| Karol & Ema | 116717 |
|
|
18.4.2012 11:34:00
totiž vymítám, pardon za příšernou hrubku
![]() |
| Karol & Ema | 116717 |
|
|
18.4.2012 11:32:50
holky, heště jem Vám chtěla napsat - jak jsem měla pořád strach co pes a dítě... Naše Elinka (pes) je jediná, kdo dokáže Emu (dítě) spolehlivě rozesmát, když je nejhůř. Ema už pozná ťapkání psích tlapek o parkety a když ho slyší, začne sebou šít všemi směry, dokud nezaměří Elinu a začne se šíleně řehnit. A největší blaho pro ni je, když jí necháme ručkama pejska potlapkat a on jí je olíže
Pak samozřejmě desinfikuju, vymýtám psí ďábly |
| Karol & Ema | 116717 |
|
|
18.4.2012 11:29:33
Ahoj Nancy, Ty jsi ta z Ostravy? Nějak mi to proběhlo v diskuzi a nestihla jsem zareagovat
Že by konečně nějaká sousedka ?? |
| Daroh a Elenka 10/11 | 116692 |
|
|
18.4.2012 11:10:22
Nency, Rodinnými pouty jsi mě pobavila... Já si je totiž taky pouštím, když jsem doma a mám čas a zrovna si vzpomenu. To je totiž jediný seriál, který jsem sledovala a je to pro mě teď trochu nostalgie
Teda myslela jsem z těch seriálů - Ordinace, Cesty domů atd. (ty několika sáhodlouhé)Alexo, lázně máte jisté? |
| nency+ježeček | 109605 |
|
|
18.4.2012 10:49:27
Mi malý přes den moc nespí, tak po půl hodince... ráno se chvíli válíme v posteli, pak ranní mytí a převlékání, snídaně, ranní kojo a někdy ještě chvíli chrupec, pak si hrajem, pak druhé ranní kojo a hurá do kočáru...oběd... po obědě kojo, rodinná pouta a někdy ještě ven...večer hraní, kojo, někdy kolem 18 ještě usne, pak koupání, kojo a spaní... Rád se nosí v šátku...baví ho hrazdička...poslední dobou chce furt pást koníčky.. |
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
18.4.2012 10:08:24
Tak my máme ten program zpestřený o sourozence, takže to tak neskutečně letí.
Vstávačka-snídaně, mytí, převlíkání, do kočáru-do školky-domů-buď usne v kočáru nebo si hraje/řve na dece. Mezitím rychle poklidit, zas krmení, přebalování, prádlo do pračky/pověsit/sebrat-rychle něco k obědu. Pak spí, já odpadnu, zas krmení, přebalování, do školky, na hřiště...tam jsme, pokud je hezky, do večera. Kamarádky si ho chovají, kecáme, je to fajn. V 6 domů, rychle večeře, koupání, spaní. Mezitím ještě přijede starší ze školy, někdy vezme bráchy ven a já mám hodinu klid. Někdy jde s náma, učíme se, vařím, každý den se snažím vzít chvíli kytaru a zpívat, děti to mají rády.... Prostě hukot všedního dne. Jak já mrhala časem, když jsem byla bez dětí.... ![]() Jinak myslím pro mimino je velká zábava prostá všední věc-že může koukat na hračky, lidi, pozorovat mě, poslouchat, když mluvím, koukat po světě z kočáru... |
| A.lexa + Laura(5) + Jakub | 72846 |
|
|
18.4.2012 9:59:55
Tak holky, my už to máme na 99% jistý do Kynžvartu v srpnu. Teď přemýšlím, že Kuba v tý době bude docela lézt, takže asi budu potřebovat cestovní postýlku. No kupovat se mi nechce. Nemáte některá radu kde si půjčit (pokud možno kvalitní). Díky!
|
| Daroh a Elenka 10/11 | 116692 |
|
|
18.4.2012 9:40:07
Jani, já si trochu myslím, že ono to někdy ani není o brzkém podávání jako o dítěti. Aspoň z části, protože Verča, o které jsem tu psala podávala malému pití už co přestala plně kojit, takže opravdu od nějakého 5. měsíce. A teď prostě všechno odmítá co je spojené s dudlíkem
No, zkusím jí říct, co tu radíte ![]() Nency, tady je hodně v dubnu vdaných... A co dělám já s malou... ráno se probudíme, tak necelou hodinu se ještě povalujeme v posteli, ona si hraje, já se dotahuju (pokaždý to taky nejde), pak jdeme dolů do obýváku, kde ji položím na deku a hraje si. Po chvíli začne být mrzutá, tak si ji vezmu do ruky (já se mezitím nasnídám) a buď děláme blbosti, nebo koukáme na pohádky. Pak jde spinkat, většinou na 2 hod. A pak je to pořád stejný. Probudí se, já ji dám na deku, kde si hraje (někdy jsem s ní, záleží, co dělám) a pak si ji třeba vezmu a děláme blbiny. Za 2 hod jde zase spát, ale to už je většinou jen hodina. Pak si ještě před večerním spaním schrupne 20 minut.... Takže stručně řečeno - deka, blbiny, spaní - deka, blbiny, spaní... Někdy jedeme pryč, ale to nemám moc ráda, protože to naruší ten náš režim, ale tomu se bohužel nikdy nevyhnu. Dneska ve 13 hod máme být kvůli plavání v nemocnici, tak se mi tam vůbec nechce a to právě proto, protože to zase naruší režim. Ona se pak nevyspí a je to o to horší ![]() |
|
|
18.4.2012 9:06:54
hexu zvládl tam mělo být:)
|
|
|
18.4.2012 9:06:16
Ahooj holky, tak koukám, že je to tady samé výročí od svatby:)....My máme v sobotu 5 let, tak jsem zvědavá jak to oslavíme...
Jinak máme za sebou 2 hexu, vážíme 7,5kg a 68cm....hexu zvládla bez problémů... Tento týden MUSÍM konečně odnést na pracák ty žádosti na rodičovskou... Co holky s prckama tak přes den děláte? Já jsem nějak bez inspirace..... ![]() |
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.