Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Weuunka+Terezka | 99209 |
4.5.2010 16:54:47
Ahoj hokly, vůbec nastíhám vás dočíst, ale aspoň pozdravím, zkusím hodit pár fotek do alba tak koukněte pa
|
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
4.5.2010 16:19:41
ahoj holky,
gratuluju mirulinko!!!tak konecne, vid? hlavne ze jste ok! tesime se na vas! holky ja to docitavala a pak kojila, ze jsem fakt uz zapomela na co vse jsem chtela reagovat add:krvaceni, ja ve 2 tydnech jeste docela hodne krv. hlavne u kojeni, ted po 3tydnech je to uz lepsi, ale kde tu taky trochu cerstve krve, snad do tech 6 nedel to prejde uplne. add:sex lucinko ja bych do tech 6 nedel radeji pouzivala kondom aby sis tam nezatahla nejakou infekci. add:tchan ten je supr! pred par lety docela popijel pivo a jine , pak mel mozkovou prihodu a ted je na invalidnim duchodu a funguje normalne. a dal se na hlidani vnoučku takze vyuzivam taky, at se deda nenudi add melta: taky ji piju rada furt i v noci s mlikem, clasofko ve span. ji maji urcite taky akorat to ma jiny nazev. na sk prodavaji i meltu ale i rani kavu Inku to je polska vyroba, musis skouknout co to obsahuje , jestli chces ti napiusu slozeni melty a skoukni tp tam nekde v kramu mezi takovyma tema rannima kavama. jinak smejici beranek je krasny!!...to zadala eliska ty smailiky zatim vse. |
Tobianni | 38942 |
4.5.2010 14:37:37
No Luci, to s těma 50 ml se mi taky nezdá. Naše malá vypila už v porodinici běžně 60 a víc - to bylo zhruba 5 dní po porodu. Asi 6-7 den už normálně i 80, takže teď určo vytáhne víc a nebliná mi vůbec.
To samé s intervaly mezi kojením. Dávám jí kdykoliv si řekne a bolení bříška nemáme. Někdy se stane, že to je i do hodiny, ale je pravda, že většinou překročíme hranici 1,5 hod. Gabčo, jsem ráda, že melta chutná, někdo to fakt nemusí, ale já ji mám taky ráda, takže se nijak nepřemáhám . |
clasofkama | 32534 |
4.5.2010 14:28:02
Taky mooc gratuluju!!!takovej poradnej kus!! at se brzy zotavi oba 2!!
|
Tobianni | 38942 |
4.5.2010 14:26:09
Jééé, velké gratulace k miminku!!!! Tak už tady máme oficiálně dubňátkového benjamínka .
Snad budou oba v pořádku... Hooodně štěstíčka do života!!!! |
Petra+3 | 85038 |
4.5.2010 14:21:10
Mirulinke sa dnes narodil ŠTÉPÁN. MÁ 54 CM A 3,93 KG
nakoniec cisarákom, že mal špatné ozvy a museli ho oživovať. |
clasofkama | 32534 |
4.5.2010 14:01:05
AHOJTE delate mi tu s tou meltou chute mnaam, tady to nemaj..
Freeezi ty jsou fakt mooc povedenylibi se mi, ze broucek neni vylepanymoc se mi u kluku libi kdyz maj polodelsi vlasy beranek bude mit taky Pett tak viidis hezky mala pribiva aspoñ neco pozitivniho zubaka nezavidim,. taky me ceka, ale ja pujdu radsi nez znovu rodit Gabi at se ocka rychle zahojiiii uz se to tahne dluoho ja taky obcas spinim, nekdy 3 dny nic pak zase ale jen slipovku, sex...no muj uz se tesii me je to nejak jedno Janco jsem netusila, ze po cerstvym chlebu to nadyma malyja jim chleba jeste teply z pekarny, to mam asi fakt stesti jim co chci, ale ja si to vybrala pri tehu holky s tim usmevem on se smeje vzdycky kdyz na nej promluvime ale musime byt blizko jeho obliceje Lucko tys mela nejvetsi dubnatko a nejtezsi!! |
Gabcica | 22308 |
4.5.2010 13:44:53
Polynko, já taky ještě špiním, je to normální.
Lucinko, tak na sex nemám ani pomyšlení. Já bych si to stejně netroufla, až po technické u gyn. Frézie, viděla jsou sourozeneckou fotečku, úžasný páreček. Malá je jak modelka z reklamy na panenku. Děkuji, Máje to vyřídím.......jen se dotknu okolí očí, tak je taková naprdlá. Ale je vidět, že ta ATB s kortikoidem účinkují, jsou dost silný....hodně silný. Pett, si hrdinka, máš zubaře za sebou!!! A za týden už to bude brnkačka. Vím jak si se toho bála..............myslím, že ještě Jarča, že? Nevím nevím.......mě dr.řekla, že dřív jak za 1,5h od ukončení kojení, kojit nemám.........jídla se pomíchají = břichobol + zvracení takové té natráveniny a pak jim to vadí v pusince. Vem si, že by sis po zvracení ani nevypláchla pusu.........no Clas by mohla hovořit. Tak popíjím tu Meltu, celkem s tím mlíkem to jde...........to víte kafíčko jsem neměla ani nepamatuju......kvůli tlaku a nočním radarům (očím) naší Mařenky. Ježiš, dneska nějak spí, to bude večer nářez........dnes šla spát v jednu v noci.......tímto vzpomínám na broučka od Frézie. |
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
4.5.2010 13:42:03
pett ja ted psala a se mne omylem zavrelo okno
brala jsem paralen, ten jen maslo utlumil bolest, pak asi masaz pomohla. bud je to z nevyspani, nebo z chrbtice nebo jdi k neurologovi, tam bych sla kdyby fakt nic nepomohlo. musim do skolky po eli, pak sem jeste mrknu. pa holky! |
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
4.5.2010 13:25:21
Mirulince držím moc palečky.
Já u zubaře hrůza a děs FAkt raději budu rodit, snad i kojit ale zubař nééééé. A to tam jdu příští týden zas nestihl všechno udělat. Zuby mě teď bolí snad úplně všechny, natržený koutek jak se mi rejpal v osmičce, auauau. Aspoň že poradna byla v pohodě, malá má 4070 g před týdnem 3730, takže celkem slušný přírůstek. Dr. říkala, ať zkusím jenom kojit, i po tý hodině, že třeba jí dojde, že prostě co si nenasosá tak nebude a začne se víc snažit. No uvidíme, tenhle experiment asi nechám až na víkend, přes týden si to s vyzvedáváním dětí a kroužkama moc nedokážu představit. To by nešlo moc načasovat a kojení mimo domov v polních podmínách to přeci jen ještě nezvládáme. Takže před odjezdem do školky a na plavání dostane pěkně plnou dávčičku Nutráčku, ať mi dlouho vydrží chrupkat Lucinko, 50 ml třítýdenní mimi ??? To se asi ten váš Dr. spletl ne ? 50 ml jsme dávali 5. den od porodu. Podle instrukcí z porodky jsme navyšovali každý den o 10 ml při 90 ml jsme několik dní drželi 90 a pak zase začali zvyšovat o 10, teď sosá 150 plnou dávku. Jinak u nás je právě ten problém, že ona si to z prsa nevytáhne. Tak proto dokrmy. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.