jedeme k Dr na vážení, jsme zvědavá kolik jsme nabraly, minule měla za týden 250g, teď jdeme po 14ti dnech...

Jinak se nám pěkně hroutí sny o bydení- náš stavitel je hajzl a asi se bude domeček dořešovat u soudu, no snad to tak daleko nezajde,...~n~ já už to soužití na chalupě s tchýní a zbytkem rodu fakt mizerně snáším, navác jsou všechny ženský z rod. matky z patentem na mateřství a já prvorodička asi debil, že? njn co se dá dělat na podnájem nějkde jinde nejsou penízky...

...uf...to je román, njn potřebovala jsem se vypovídat ~t~ tak v rámci možností pěkný den...
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 18468  [Dalších 18068 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.