| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 18468  [Dalších 18048 >>]
petrusskkaa k+d+l+// 56170
6.5.2010 6:31:03
Ahojky holky

u nas katastrofa obe strasi ditka nemocny pocasi na h..ze nemuzem ani ven

jinak v patek coz je zitra ukoncit pritelovo paragraf na me a hura do prace a ja budu jak debil jsem furt s te straty krve jak magor byla u dr pichnul b12 a jestli nechytnu barvu tak komplet vysetreni vypada to na chudokrevnost...to jsem do padla.3 porod a takhle spatne dopadnu,,
jinak ja piju fenklovej caj jim skoro vse a malej na prdy netrpi ten caj mu proste pomuze prdi jak sjednanenj bez toho aby se trapil..

at uz je hezke pocasi:-)
Gabcica 22308
6.5.2010 6:21:25
Dobré ráno,

naše madam si vzpomněla, že bude vstávat v brzkých ranních hodinách......už mám uklizenou koupelnu, teď jdu snídat. Je to přesně v čase, kdy jsem vstávala do práce. Kdybych to věděla, tak jsem byla v neschopnosti~o~

Jančo, vím, je to těžké..........ale si skvělá maminka a brzo bude líp~x~. Každé dítko je jiné.....i my to máme "veselejší". Buď ráda, že v noci spí, to je základ.........den máte plný aktivit a uvidíš, že bude líp.

Pett, aha. A kdy to ustálo u předchozích dětí? Že bys měla záchytný bod k přežití.
Já bílou taky nemám ráda, ale pořád lepší něco než nic. Zkus v DM.....Alnatura s rýžovými křupinkama..........Milka a spol. jsou břečky.
Můžeš ještě oloupanou okurku,rajčata by musela být bez šlupky a spařená. Z ovoce ještě čerstvou hrušku nebo sušené či kompotované švestky. Já jsem velký milovník zeleniny a salátů........~n~
Ty probiotické kapičky se přepravují ve spec.sáčku, který je odolný teplu..........já je teď mám objednaný přes MMB.........tak až přijdou, písnu ti jak to vypadá, ju. My jsme jedny měli na měsíc.
Na ten Babycalm mrkni na net, je 100%přírodní. My jsme SAB už dodělali, teď doděláme Babycalm a už pojedeme pouze v těch kapkách.........podle toho původního schématu od dr.by to mělo stačit + má k tomu trošku čajíčku od Hippu (stojí 100kč, ale údajně vydrží na 63dávek)

Je to tento:
http://www.hipp.cz/produkty/caje-a-stavy/caje/napoj-pro-detske-brisko.html

Železo je mocný čarodej a když si vezmeš, že únava a anémie si jdou ruku v ruce = pár dní užívání a je to znát.

Renčo, to je dobře, že je malý hodný......jen tak dál~g~~g~~g~.

Renča, Alex a Dominik 46736
5.5.2010 22:53:55
Ahoj holky po delší době,

vítám Fidu zpátky z porodnice a blahopřeji Mirulince ke Štěpánkovi!

Mně zůstalo nahoře 5-6 kg, potřebovala bych shodit aspoň 10, abych byla spokojená.

Já se hlásím k těm, co jí čokoládu každý den, kafe mám aspoň dvakrát denně. A čerstvé pečivo taky. Nejím luštěniny, cibuli, česnek, citrusy a hodně kořeněná jídla. A taky si myslím, že zrovna med je hrozný alergen.

Musím malýho pochválit, je vcelku moc hodný. Akorát v pondělí byl celé dopoledne uplakaný, pořád mě potřeboval. Ale jak jsem si ho vzala, tak byl v pohodě. A odpoledne byl už krásně hodňoučký, jen spinkal nebo koukal. V noci se budí tak jednou nebo dvakrát.

No, a už nevím, co jste všechno probíraly.~:(
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
5.5.2010 22:37:26
Gábi, kéž bys měla s těma hormonama pravdu. Jenže ono to jen hormonama bohužel asi nebude. Všímá si toho totiž i okolí a má to stejný průběh jako u předchozích dětí. Takže lidi v první fázi obdivujou jak mám pozornýho chlapa, že se mám když mi tak pomáhá a kamarádky závidí, při dalším setkání už tak nadšení nejsou a kdo nás zná ještě déle tak sami od sebe říkají, že to není nermální a že mi to dítě ani nepůjčí. Mě drží zpátky jenom to, že se s ním nikde na veřejnosti a před lidma nehodlám o to dítě vyslověně "prát".
Ale to je fuk, ustáli jsme to dvakrát, ustojíme to snad i tentokrát. Jen jak se srovná to naše papání, tak mě doma s dětma nikdo nenajde, zvlášť v létě a jestli si pak večer tatínek bude chtít pověsit na hrb všechny tři, no tak prosím, já budu jen ráda ~t~

ad bílá čoko - no to není nic pro mě, bílou nemám ráda, přijde mi jak bláto. Teď jsem pár dní čoko neměla, ale taky jsem měla cca před 14 dny období, kdy jsem zbušila celou na posezení. Teď spíš než po čokoládě šáhnu lžičkou do Granka ~f~~f~ nebo po Fidorce. Ono je fakt asi řešení nic takovýho nemít doma :-))) Mám prostě potřebu pořád něco jíst, v těhu jsem to řešila zeleninou, ale teď nevím co. Mrkev už mi leze krkem, papriky se bojím, rajčata miluju ale ty se údajně taky nesmí, ředkvičky, pórek, hrášek, no to taky ne :-( a z ovoce no jím banány, jabka ale toho už jsem fakt celkem přejedená.
Uvažovala jsem o těch probiotických kapičkách, ale bojím se, že na přepravu poštou už je fakt teplo a tý obálce moc nevěřím. A to co za ně chtějí u nás v lékárně prostě nejsem ochotna dát:-© Dáváme zatím Sab Simplex, třešňové pecičky, fenyklový čajík - piju i já. Uvažovala jsem i o tom Babycalm, ale nevím jeslti by to pomohlo víc než ten čajík. Začnu asi jíst taky pravidelně tu Activii.
mimochodem, začala jsem opět jíst pravidelně to železo, co jsem na konci těhotenství vynechala, a řekla bych, že mi je lépe, teda jestli se to takhle rychle už může projevit.
Janca I.,Anetka07/07 65480
5.5.2010 22:25:09
Donut, o této metodě jsem taky četla. Tak uvidíme, jak to půjde dál. Ale má mokro i v plíně, to zase jo. A co se kakání týče, tak to většinou poznáme. Protože začne tlačit, trpí na ty prdy, to nejde nepoznat. A usnul nám v půl 10, s mojí noční košilí v postýlce ~:-D.
Donutka +3+// 77327
5.5.2010 21:43:42
dočetla jsem pár příspěvků. já jsem teda super hrozná matka. jím normální čokoládu, piju černé kafe, jím kromě luštěnin a zelí všechno. a vyhýbám se citrusům. tak nám to říkali v porodce... prostě při našem provozu musím fungovat a přežít. ~d~

jinak moc nestíhám, co junior přestal spát po obědě.

Jančo, z toho čurání bych udělala bezplenkovku. já po kojení přebaluju (v koupelně) a prvně ji šoupnu nad umyvadlo a dost často se do minuty vyčůrá. a po probuzení taky a mívá suchou plínu - občas jí teď dávám látkovou a přesto jednorázovku, abych vypozorovala, jak čůrá... a kakání hlásí zvukem, to nelze přeslechnout~t~ nevěřila bych tomu, kdybych to sama neviděla. viz. http://www.rodina.cz/clanek7694.htm
5.5.2010 21:03:13
Zavřiočko, teď jsem prolítla tvůj příspěvek, u nás je to poslední dobou stejné. Což o to vyspání, to někdy přijde. Ale trochu mě trápí, že mi Ondra příde jako nespokojené mimi. Anetka byla pohodářka, koukala, spala a i se smála. Já se snažím být v pohodě, ale donekonečna to nevydržím :-(.
5.5.2010 21:01:01
Ahoj holky,

žijeme, jen nestíhám. Náš beránek má už druhý plačtivý den, takže na net fakt sedám jen v nutnosti. Jinak chovám, snažím se věnovat při tom Anetce a je to trochu náročné. Včera ho trápily prdy, dnes začal až po obědě. Teď ho má v náruči Jirka a stále kouká, asi se rozhod, že dnes nebude spát. Ale v noci byl v klidu, nakojil se a usnul. Tak aspoň tak. Mějte se krásně, snad Vás ještě někdy dočtu, teď musím jít žehlit. Mladej při rozbalení vždy čůrá, takže nemá chudák co na sebe ~:-D
Janula38+Nela 71894
5.5.2010 20:31:37
Ahojky holky,
tak nejprve musím poblahopřát Mirulince ke Štěpánovi ~p~. Kluk jako buk podle těch mír. Tak všechno nejlepší a ať jste brzy fit a doma ~;((~x~~;((~x~.
Vidím, že jste probíraly váhový přebytky po porodu.
Mě zůstalo 5kg ~:(. Malá část bude asi nahoře v mlíku ~t~ a zbytek v břichu ~n~ . A už bych s tím taky potřebovala něco dělat, ale posilovat břišní svaly 2 týdny po porodu, to asi nejde co?
A co se týče jídla, vynechávám jen to, co nadýmá ~w~. Jinak jím vše i čoko, mléčný výrobky apod.. S alergií problémy nemáme. Já jsem alergická jen na antibiotika.
Dneska jsme byli s Nelou u doktorky na převážení a máme 3710g ~g~. Před týdnem měla 3450g. Byly jsme pochváleni, že hezky přibíráme ~R^. Bodejť by ne, když kojíme na etapy i hodinu ~:-D. Jinak hlásíme se už taky k prdíkům, ale docela nám na to zabírá olejíček Amálka a klubíčko. Velký dík teď nevím, jestli Janči nebo Jarči, tak raději oběma ~;)~x~.
Zavřioči+Em+Li 74118
5.5.2010 20:14:09
Gabi, u nás spaní večer taky nehrozí...malá čučí s námi do 22 na telku, střídavě pláče až řve, chvilku pospává, a tak dokola. Vstáváme mezi šestou a sedmou, buď jedna nebo druhá....chjo, kdy my se ženy vyspime...
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 18468  [Dalších 18048 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.