| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Květen 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 62710  [Dalších 62640 >>]
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
8.11.2013 10:56:31
ahoj

teríí-teda, tak snad se ti to srovná!!

lendul-držím vám s mandlema palce. elišce trhali taky nosní v celkové narkoze. čekali jsme na sále, dokud neusne a pak jsme jí tam nechali. já to obrečela. ale mohli jsme si jí vzít hned za 2hod po zákroku domů a v noci jí hlídat a bylo to dobrý!! měla jsem z toho strašný strach, ale naštěstí to bylo absolutně bez komplikací a řekla bych, že ona to snášela velice dobře...

vojta taky žije ve svém světě. mluvím na něj a nevnímá mě!!!

honzík je ve školce děsně nadšený. moc rád tam chodí, svižně, bez připomínek!!! to u eli a vojty neznám (takový elán). no třeba to taky přijde.
poprosila jsem učitelku, at mi na něj koukne, zda vypadá na leváka či praváka. doma si myslím, že používá víc levou, ve školce prý maluje pravou...

já ted bojuju se zubem. před týdnem mi vrtal zub a bolelo mě to, tak tam mám nyní nějakou léčivou vložku, ale říkal, že se tím nic neřeší...chjo ~:( když mě včera prohlížel, měl hodně ustaraný výraz. nevím, co to tam mám. na rtg nic nebylo....
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 85636
7.11.2013 19:02:11
No určitě by bylo lepší,kdybych byla zdravá.Ale alespoň,že to není třeba úplně nefunkční štítná žláza.Mně jen jakoby reaguje na ten zánět a mám tu funkci sníženou.

Tak ať se Kubík brzy uzdraví,aby nemusel do nemocnice.Emča taky trochu rýmuje,ale nic hroznýho.

Jinak na rodičáku jsem se dozvěděla,že je Kryštůfek šikovnej,jen občas vypíná uši a neposlouchá co paní učitelka říká a pak nic neví.To jsem přesně čekala,protože to samé dělá i doma.Kolikrát mě vůbec nevnímá,když na něj mluvím.
..maya.. 86852
7.11.2013 18:34:15
čauky,

Teri, tak aspon že na to zavčas přišli i když co si budeme povídat nejlepší by bylo kdyby jsi byla zdravá...

taka mě napadá, jak se má Nika..často na ni vzpomínám, doufám že se ji daří dobře:-)

Kuba byl od září nemocný, měl atb, týden ve školce a zase rýma a kašle hned že, astmatik..už dokašlal ale víc jak dva týdny má jakoby pořád rýmu ale odsát nejde nic, tak trošku huhná, no volala jsem na alergo a poslala nás před pediatru na ORL a samo že má zvětšenou nosní mandli, doporučili trhání~n~..dneska už se to dělá pod celkovou narkozou...psala jsem včera ještě meila alergoložce, dostal kortikoidy ještě do nosu a snad mu splaskne sama...jinak po novém roce na ko...achjo, nechci aby šel do nemocnice~7~
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 85636
7.11.2013 10:21:04
Ahoj holky?
Jak se máte? My máme teď v práci blázinec.

Tak mám za sebou tu endokrinologii.Na sonu se zjistilo,že mám zánět na štítné žláze.Naštěstí je zapouzdřený,takže štítku mám nezvětšenou.Prý jsme to podchytili celkem v začátku.Ale ten zánět už mi prý musí pár měsíců dělat neplechu.S tím je prý i spojené to mé padání vlasů,tloustnutí a nadměrné pocení.V pondělí budu mít ještě výsledky laboratoře a podle nich pak dostanu léky.Trochu se mi ulevilo,že konečně vím,proč jsem skoro plešatá a proč místo hubnutí stále přibírám.Doufám,že po těch lécích alespoň ty vlasy přestanou padat.Už mi prosvítá lebka a normálně jsem se začala stydět vycházet mezi lidi ~f~

Dneska máme ve škole první rodičák,tak jsem zvědavá :-)
Vendy a dve holky 109075
6.11.2013 7:54:26
Zaplat buh za mou podporujici tchyni, ja mam na zabiti moji macechu, tata se na stara kolena ozenil a fakt si umel vybral.Nekterym chlapum ubyvaji vekem mozkove bunky~l~Alespon oba jsou starsi a tak nehrozi plozeni.
..maya.. 86852
28.10.2013 7:28:54
červi, to je od ní pěkně hnusné že t+ takto odrazuje, ale ty jsi šikovná, v pečení ses zdokonalila, myslím že ti to půjde~R^
cervicek3888+3holky 99809
24.10.2013 20:40:36
Lendulinko, já si dělala srandu, nikam ji vodit nechcu, jen, že mi to na ni pasuje, jinak známá pracuje ve speciální škole jako učitelka, s Ajkou k ní chodíme na logo, její siny je taky učitel, a na téma ADHD psal jakousi práci, takže podle něj jsou 2 z mích dětí ADHD, ale že pokud nemáme nějaké větší problémy, tak by to nijak neřešil ~d~ sem se ho jen tak ptala, všechny tři zná, jak k němu chod a tréninky ve fotbale.
Jinak do pekárny se velice těším, su zvědavá jak to tam půjde, jen tchýně mě od toho zrazuje, jinak mě všichni podporuj, hlad už nebudu všude tchýni vozit, kdy si zmyslí, páč se budu chtět i vyspat a to se jí nejspíš nelíbí ~t~~t~
a dál mám hosipa ~a~~a~
..maya.. 86852
24.10.2013 19:12:51
jéééé pekárna...jsem byla u nás v tescu v pekárně tři měsíce, tam to bylo fajn...at se ti tam líbí~;((
..maya.. 86852
24.10.2013 19:10:21
červi, prosím tě, to nehrot...pokud ji zvládáš nikam ji netahej, ono je to stresující~;)uvidíš jak ve školce a pak škole..
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
23.10.2013 14:23:11
červi-gratuluju k práci, to budeš mít dobrý

ježíšek - jo, už taky o něm mluvíme, že mu musíme "napsat"

já to jeho chování budu řešit asi až ve škole. uvidím, jak mu půjde učení a jak se bude chovat. když něco dělá, tak docela vydrží, i si vyhraje sám v pokojíku, ale jakmile jde mezi lidi, to je jako bych vypustila divou zvěř. ze školky vylítne jak z holubníku a jak mu nestíhám než zavřu dveře, tak už ječím, aby stál a nevběhl do silnice.~8~
možná je to jeho chování způsobeno tím, že tak často nikam nechodíme a pak když jde, tak to stojí za to ~5~

jinak máme ode dneška prázdniny!! ve škole nám měněj okna a zateplují celou budovu, takže jsme doma 14 dní!!! školka teda funguje, ta je po celkové rekonstrukci.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 62710  [Dalších 62640 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.