| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 18468  [Dalších 18008 >>]
Poly+Eli+Juli 44312
5.5.2010 9:31:28
Renďo však jsi psala že už máš kilča dole ne?Nebo se pletu?Vím že jsi stejně "vysoká" jako já,tož se pochlub ~;).Já mám na 158cm furt ještě 72 kg~n~~n~ to asi bude záhul to shodit.Chci po 6nedělí začít s antiko,tak to půjde ještě hůř asi.
Renďa,Eli 07 98365
5.5.2010 9:27:15
Polynko jdi do toho. ~w~~w~~t~ Chudák Eli. hihi

Jinak já bych taky chtěla dvacet kg dolů. ~y~ Ale budu realistická a stačí mi 13kg. ~:-D~z~ No jeslti tak nebudu spát v noci, tak by to mohlo být brzo. ~l~
Renďa,Eli 07 98365
5.5.2010 9:24:42
Ahoj holky,

Fido vítám vás doma. ~x~ A jem zvědavá co teda napíšeš, ale je dobře že jste v pořádku.

HOlky já jsem zoufalá. Malý usl včera v deset a pak se ve tři probudil (v jednu teda bylo ještě kojení)a od té doby řval, přestal před půl hodinou. ~n~ Jak dlouho tohle můžeme všichni vydržet. Kroutí se, červená, tlačí, použiju rourku do dupky, pět minut klid a pak od znova.
Tak jsem se vás chtěla zeptat. Malý má měsíc v sobotu, můž mu už začít dávat ty probiotické kapky? Nebude to vadit, pár dní dříve?

Sonči, tak to kilčo to může být že se ti nalily více prsa ne? ~t~~j~

Jinak dnešního hesla se budu řídit. ~g~~R^ JInak bych fakt nepřežila. ~y~
mambo 100493
5.5.2010 9:23:16
ahojky holky,
jdu vas jen pozdravit.
tak jsem taky zmenila jmeno a s heslem dnesniho dne souhlasim v plnem zneni ))~R^
I ja te vitam Fido ~6~
Dneska to vypada, ze pocasi opet nic moc (((. Presto vsem preji krasny den.
Poly+Eli+Juli 44312
5.5.2010 9:20:32
Kruci kdoo tu říkal že čokoška se nesmí při kojení???Já mlátím hlavou do zdi jakou mám chuť a vy tady provoláváte haleluja čokoládě~y~.Takže můžu sežrat ty belgické pralinky které si Ela zasyslila pro sebe?~5~
Poly+Eli+Juli 44312
5.5.2010 9:17:42
Fido vítej doma~x~.
A Mirulince gratuluju k prckovi~g~,takže jsme už kompletní~R^.
U nás dneska opět ošklivo,lije a je kosa.To zas bude den~q~.
Holky já mám dole 10kg a ještě mi 8 zbylo.A to nepočítám co mi zůstalo po Elišce.Potřebuju dát dolů tak 20 a to asi neklapne.V sobotu jsem měla sraz 30-tníků a 2 spolužačky se mě ptaly kdy čekám to miminko.Jsem musela vysvětlovat,že už je 14 dní na světě~n~~n~.Jo holt Twiggi asi nebudu už nikdy.
Tobianni 38942
5.5.2010 9:15:59
Na radu Arijky, jsem doplnila jména dětiček do nicku :-)
Tobianni 38942
5.5.2010 9:13:48
Ahoj holky,

Fido, vítej doma, doufám, že jste oba v pořádku. My maminy si to holt někdy musíme pořádně vyžrat... ~a~

Malá chrupká, tak rychle dočítám a pak se vrhnu na věšení prádla.

Arijko, výborný nápad s tou tabulkou, bylo by fajn mít tam jména všech dětí - i těch starších! ~R^

Pett, šiš smažený květák se taky nesmí??? Já už mám koupený a budu ho dělat, protože mám taky velkou chuť. Snad to všichni přežijeme ve zdraví. A náhodou, utopence jsem už měla taky - mamča dělala domácí, tak jsem neodolala. Ale cibuli jsem vynechala.

Ad kila - dnes jsem se vážila a mám pro změnu skoro kilo nahoře. Takže se pomalu smiřuju s tím, že budu tlustá kachna.

Donutka má pravdu - heslo dnešního dne: AŤ ŽIJE ČOKOLÁDA A SLADKOSTI!!! ~w~
Donutka +3+// 77327
5.5.2010 9:05:33
ahoj Fido~3~ hlavně, že jste ok.
Donutka +3+// 77327
5.5.2010 9:02:41
Gratuluju Mirulince, ať jste brzy fit, i Štěpánek!!! a můžete domů za ostatními~x~

omlouvám se, nestíhám dočítat. jen jsem si všimla něco o váze - já jsem vždycky zhubla až tak po půl roce a švagrová taky. Holt když nabírám 9 měsíců, tak to nedostanu dolů hned, že? ale už se začnu pídit po cvičení pilates~;) teď nemám šanci hubnout a neřeším to, není to teď důležité. Ať žije čokoláda a sladkosti~R^
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 18468  [Dalších 18008 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.