Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Poly+Eli+Juli | 44312 |
5.5.2010 9:31:28
Renďo však jsi psala že už máš kilča dole ne?Nebo se pletu?Vím že jsi stejně "vysoká" jako já,tož se pochlub .Já mám na 158cm furt ještě 72 kg to asi bude záhul to shodit.Chci po 6nedělí začít s antiko,tak to půjde ještě hůř asi.
|
Renďa,Eli 07 | 98365 |
5.5.2010 9:27:15
Polynko jdi do toho. Chudák Eli. hihi
Jinak já bych taky chtěla dvacet kg dolů. Ale budu realistická a stačí mi 13kg. No jeslti tak nebudu spát v noci, tak by to mohlo být brzo. |
Renďa,Eli 07 | 98365 |
5.5.2010 9:24:42
Ahoj holky,
Fido vítám vás doma. A jem zvědavá co teda napíšeš, ale je dobře že jste v pořádku. HOlky já jsem zoufalá. Malý usl včera v deset a pak se ve tři probudil (v jednu teda bylo ještě kojení)a od té doby řval, přestal před půl hodinou. Jak dlouho tohle můžeme všichni vydržet. Kroutí se, červená, tlačí, použiju rourku do dupky, pět minut klid a pak od znova. Tak jsem se vás chtěla zeptat. Malý má měsíc v sobotu, můž mu už začít dávat ty probiotické kapky? Nebude to vadit, pár dní dříve? Sonči, tak to kilčo to může být že se ti nalily více prsa ne? Jinak dnešního hesla se budu řídit. JInak bych fakt nepřežila. |
mambo | 100493 |
5.5.2010 9:23:16
ahojky holky,
jdu vas jen pozdravit. tak jsem taky zmenila jmeno a s heslem dnesniho dne souhlasim v plnem zneni )) I ja te vitam Fido Dneska to vypada, ze pocasi opet nic moc (((. Presto vsem preji krasny den. |
Poly+Eli+Juli | 44312 |
5.5.2010 9:20:32
Kruci kdoo tu říkal že čokoška se nesmí při kojení???Já mlátím hlavou do zdi jakou mám chuť a vy tady provoláváte haleluja čokoládě.Takže můžu sežrat ty belgické pralinky které si Ela zasyslila pro sebe?
|
Poly+Eli+Juli | 44312 |
5.5.2010 9:17:42
Fido vítej doma.
A Mirulince gratuluju k prckovi,takže jsme už kompletní. U nás dneska opět ošklivo,lije a je kosa.To zas bude den. Holky já mám dole 10kg a ještě mi 8 zbylo.A to nepočítám co mi zůstalo po Elišce.Potřebuju dát dolů tak 20 a to asi neklapne.V sobotu jsem měla sraz 30-tníků a 2 spolužačky se mě ptaly kdy čekám to miminko.Jsem musela vysvětlovat,že už je 14 dní na světě.Jo holt Twiggi asi nebudu už nikdy. |
Tobianni | 38942 |
5.5.2010 9:15:59
Na radu Arijky, jsem doplnila jména dětiček do nicku
|
Tobianni | 38942 |
5.5.2010 9:13:48
Ahoj holky,
Fido, vítej doma, doufám, že jste oba v pořádku. My maminy si to holt někdy musíme pořádně vyžrat... Malá chrupká, tak rychle dočítám a pak se vrhnu na věšení prádla. Arijko, výborný nápad s tou tabulkou, bylo by fajn mít tam jména všech dětí - i těch starších! Pett, šiš smažený květák se taky nesmí??? Já už mám koupený a budu ho dělat, protože mám taky velkou chuť. Snad to všichni přežijeme ve zdraví. A náhodou, utopence jsem už měla taky - mamča dělala domácí, tak jsem neodolala. Ale cibuli jsem vynechala. Ad kila - dnes jsem se vážila a mám pro změnu skoro kilo nahoře. Takže se pomalu smiřuju s tím, že budu tlustá kachna. Donutka má pravdu - heslo dnešního dne: AŤ ŽIJE ČOKOLÁDA A SLADKOSTI!!! |
Donutka +3+// | 77327 |
5.5.2010 9:05:33
ahoj Fido hlavně, že jste ok.
|
Donutka +3+// | 77327 |
5.5.2010 9:02:41
Gratuluju Mirulince, ať jste brzy fit, i Štěpánek!!! a můžete domů za ostatními
omlouvám se, nestíhám dočítat. jen jsem si všimla něco o váze - já jsem vždycky zhubla až tak po půl roce a švagrová taky. Holt když nabírám 9 měsíců, tak to nedostanu dolů hned, že? ale už se začnu pídit po cvičení pilates teď nemám šanci hubnout a neřeším to, není to teď důležité. Ať žije čokoláda a sladkosti |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.