| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 8992  [Dalších 8762 >>]
Pralin 95454
20.9.2013 9:13:41
Edvi nočník se moc nedaří, ale ja to zas tolik neresim, vidim ten idealni cas na odplinovani na leto. Je fakt ze treba kamoska ma holcicku o dva mesice mladsi holcicku a je uz pres den doma bez plinky a opravdu si rika. Ale prijde mi to jako otrocina a jeste si pockam. Bert byl bez plinky dva mesice pred druhyma narozeninama a taky jsme to moc nehrotili.

Gjani no tezko rict, ja si ji v pet prilozim a usnu:) ale uz se do sedmi nehnu, kdyz se vzbudim a opatrne se treba otocim zady tak dobry, ale vetsinou uz ma lehke spani a otocit mi nedovoli a vzit prso taky ne. Pritom vecer kdyz jde spinkat tak se napije z prsa, sama to ukonci, stoupne si k postylce a ukaze ze chce jit spinkat, takze umi usinat bez prsa moc dobre. Nevim na kolik je to zvyk a nakolim ma hlad, preci jen veceri tak v pul osme a do peti je to 9,5 hodiny, to uz muze mit hlad...takze nechat ji brecet s dudlikem a vodou nevim jestli pomuze...a nahradit prso sunarem taky neni reseni, takze reseni neznam a cekam:)
GJana& julinka 23941
16.9.2013 23:37:48
Edvi,letadlo směrem tam dobrý,směrem zpět děs. Myslela jsem,že když bude spat bude to ok,ale jakmile jsme začali přistávat,musela jsem ji otočit,abych ji mohla připnout pas no a v tom se vzbudila,což se ji nelíbilo a spustila asi 15-ti minutový hysterak. Chudák ta slečna,co seděla před námi,protože ji vzteky kopala do sedadla. Příšte už bude o rok starší,ale budu žádat sedadlo v řadě číslo 1.
Pralin,to je vážně dítko pricucnute celé 2 hodiny? už bych měla naprosto odrena prsa. Co poradit. Nejsem ta pravá,já zase kojim v poledne,aby usnula. Jinak prostě nespí. Už nefunguje pomalu ani ten kočár. Doufám ale,že to neskončí tak,že ji budu muset úplně odstavit.
Edvi+1+1 46083
16.9.2013 19:45:02
Pralin a jak se ti ten nočník daří?
Gjano tak příště se určitě bude zapojovat víc. Hlavně věřím, že když je tolik vnoučat, tak měla co dělat :-) a co letadlo?

U nás pokračuje rozmrzelé období, jsem vyplivnutá,v noci řve, přes den řve... dle mě má hlad, ale začal se nimrat v jídle a vyžaduje jen kojení a to mu prostě nestačí.
Pralin 95454
15.9.2013 20:18:06
Ahoj holky!!

tak u nas uz se zuby cistej, vsechny ctyri:))) rano ji posadim na nocnik a dam ji kartacek s trosickou pasty do ruky a ona jak vidi jak si cistim zuby ja, tak me napodobuje.

Kojim jen pred spanim a pak rano, zato rano spi takod peti do sedmi u prsa a nevim jak ji tohle odnaucit, nemate tip??? Chtela jsem jeste kojit dlouho ale idealne pred spanim a pak rano az se probudi ale ne ze bude dve hodiny u prsa...

GJana& julinka 23941
14.9.2013 20:57:31
Edvi,v tunisku bylo celkem fajn,myslela jsem,že se bude ale babička zapojit víc. Ne že by neměla zájem,ale bála se,protože to pro julcu bylo celé nové,spoustu nových lidí,a tak. Navíc ji celkem zaměstnávali další 3 vnoučata 3-7 let. Takže se asi nemohla věnovat,jak chtěla. Jinak poslední týden stal za prd,protože se nám začaly klubat všechny 4 stolicky a julca to neustála a měla teplotu přes 39. naštěstí ale jen 3 dny.
Edvi+1+1 46083
14.9.2013 15:08:19
Gjano a jak bylo v Tunisu? Malá zvládla všechno v pohodě?
Edvi+1+1 46083
14.9.2013 13:35:23
Koukám, že je to všude podobné. Taky zatím kojím mám pocit neustále i přes den. Dnešní noc zas nějaká probděná.
Gjano já s tím pitím taky pořád bojuju, ale ted už aspoň trochu začal, někdy z flašky, někdy po lžičkách a ted spíš normálně z hrníčku. Asi jakou má náladu. S jídlem se trochu pohoršil, začal vymýšlet.
GJana& julinka 23941
14.9.2013 9:00:04
Ahoj holky,po dlouhé době zdravím.

Zoubky zatím take necistime,teď nám už rostou stolicky,takže to máme moc citlivé. Včera jsem koukala a dásně má u zoubků trochu krvavé. Náš denní režim nic moc. Spí jednou denně tak na hodinu a půl. Většinou před a nebo po obědě. Máme ale problem s pitím. Nechce vůbec pít. Ani vodu ani nic jiného. Má to spíš na hraní. Už jsem ji chtěla přes den odstavit,ale takhle to nejde. V tunisku pila celkem slušně,asi proto,že bylo horko,do toho jedla hodně meloun,takže to bylo ok,ale teď,jak se ochladilo,nechce vůbec. Takže kojime i přes den.

V noci to začalo celkem jít,vstávala jsem dneska jen dvakrát.
Mufina + 4 rarášci 5426
13.9.2013 10:18:10
Ahoj,
zoubky zatím nečistíme, nedá si vůbec na ně sáhnout, zavře pusinku a hotovo, co se mu má kdo hrabat v puse, že ~t~

Peti, úkoly u nás loni to samé, úkol kratičký, ale donutit ji k tomu boj, někdy to nešlo ani po zlém. A nachystat si věci do školy, šílená otrava. Schválně chodila domů hned po obědě, aby na to měla klid (jeden brácha spal doma a druhý ve školce, Matěj zatím nelumpačil) a kolikrát to vůbec nestihla. Třwba se letos polepší, min.týden po mě chtěla celou stránku příkladů, chtělo se jí počítat.

Spaní u nás jak kdy, klasika je 3x za noc flaška mlíka a samo taky mokré plíny, většinou skoro hned usnul, ale poslední dobou se to kazí, budí se i mezi mlíkem a rambajzí v postýlce, dnes měl hodinovou přestávku 2-3 a pak jsem zas nemohla usnout já. Zatím to přikládám na vinu zubům, tak doufám, že se nepletu.

Kde je to teplo a sluníčko? ~l~
trestidlo 124082
11.9.2013 16:43:04
Petra, Edvi: holky, Nebojte, nejste v tom samy, Šárka se budí za noc sice jednou, ale za to na tři hodiny, uprava denního režimu nezabrala. Chápu vaši unavu, je to boj!!
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 8992  [Dalších 8762 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.