| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 18468  [Dalších 18058 >>]
Fida1 24469
6.5.2010 10:06:26
Gabčo tak to jsem to teda možná blbě napsala, jsem celkem v pohodě a strašně šťastná, že jsem doma a vše zvládáme. Trochu mě trápí moje zdraví, ale zase už to taky není tak hrozný a malej je každým dnem vitálnější a moc hodnej takže si nemůžu stěžovat.
Gabcica 22308
6.5.2010 10:00:23
Fido, z tvého příspěvku čiší smutek. Verčo a Vítku, určitě bude líp!!!
Hezky vše vyper, moc to s aktivitou nepřeháněj a neboj drobeček ti brzo vyroste.........Mája měla 3,3kg teď má 4,4kg.......
Fida1 24469
6.5.2010 9:48:35
Ahoj holky, tak my jsme se celkem zabydleli. Včera u nás byla byla dětská Dr. a převzala si malýho do péče.
Malej je naštěstí moc hodnej buď baští nebo spí, ale to je asi dáno tím naším horším začátkem - nabírá sílu, věřím, že v budoucnu bude taky zlobit. ~;)
Jinak se musím pustit do praní tomu našemu píděti je slušně jen pár oblečků jinak všechno obr i některý newborn velikosti tak než povyroste pojede pračka naplno. A pak se tady nahromadilo naše prádlo + to co jsem měla v porodce, takový dlouhý výpadek je prostě znát.
Pokusím se během dneška sepsat porod + vložit nějakou fotku ať jste v obraze.
Co se týče kil tak jsem se ještě ani nevážila, ale dost jsem zhubla v porodce a ani to nijak neřeším, stejně ještě ani nejsem úplně fit.
Renča, Alex a Dominik 46736
6.5.2010 9:09:07
Dobré ránko,

Got, odsávej, jak je potřeba. A to je super, že tak hezky spinkala, i když má rýmu. Dudlík si malej po chvíli snažení nechá dát, ale já mu ho stejně nijak nedávám, není potřeba.

Gabi, tak to jste teda brzo vstávali!

Pett, taky by mě zajímalo, kdy to manžela pustilo u obou předešlých dětí. Je to fakt zvláštní, jak se ti chlapi dokážou změnit.
Donutka +3+// 77327
6.5.2010 8:54:24
Ahojky, jen jsem koukala, že se tu pořád řeší ta strava a hubnutí. tak dostatek informací je na http://www.kojeni.net/databaze.php?mc=95
mambo 100493
6.5.2010 8:43:43
Gabco - spala celkem v pohode - budila se po trech hodinach a ted jak chrupe tak uz ani nechrci a dycha bez randalu. Odsavala jsem vzdy kdyz se probudila a nekdy jeste jednou po prebaleni a nakrmeni.
mambo 100493
6.5.2010 8:39:54
Janulo - u nas je dudlik taky nepouzitelnej a ze jsem ho zkousela nekolikrat ~;) a nic - pro Valerii neuspokojive, kdyz z toho nic netece ))))
Gabcica 22308
6.5.2010 8:39:07
Taky jsem se změnila.........

Petrusko, to je mi moc líto, ať jsou děti brzo fit! A dal ti jen jednu nebo budeš chodit na sérii 10 injekcí? No železo by ti asi taky prospělo.

Got, ach jo, chudáček malá. Odsávej dle potřeby, min.před každým kojením. Kdyby se ti to nezdálo, dá se použít Nasivin pro kojence........zmenší otok a nos se zprůchodní. A jak v noci? Spala???

Janul, tady v Praze je větší tma než ráno v pět..........taky hlásili relativně teplo, ale nevím nevím.
Naše ho má tak na ozdobu, dudlík zatím nic moc.

Čekám na kámošku, šla na OGTT a razíme do té Ikey, ale nějak extra se mi nechce........

Janula38+Nela 71894
6.5.2010 8:23:19
Ahoj všichni ~3~,
u nás je příšerný počasí ~:(. Už dvě hodiny leje, jak z konve a je tu tma, jak v ř... ~q~. A to včera říkali, že bude 20°C a semo tamo nějaká ta přeháňka. Dneska to na procházku nevidím ani náhodou ~a~. Ještě mě k tomu všemu pobolívá v krku ~c~. Sem to asi chytla od dcery. Nela taky usnula ~h~~p~až teď před chvílí a jako obyčejně těsně před jídlem. Ještě štěstí, že spí v noci ~6~.
Jak jste na tom s dudlíkama? Taky ho ti vaši drobci bojkotují, jako ta naše?
mambo 100493
6.5.2010 7:46:12
ahoj holky,
tak u nas taky nic moc - i kdyz je ta ryma u Valerie o moooc lepsi. Odsavala jsem jak se dalo a strikla jsem ji tam Vincentku. A docela to pomohlo. Chci se zeptat - jak casto se ma odsavat? Nebo je to jedno? Jinak jsem ji merila teplotu a tu nema, tak se aspon radne vyprdela, kdyz uz jsem ji tam strkala ten teplomer ))). I kdyz s prdama moc problem nemame (tuktuk).
Pocasi je vazne na prd. Dneska zustaneme doma.
Vsem preji hezky den
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 18468  [Dalších 18058 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.