| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 8992  [Dalších 8752 >>]
Edvi+1+1 46083
11.9.2013 15:10:00
Peti tak já už spát v noci asi vzdala, ale jsem fakt šíleně unavená, pořád vstávám nejdýl po dvou hodinách a hlavně ted už to není jen napít a spí dál, ale zas šíleně hodinu uspávám.~8~ únava už mě fakt drtí.
Petra75+3 kluci 123532
11.9.2013 13:40:46
Edvi, teda teď jsi mě dostala, se tu řehtám při představě malého krasobruslaře.~t~
S Norbíkem se zaručeně nikdy nebudeš nudit.

Zuzul, to jste si užily s Kačkou trápení, dobře, že už je to v pořádku. A vzteklouna mám doma taky, jen se nepropíná v pase, ale spíš se spustí na čtyři a opře se hlavou o zem a ječí, doufám, že nepřejde na bušení čelem o zem. O hračky se mi doma nikdo nepere, leda tak ti dva velcí se hádají o to, kdo bude u PC.~;) Na prcka jsou oba celkem hodní.

Mufi, Matěj je šikula, počkej, za chvíli bude hrát s ostatníma na honěnou, to teď začal dělat Šíma, jak někdo dělá, že ho chce chytit, tak se rozchechtá a prchá pryč.

A jinak u nás se snažíme nějak nastolit režim se dvěma školákama, nějak se jim nechce do učení, Davča má úkoly tak na 5 minut, ale těch řečí, než se do toho dá. A Mara je snad ještě roztržitější než dřív, hned první úkol z čj tak nadrápal a s chybama, že ho musel celý přepsat. A to jsme si myslela, že už bude schopný pracovat samostatně, abych nad ním nemusela stát.~o~ Psát úkoly s oběma a do toho pobíhající a výskající batole, které se snaží jim něco uzmout
z otevřených aktovek, to je něco na moje nervy.
A začal nám fotbalová sezóna, takže zase každý víkend až do půlky října hrajem. Díky dobrému losu máme konečně po dvou letech lehčí skupinu, takže v neděli kluci vyhráli všechny 4 zápasy a Mara nepustil ani jeden gól, takže byl nadšenej.
A prcek pořád bojuje se spaním, budí se několikrát za noc, chce napít, je schopný vyžahnout celou flašku, pak je zas počuraný, tak ho musím přebalit, pořád ještě spí se mnou, opice jedna mrňavá, opravdu jsem zvědavá, kdy už se konečně někdy vyspím celou noc a sama.
Edvi+1+1 46083
11.9.2013 10:25:38
ahoj, tak já si užívám nějaké pěkně rozmrzelé dny. Asi po očkování. :-( Holky myjete zoubky? Já se snažím a snažím, ale nic moc úspěch teda. Spíš boj. Jinak u nás jedou odrážedla, po plovoučce je to fajn hluk a před pár dny viděl v tv krasobruslení a stále to napodobuje.~8~ Pády jsou šílené.~a~
Mufina + 4 rarášci 5426
9.9.2013 14:46:33
A tahání o hračky, u nás denodenně. Zuzul, tipla bych si, že další panenka by nepomohla, naše děti se většinou tahají o jednu hračku, jakoukoli. Leží třeba nepovšimnutá, ale jakmile se o ni začne někdo zajímat, hned zajímá i ostatní.

Jo a Matěj je žárliveček. Jakmile se mi cpe na klín někdo jiný, protestuje a vřeští. A má už 10 zubů.

Leje jako z konve a ze spaní nebylo nic. Jen maminka by si dala 20.
Mufina + 4 rarášci 5426
9.9.2013 12:01:39
Ty bláho, igelit a tak dlouho, ještě že ho máte venku, pěkně Kačku potrápil.

Matěj chodí. Min.týden dělal jen takové nesmělé pidikrůčky a hned kecnul na dupku, včera začal děla větší kroky a stále si jich přidával, dnes přejde, sice vrávoravě, skoro celý obývák. Ale chodí jen když chce, když ho to nebaví, tak kecne na zadek, hned je na čtyřech a peláší.

K.odjela na školu v přírodě, škola ještě ani pořádně nezačala a už si výletují.

Jdu vyzvednout do školky ty dva neposedy, ale asi je dám stejně doma spát, když prší. Od zítřka plánuju, že budou spát už ve školce, záleží na nich, jak se jim bude chtít.

Zuzul+K 1/09+K 7/12 85111
9.9.2013 11:17:53
trošku zpětně nakukuju, Edvi, Kačka taky kouše, u kojení ne, ale má z toho legraci a tak hryže nás všechny, a dost to bolí, ne že by jen stiskla.. mrška malá, jsem zvědavá, jak dlouho ji to vydrží
Zuzul+K 1/09+K 7/12 85111
9.9.2013 11:14:10
Ahoj holky,
zdravím po dlouhé době. Prázdniny utekly jako voda, zase zabíháme klasický školkový režim a já si hlavu lámu s kroužkama, nechci, aby toho měla Kristýnka moc a nevím co vybrat. Asi budu vybírat tak dlouho, až bude vše plné~:-D
Ani už nevím, co jsem kdy psala naposledy... tak alespon napíšu nejzajímavější aktualitu od nás.. Asi jsem vám psala, že jsem byla v březnu s Kačkou hospitalizovaná na ORL, začala se na návštěvě dávit a bylo to tak nekonečné, až jsme volali sanitku. tam ji prozkoumávali trávicí trakt a nikde nic nenašli, ona se časem uklidnila a zůstala jí po tom všem "jen" rýma. Ta trvala od března až do minulé neděle. Přesto, že měla 2x antibiotické kapky do nosu a jednou dokonce širkokospektré atb kvůli angíně, nic nepomohla a každý večer jsem v ní slyšela rachotit jakousi zadní rýmu. Dokonce to už nepřežil ani 5 let starý vysavač, utavili jsme ho. Minulý týden to už došlo tak daleko, že jsem tu rýmu až začala cítit, cítila jsem zánět a tak jsem opět naklusala na ORL a znova řešila nekonečnou rýmu, udělali jí výtěr, dostala aerius a prospan na odhlenění, pár dní jsme léčily, ale nijak výrazný posud se nekonal. Až najednou v neděli večer začala opět natahovat, dávit a během chvilky z ní vylezl chuchvalec hlenů a mezi tím poměrně nemalý kus trvrdého igelitového obalu z tablety do myčky, z ní byl cítit onen zápach, který jsem cítila a od té doby je po rýmě. Nevěřila jsem, že by to v sobě mohla mít od toho března, ale dr. na orl říkala, že je možné všechno a prý je v nosohltanu poměrně dost místa, někde se jí to tam asi zašprclo. už 6. den jí nemusím mučit každodenním odsáváním, stříkáním a zase odsáváním. už jsem fakt myslela, že se toho nezbaví.

Musím říct, že Kačka je oproti Kristýnce pěkný vztekloun, jakmile nedostanne co chce, propne se v pase a vzteká se, ale asi i vy to znáte. Už pěknou dobu se holky tahají o hračky, především u mluvící chou chou, zajímalo by mne, jeslti by pomohlo, kdyby byly 2 a nebo by se i tak tahaly dál ~q~~t~ Kačenka chodí asi měsíc, i když ted už je to spíš běh, dlouho ji trvalo, než se odvážila pustit aspon prstu mé ruky, ale když už se odvážila, tak to stojí za to, ted zrovna si vyndala boty a vzteká se, at jí je obuju, pak bude následovat to, že si stoupne ke dveřím a bude se dobývat ven, klasika ~8~ ale je s ní i plno zábavy, umí toho už poměrě dost a co mě překvapuje je, jak moc rozumí.

A co vaše dětičky? Určitě jsou to taky šikulky a dělají vám radost. A co ty, Jani? Kolikátého máš termín? Myslím na tebe, budeš mít určitě fofr, ale nepochybuju, že bys to nezvládla ~R^
Mufina + 4 rarášci 5426
3.9.2013 8:18:00
Tak, Mart. se ve školce líbilo, ráno na nás s Mat. ani nečekal a letěl do třídy, hned se zapojil. Uča odpo říkala, že je pěkné číslo, ale nezlobil. A starší bráška hned první den vyfysoval velkou pochvalu, protože s tím mladší pomáhal ~;)
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
1.9.2013 19:13:30
Nám to začne až v říjnu, Filda půjde do školky. Mohl by už teď, ale jedeme na dovču a bojím se, aby něco nechytnul. ~d~
Edvi+1+1 46083
1.9.2013 13:30:24
Tak zítra to zas začne.~8~~t~
Mé starší dítě se mi každou chvíli vrátí domů po dvou měsících, nějak to měl nabité ty prázdniny. Tak snad se uklidní a začne tu školu brát aspoň trošku vážně. :-)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 8992  [Dalších 8752 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.