| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 3794  [Dalších 3594 >>]
Týfa+Marjánka+Vincík 118976
2.5.2012 21:16:59
Magrato, ty uz davas malyho do zidlicky ke stolu? a kojis nebo UM?
1.3Magráta13 36870
2.5.2012 18:25:05
Já dávám kaši ke snídani, nemléčnou s trochou ovocného příkrmu. Když jsem jí zkusila na noc, bylo to moc těžké do bříška a měl bolení. Ke snídani je to ale super, rád s námi snídá u stolu, pokukuje po jídle, tak má taky něco "netekutého", je spokojenej a zaplácne ho to na ty 4 hodinky většinou. Což je super, neboť vstává v 5 ráno a tudíž pak dopoledne dospává ~q~
Týfa+2 58037
2.5.2012 14:08:43
holky, tyjo vubec nestiham docitat, jeste tak ten facebook.
Minuly tyden jsme byli na 5 mesicni kontrole, dostal 3. Prevenar a mame na chvili od ockvoani pokoj. Miry ma spis podmerecny, ale dr. je v klidu, kdyz neplace hlady a je spokojenej. takze 67cm a 6720g.
a na den deti hodlame zacit s prikrmama. zeleninka k obedu. nevim, jestli rovnou zacit i s kasi na noc a dokojit. davate nekdo i kasicky uz? a jake? je nutne nemlecne?
Zatim se Maxik teda nepretaci, to jedno pretoceni na brisko pred mesicem a neco byla nahoda. snad uz brzo. Porad se na nas chechta a brepta, je to sranda. Spi krasne celou noc, cca 10-11 hodin v kuse bez kojeni, tudiz jsem vyspala. Marjanka ho porad miluje, zadny naznak zarlivosti.

Ble, tady je nechutne. Vevnitr mame pres 33stupnu, asi chcipnu.~:(

1.3Magráta13 36870
29.4.2012 20:31:51
Jééé, závidím, holky. Já bych jela hned. Bohužel to nevyjde finančně, já se navíc bojím létat, takže pro nás snad jedině Chorvatsko, ale mám to tam ráda, to neva.
Miluju horko, vůbec mi ty vedra nevadí.

Daroh, já do té mrkve přidala trochu mléka, zjemní to chuť. Samotná je dost ostrá, myslím,že napoprvé je to pro dítě hodně velký skok.
Adam už baští zeleninu i ovoce jak protržený, dneska měl i polévku.kuřecí vývar se zeleninou. Vařila jsem nám, tak jsem mu odlila před osolením.
Bohužel ale jak miluje jíst lžičkou, tak začal odmítat lahev. Dostat do něj mlíko dudlíkem jde v pohodě jen v noci, přes den s tím zlobí...
llenicka 75289
29.4.2012 12:30:57
Daroh, taky to tak dělám. Ale Linda se pak ode mě moc napít nechce, až zase s nějakým časovým odstupem. Koupila jsem 3 skleničky mrkvičky od Alnatury. První den měla necelou půlku, druhý den zbytek. Třetí den necelou skleničku a včera už celou. Dnes už jdeme na mrkev s bramborem, samotný brambor tedy dávat nebudu, to by nechutnalo ani mě:_)Příkrmům zdar~3~
Daroh a Elenka 10/11 116692
28.4.2012 20:48:29
jo a ještě jsem si vzpomněla.... Včera, když mi doktorka říkala příkrmy, povídala, začít jednodruhovou zeleninou a dokrmit mlíkem....

Takže jsme dneska - jako jedny z posledních - začaly mrkvičku a vůbec jí to nechutnalo ~t~
28.4.2012 20:46:53
Na Mallorce jsem zažila nejkrásnější dovolenou ~R^, proto ji taky zbožňuju. Že je tam super přístup do moře si taky ještě pamatuju... Pak jsme byli ještě na Ibize a na výletě na Formenteře.... Tak nám ještě chybí Menorka ~t~ Teď bych chtěla do toho Španělska a září proto, protože Elí už bude skoro rok, bude ještě teplo, finančně dostupnější, ale manžel pořád váhá. Asi mu Elenka přijde ještě malá... To, že jsi psala do Sama doma, vím, kopírovala jsi to tady a ještě jsem to na jejich stránkách četla.

Dneska bylo krásně.... Chudinka Elenka má takový domácí režim a jak jsme někde jinde, tak je nevyspalá a pak má náročný den. Dneska jsem pěkně trajdala.... ~b~
Jana, Sofi 11/11, Laura 09/07 117675
28.4.2012 16:09:18
ahoj Daroh, my letíme na mallorcu, takže také Španělsko 14.6. bylo nám doporučeno v červnu, pak jsou tam velké vedra a to pro holky není moc dobré. Září bude také fajn. Dokonce to mám posvěcené paní doktorkou která byla v Sama doma, dala jsem dotaz a právě mi chválila destinaci a i termín. Říkala, že s miminama není vůbec problém cestovat, při vzletu a přistání dudlík nebo napít kvůli uším a jinak bez problémů. let jsou 2,5 hodiny, to se zmákne. S Laurou jsem letěla na Teneriffe 6,5 hodiny a to bylo peklo. Už jsem ponaučená. Na Mallorce už jsem byla, je to tam super pro děti, moře pozvolné a to hodně. Ještě po 50m to máš po kolena:)...už se těšíme...
27.4.2012 21:17:44
Jani, kam nakonec jedete na dovolenou? Když jsi se tady o tom poprvé zmínila, tak jsme se pro to taky docela nadchla a stále lanařím manžela, aby jsme v září letěli do Španělska. Španělsko mám moc ráda.

Tak, ať máte ty zákroky brzy za sebou a děti to zvládnou s přehledem ~;)

Dneska jsme byly na půlroční kontrole, myslela jsem, že dostaneme poslední Synflorix, ale kvůli rýmě se to odložilo ~d~ Míra 72 cm a váha 7,86 kg

Zítra asi začnu s příkrmy, tak jsem zvědavá ~w~
Dakine 117311
27.4.2012 16:06:27
Jinak je mi tak blbě, jako už dlouho ne. Ve středu jsem šla z koupání s mokrou hlavou, bohužel bylo dost chladno a už večer mě začalo pálit v krku. Teď mi teče z nosu, že už jsem si na smrkání musela vzít plenu, protože kapesníky nestíhají, bolí mě celé tělo, na prsou mě pálí jako ďás, jsem fakt ráda, že jsem ráda. A to jsem si říkala, že jste chudinky pořád nemocné a mám to tu taky ~n~
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 3794  [Dalších 3594 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.