| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 18468  [Dalších 17968 >>]
Weuunka+Terezka 99209
4.5.2010 16:54:47
Ahoj hokly, vůbec nastíhám vás dočíst, ale aspoň pozdravím, zkusím hodit pár fotek do alba tak koukněte pa
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
4.5.2010 16:19:41
ahoj holky,
gratuluju mirulinko!!!tak konecne, vid? hlavne ze jste ok!~x~~;(( tesime se na vas!

holky ja to docitavala a pak kojila, ze jsem fakt uz zapomela na co vse jsem chtela reagovat ~d~~:(

add:krvaceni, ja ve 2 tydnech jeste docela hodne krv. hlavne u kojeni, ted po 3tydnech je to uz lepsi, ale kde tu taky trochu cerstve krve, snad do tech 6 nedel to prejde uplne.

add:sex lucinko ja bych do tech 6 nedel radeji pouzivala kondom aby sis tam nezatahla nejakou infekci.

add:tchan ~:-D ten je supr!~R^ pred par lety docela popijel pivo a jine , pak mel mozkovou prihodu a ted je na invalidnim duchodu a funguje normalne. a dal se na hlidani vnoučku takze vyuzivam taky, at se deda nenudi ~;)~R^

add melta: taky ji piju rada furt i v noci s mlikem,
clasofko ve span. ji maji urcite taky akorat to ma jiny nazev. na sk prodavaji i meltu ale i rani kavu Inku to je polska vyroba, musis skouknout co to obsahuje , jestli chces ti napiusu slozeni melty a skoukni tp tam nekde v kramu mezi takovyma tema rannima kavama.
jinak smejici beranek je krasny!!~R^~g~~j~~6~~n~...to zadala eliska ty smailiky

zatim vse.
Tobianni 38942
4.5.2010 14:37:37
No Luci, to s těma 50 ml se mi taky nezdá. Naše malá vypila už v porodinici běžně 60 a víc - to bylo zhruba 5 dní po porodu. Asi 6-7 den už normálně i 80, takže teď určo vytáhne víc a nebliná mi vůbec.
To samé s intervaly mezi kojením. Dávám jí kdykoliv si řekne a bolení bříška nemáme. Někdy se stane, že to je i do hodiny, ale je pravda, že většinou překročíme hranici 1,5 hod.

Gabčo, jsem ráda, že melta chutná, někdo to fakt nemusí, ale já ji mám taky ráda, takže se nijak nepřemáhám ~R^ .
clasofkama 32534
4.5.2010 14:28:02
Taky mooc gratuluju!!!takovej poradnej kus!! at se brzy zotavi oba 2!!~;((~;((~;((~x~~x~~x~
Tobianni 38942
4.5.2010 14:26:09
Jééé, velké gratulace k miminku!!!! Tak už tady máme oficiálně dubňátkového benjamínka :-) .

Snad budou oba v pořádku... Hooodně štěstíčka do života!!!! ~;((~;((~;((
Petra+3 85038
4.5.2010 14:21:10
~x~~x~~x~~x~~x~ Mirulinke sa dnes narodil ŠTÉPÁN. MÁ 54 CM A 3,93 KG ~x~~x~~x~~x~~x~

nakoniec cisarákom, že mal špatné ozvy a museli ho oživovať.
clasofkama 32534
4.5.2010 14:01:05
AHOJTE delate mi tu s tou meltou chute mnaam, tady to nemaj..

Freeezi ty jsou fakt mooc povedeny~g~~g~libi se mi, ze broucek neni vylepany~g~moc se mi u kluku libi kdyz maj polodelsi vlasy~R^ beranek bude mit taky~t~~t~

Pett tak viidis hezky mala pribiva aspoñ neco pozitivniho~g~ zubaka nezavidim,. taky me ceka, ale ja pujdu radsi nez znovu rodit~o~

Gabi at se ocka rychle zahojiiii uz se to tahne dluoho~n~

ja taky obcas spinim, nekdy 3 dny nic pak zase ale jen slipovku, sex...no muj uz se tesii me je to nejak jedno~2~~2~

Janco jsem netusila, ze po cerstvym chlebu to nadyma maly~p~ja jim chleba jeste teply z pekarny, to mam asi fakt stesti jim co chci, ale ja si to vybrala pri tehu~q~~q~

holky s tim usmevem on se smeje vzdycky kdyz na nej promluvime~t~ ale musime byt blizko jeho obliceje~t~

Lucko tys mela nejvetsi dubnatko a nejtezsi!! ~g~~g~~g~

Gabcica 22308
4.5.2010 13:44:53
Polynko, já taky ještě špiním, je to normální.

Lucinko, tak na sex nemám ani pomyšlení. Já bych si to stejně netroufla, až po technické u gyn.~f~

Frézie, viděla jsou sourozeneckou fotečku, úžasný páreček. Malá je jak modelka z reklamy na panenku~;).
Děkuji, Máje to vyřídím.......jen se dotknu okolí očí, tak je taková naprdlá. Ale je vidět, že ta ATB s kortikoidem účinkují, jsou dost silný....hodně silný.

Pett, si hrdinka, máš zubaře za sebou!!! A za týden už to bude brnkačka. Vím jak si se toho bála..............myslím, že ještě Jarča, že?
Nevím nevím.......mě dr.řekla, že dřív jak za 1,5h od ukončení kojení, kojit nemám.........jídla se pomíchají = břichobol + zvracení takové té natráveniny a pak jim to vadí v pusince. Vem si, že by sis po zvracení ani nevypláchla pusu.........no Clas by mohla hovořit.

Tak popíjím tu Meltu, celkem s tím mlíkem to jde...........to víte kafíčko jsem neměla ani nepamatuju......kvůli tlaku a nočním radarům (očím) naší Mařenky. Ježiš, dneska nějak spí, to bude večer nářez........dnes šla spát v jednu v noci.......tímto vzpomínám na broučka od Frézie~6~~6~~6~.

Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
4.5.2010 13:42:03
pett ja ted psala a se mne omylem zavrelo okno ~l~~o~

brala jsem paralen, ten jen maslo utlumil bolest, pak asi masaz pomohla. bud je to z nevyspani, nebo z chrbtice nebo jdi k neurologovi, tam bych sla kdyby fakt nic nepomohlo.

musim do skolky po eli, pak sem jeste mrknu. pa holky!
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
4.5.2010 13:25:21
Mirulince držím moc palečky.

Já u zubaře hrůza a děs ~Rv FAkt raději budu rodit, snad i kojit :-) ale zubař nééééé. A to tam jdu příští týden zas ~Rv nestihl všechno udělat. Zuby mě teď bolí snad úplně všechny, natržený koutek jak se mi rejpal v osmičce, auauau.
Aspoň že poradna byla v pohodě, malá má 4070 g před týdnem 3730, takže celkem slušný přírůstek. Dr. říkala, ať zkusím jenom kojit, i po tý hodině, že třeba jí dojde, že prostě co si nenasosá tak nebude a začne se víc snažit. No uvidíme, tenhle experiment asi nechám až na víkend, přes týden si to s vyzvedáváním dětí a kroužkama moc nedokážu představit. To by nešlo moc načasovat a kojení mimo domov v polních podmínách to přeci jen ještě nezvládáme. Takže před odjezdem do školky a na plavání dostane pěkně plnou dávčičku Nutráčku, ať mi dlouho vydrží chrupkat ~f~~t~

Lucinko, 50 ml třítýdenní mimi ??? To se asi ten váš Dr. spletl ne ? 50 ml jsme dávali 5. den od porodu. Podle instrukcí z porodky jsme navyšovali každý den o 10 ml při 90 ml jsme několik dní drželi 90 a pak zase začali zvyšovat o 10, teď sosá 150 plnou dávku. Jinak u nás je právě ten problém, že ona si to z prsa nevytáhne. Tak proto dokrmy.
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 18468  [Dalších 17968 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.