| A.lexa + Laura(5) + Jakub | 72846 |
|
|
25.4.2012 14:06:07
Jo paní doktorku si taky pamatuji a můj chlap ještě víc. Ten se musel držet. Byl tam s námi a jak Lauře hmátla do toho krku, tak říkal že by jí nejradši dal pěstí. Přitom Laura by spolupracovala, tohle fakt nemuselo bejt. I když chápu, že je zvyklá na děti které tam dělají cirkus.
A u nás aktuálně: v pondělí jsem znovu volala na ČEZ aby nás připojili, že už sme jim to vše zaplatili a operátorka (jiná než o víkendu) mi sdělila že odpojený nejsme, že se zřejmě jedná o poruchu. Tak u nich máme teď za znovuzapojení přeplatek. ![]() No a abychom se nenudili, Laura má neštovice. Při mém štěstí to chytne Kuba až Laura bude končit, takže budu dva měsíce zavřená doma. Tak snad aspoň zvládnem zítra ten psychologický posudek kvůli lázním (mgr. řikala že mužem přijít i s neštovicema). |
| Jana, Sofi 11/11, Laura 09/07 | 117675 |
|
|
25.4.2012 8:50:34
právě nám to v těch 3 letech řekla také, že není nutné to vyndavat, že se to určitě srovná. nesrovnalo, ba naopak, je na tom ještě hůř, chrápe strašně, dýchá špatně, mluví špatně, dýchá pouze pusou skoro pořád. Uvidíme. Nám to kamerou nedělali, asi byla ještě malá, jen rukou. To byl brutus...
ach jo, ať už to máme za sebou. ![]() |
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
25.4.2012 8:36:11
jani, ona byla právě rychlá. Ale myslím, že topro to dítě bylo dobré, aspoň pro mě. kdyby mu to vysvětlovala, stejně by dopředu řval a bránil se a akorát by to prodloužila. Takhle bylo snad během minuty vyšetření hotový. jen řekla "Vezměte ho na klín, podržte ho pevně, stříknu mu kapky do nosu" Pak stříkla kapky, zavedla kameru, koukla, vyndala a hotovo. ještě říkala, ať si klidně popláče, že teď už mu nic dělat nebude a že je tonormální, že brečí, že to je nepříjemný, ale nebolí to. A vysvětlovala mi, že není příznivcem vyndavání mandle, nicméně, pokud to dělá neplechu a potíže, je lepší to vyndat. mě říkala, že rýmy a kašle vem čert, že kvůli tomu by mandli nevyndavala, ale jak to brání v mluvení, dělá záněty ucha nebo v našem případě způsobuje chrápání a hlavně nádechové pauzy ve spánku, je to nutný vyndat.
tak ti držím palce. |
|
|
25.4.2012 8:21:59
Ahoj Margáto, fakt? tak to jsi mě uklidnila. Tak to by nám vyšlo tak nějak na konci června, což se vrátíme z dovolené. Snad nám to pomůže, ale určitě je to ta příčina našich nemocí a huhňání. Můžu se tady snažit jí učit jak chci mluvit, ale prostě, když jí to nejde přes ten nos, tak to nejde...
Když jsme tam byly ve 3 letech, paní doktorka byla drsná, ruku jí strčila tak rychle do nosohltanu, že jsem se až lekla, ale je pravda, že asi musí být takto nečekaná a rychlá... Uvidíme, dám vědět, jak jsme dopadly. |
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
24.4.2012 21:55:45
Jani, my jdeme na Bulovku na vyndání mandle koncem května. Paní doktorka mi přišla fajn, hodně rozumná a k dětem tak akorát. Rychlá, zbytečně ho netrápila dlouhým vyšetřením... Tak ať to dopadne dobře. Lhůty mají tak 2 měsíční.
|
|
|
24.4.2012 20:57:54
Ahoj holky, včera jsem byla s laurou u doktorky, aby jsi jí pro jistotu poslechla. Poslech dobrý, opět Sinupret, Zyrtec a ATB kapky do nosu. Zítra jdeme na ORL na Bulovku a domluvit termín vyndání nosní mandle. To bude asi příčina všech nemocí (ložisko). Byly jsme tam ve 3 letech, měla jí velkou a stále jsme doufali, že se zmenší, opak bude pravda. Díky tomu má špatnou výslovnost, huhňá, už mě to nebaví a bude lepší zákrok. Snad se mi podaří nějak to zkombinovat se vším....školka v přírodě, dovolená atd...ach jo, pořád něco a do toho Sofi zuby, takže řev co 10 minut a už jsem vyřízená...
|
| nency+ježeček | 109605 |
|
|
24.4.2012 9:59:46
Ahoj holky, posílám Vám pro zábavu 2 odkazy....
tady je knížka o spaní. Je to nafocený, tak se to blbě čte, ale knížka je super..snad vám to půjde stáhnout a otevřít. Je to v pdf... http://www.ulozto.cz/xRXYjDf/zahn-kast-annette-kazde-dite-muze-dobre-spat-pdf a další odkaz je tabulka na posuzování růstu, váhy dětí, taky dobrý, zkuste... http://www.szu.cz/publikace/data/program-rustove-grafy-ke-stazeni ![]() |
| Daroh a Elenka 10/11 | 116692 |
|
|
23.4.2012 15:09:53
Alexo, když se daří, tak se daří, co
Jo, teď mi volal řidič z GLS, veze mi balíček a ptá se kde bydlím. Tak vysvětluju a on... no jo, to vy jste na mě daleko... to měl rozvážet řidič spadající pod KH.... tak já na to, že je mi to úplně jedno, kdo mi to sem přiveze a on ať se nezlobím, že mi to asi nepoveze, že je to pro něj zajížďka, že mi to když tak přiveze zítra někdo jiný.... Dobrý ne ![]() ![]() ![]() Naštěstí na něj nespěchám a je mi to jedno....Lázně... tuhle jsem se o tom bavila se sestřenkou a ona říkala, že právě doprovod mohla být cca do 6-ti let a už to se jim moc nelíbilo . Nechápu to.... Nemyslím si, že dítě v tomhle věku se dokáže na tak dlouho odtrhnout od matky..... Jsou to lakomí zloději!!!!!!!!!!!Alexo, přešli jste ke konkurenci? No, jo.... všechno směrem dolů jde, ale nahoru (ve prospěch náš) už je to horší.... šmejdi!!! ![]() ![]() ![]() Jsem taky dávala dáreček "Jirkovi" a udělala jsem to z potravin, které jsem měla doma, jen jsem přikoupila salám.... |
|
|
23.4.2012 12:51:41
K tomu jsem zapomněla že je zítra Jiří a já nemám pro toho svého žádný dárek, na účtu ani korunu. Jaký to krásný den?!
![]() |
|
|
23.4.2012 12:49:53
No tak u nás se to se.. zase všechno na jednu hromadu.
Daroh - německo - tak mě by snad už měl balíček se skleničkama přijít zítra. čekám už třetí týden, nejprve neměli vše co jsem chtěla, pak GLS můj balíček ztratila, tak snad to konečně vyjde. Lázně - už jsem myslela že si to můžu odškrtnout jako vyřízené a vrhnout se na další zařizování a ono houbelec. Mi poslali z pojišťovny dopis, že lázně schvalují, ale doprovod jen do narozenin, čili do 21.6. ...vzhledem k tomu že máme termín na srpen je to docela průser. Tak jdu zase vyřizovat, zařizovat, obvolávat a snad se mi to podaří nějak vymyslet. V sobotu ráno nám odštípli elektriku, protože nám navýšili zálohy a já to nezměnila v trvalých příkazech. Jsme se s nima celý víkend po telefonu dohadovali - úžasné! Prý technik na zapojení nechodí o víkendu, ale to jsem teda nepochopila, proč na odpojení o víkendu může. Nakonec nám uznali skorem poloviční sumu -vydřiduši zlodějský a my jim poděkovali s tím, že nejsou jediní na trhu.Brzdu na chariotu samozřejmě opravenou stále nemám - už měsíc. Sekačka taky není zprovozněná a pampelišky si vesele kvetou. Sušička stále stojí u švagrové na chodbě a čeká a čeká a čeká - už dva měsíce. Prostě všechno "klape". ![]() ![]() |
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.