| Dakine | 117311 |
|
|
27.4.2012 16:03:17
Holky, je dobře, že na to jdete. Když byla Sára poprvé po zákroku, bála se doktorů a při vyšetření sluchu nespolupracovala, dr. to nechala být a já blbá taky, tenkrát mě ani nenapadlo, co by z toho mohlo být. Špatně slyšela, všímali si toho už všichni,tak sme zašly k jinýmu doktorovi, ten udělal komplet vyšetření, nejenom že zjistil, že malá skoro neslyší, ale ta mandle potvora tam byla zase. Takže znovu vyndat a do oušek stypuli, 3 roky bez koupání, nesmí se do oušek dostat ani kapka vody. Teď na poslední kontrole je konečně nález jak má být, takže jsme všichni neskutečně rádi. Teď už vím, že se nemá nic zanedbat, pak z toho může být mnohem víc, jako u nás bohužel. Budu oběma držet palečky.
|
| Jana, Sofi 11/11, Laura 09/07 | 117675 |
|
|
27.4.2012 14:51:58
no já to řešila na podzim 2010 a bylo mi řečeno, že nález tam je, ale že je malinká a že se to určitě srovná. Takže by nic nedělali zatím. Stále jsem doufala, že to bude lepší, ale že se to až takto zhorší a že je všechno tohle od mandle, to by mě nenapadlo. Až teď, už zoufalá z těch nemocí a z toho huhňání jsem byla tak vytočená, že jsem řekla doktorce, aby nám dala zase papír na ORL. Že už to chci řešit.
No a Sofi bez teplot, zub se neukázal, ale prosvítá šíleně přes dáseň, takže budeme mít asi brzy pokračování. Na den dětí na Vás budu myslet, to má Laura svátek:). Budeme držet palce. Ona jede teď na školku v přírodě a pak s ní mažu k tomu moři, tak alespoň jí to udělají až po tom. Třeba by měla nějaké komplikace atd...a měla by po všem.. |
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
27.4.2012 13:31:50
Tak my o fous dřív
31.5.nástup, budeme tam přes noc, a ráno 1.6. jde. Pěkný dárek ke dni dětí. Al ejsem ráda, že to bude vyřešený.Ta vaše beruška má teda chuděra extra nález. Že jste nešli dřív, viď? Taky jsem si pak říkala, že jsem to měla řešit už v zimě. |
|
|
27.4.2012 13:28:47
Margáto, 9.7. se máme ráno hlásit na vyšetření, pak nás pustí domů a 10.7. ráno jí to udělají. Kdy razíte vy?
|
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
27.4.2012 13:20:15
Jani, a jdete teda na Bulovku? A kdy? Třeba se potkáme
![]() |
|
|
26.4.2012 11:51:20
my už jsme neštovice měly a yla doma jen asi 10 dní. Infekční je snad jen 4 dny a pak už jen zasychání. My měly celkem rychlý průběh a hlavně to bylo loni v lednu, tak mi to tolik nevadilo...
|
| A.lexa + Laura(5) + Jakub | 72846 |
|
|
26.4.2012 11:22:12
Jo Jani, my si to taky "užíváme". A zrovna je tolik akcí pro děti, čarodějnice, buřty.... chjo! Než dopupínkujem, tak mě z toho hrábne.
To je dobře, že jí to vyndají když už to má takhle ošklivý. To se jí určitě uleví. |
|
|
26.4.2012 11:06:44
Ahoj všichni, tak to je faj Alexo, že zoubky dopadly takto, mělo by to tak být vždycky u dětí. Já musím Lauru také objednat a na hygienu a k zubařce.
Jinak my včera na ORL jsme objednaní na 10.7.. Nejdříve jí paní doktorka nacpala do obou direk tampony s umrtvující látkou, cca 5cm tampóny, to trochu Laura zaplakala, pak jí umřel nos a pusa, vytáhla tampóny, nacpala tam kameru a hned se sděsila, alergie, mandle jako brambora, takovou prý dlouho neviděla. Okamžitě vyndat, má díky tomu propadlý hrudník, protože špatně dýchá, chrápaní, huhňání strašné...říkala, že zhruba po měsící by se mělo mluvení zlepšit, chrápání do týdne, až oplasknou sliznice...jsem ráda, že to bude vyřešené. Dýchá prý jen na 1/4 nosní pravé dírky, jinak neprůchodné. Chudinka. Teď nás čeká kolotoč přeoperačních vyšetření a odběrů krve. Do toho Sofie 38,6 teplotu, asi ty zuby, má dáseň nateklou a rudou jak blázen. Užívám si opravdu krásného počasí, zavřená doba nebo po doktorech. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
25.4.2012 20:24:31
Ahoj holky, dlužím vám pětiměsíční míry našeho "drobečka" - má 7,95 kg a 72 cm. Dneska jsme si byli pro první hexu, zvládl to jen s malým zafňukáním, snad nebude žádná reakce (zatím je OK, uvidíme, co v noci).
Jak to tu čtu, jste pořád všichni dost marodní . Já mám zatím děti víceméně zdravé, ale možná je to tím, že E. ještě nechodí do školky. Od září ale už nastupuje, takže doufám, že to s ní moc nezacvičí. |
| A.lexa + Laura(5) + Jakub | 72846 |
|
|
25.4.2012 14:18:02
Jo, holky, ještě jsem se vám nepochlubila... Pamatujete jak jsem se tu čertila, že jsem byla s Laurou u zubaře na preventivce a on jí odmítl opravovat kazy na mléčných zubech?! Tak jsem jí objednala na dentální hygienu. Hygienistka byla skvělá. Prý měla strach jak to půjde u tak malého dítěte a obě jsme byly úplně nadšené. Laura spolupracovala naprosto neskutečně. Takže jí odstranila pigmentové skvrny, které měla už co jí vylez první zub (kdyby mi někdo řek, že je to tak jednoduché, už bych jí to nechala dávno), malý kazík mezi jedničkama po dohodě se mnou ošetřila ozonem a zuby mineralizovala. Na větší kazíky na stoličce nás chtěla objednat k jiné paní zubařce na říjen. Ta ale měla zrovna prostou, tak nás vzala okamžitě. Udělala jí úplně bez bolesti a bez problémů krásnou bílou plombu (na pojišťovnu). Takže já jsem na výsost spokojená!
|
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.