| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 8425  [Dalších 8295 >>]
Annaka 93428
24.8.2014 23:32:56
Tussi, naše mladší děti mají taky narozeniny měsíc od sebe (konec září a konec října) a oslavu budou mít každý zvlášť. Kdyby to byl menší rozdíl nebo jedny z narozenin hodně blízko vánoc, tak bych o společné oslavě uvažovala, takhle si vychutnáme oboje zvlášť.
tussi
  • 
24.8.2014 21:47:05
Annako - ooobr gratulace k chozeni!

Holky, poradte prosim. Denda bude mit za par dni narozky, Domca za mesic. A dotaz zni - usporadaly byste 1 oslavu narozenin nekde uprostred, at se neporvou o hracky, nebo byste oba resili jednotlive s tim, ze byste vedely, ze to skonci bojem a revem?
Prave me totiz napadla ta varianta spolecnych narozenin, datum jim je stejne jeste fuk, kazdy by mel samo svuj dort... jen ta pointa TOHO dne me trosku brzdi.
Osobne totiz vnimam narozky jako MUJ den, nepotrebuju darky, prani, oslavy, vystacim si sama se svym blazenym pocitem :D
Judy+2 95918
23.8.2014 22:48:36
Holky, přeji krásnou dovolenou! Napíšu víc, až se dostanu k pořádnému počítači.
Annaka 93428
23.8.2014 14:46:04
Ahoj holky,
tak na zoubkovou vílu jsem pěkně naštvaná, protože dceřině kamarádce donesla 200,- ~8~ a dcera samozřejmě očekává stejný obnos ~:(. Ale u nás to zatím nehrozí, nic se jí nekýve.
Ajeto, teď ani nevím, jde Amy v září do školy nebo ne? Jo a dovolenou si parádně užijte, my už jsme pro letošek skončili.
Albar, vy si dovču taky užijte.
Ty jo, tak už jen týden a začne škola. Včera jsem procházela seznam, co musíme ještě dokoupit a zarazilo mě, že tam nemají uvedeny pastelky, vodovky (ale štětce a kelímek ano) apod. ~d~. Asi je to divné, ale těším se, možná víc než dcera ~:-D.
Jo a abych nezapomněla, malý začal před měsícem chodit ~;).
Albar 93722
22.8.2014 11:12:58
...Památníček nehrozí...pomalovala by si ho sama...
no, to mě, pravda, nenapadlo ~t~
Tak zas nevím.

U moře stejně většinou fouká, tak se tvař, že ty nic, že to jen větříček ~:-D

Neboj, cestu zvládnete, Kačka kolikrát vydrží koukat z okna tak dlouho, až se divím, co ji tam zajímá, na dálnici třeba. A v nejhorším vytáhneš tablet ~;)
Už se loučím, čas utíká, už ted´ nestíhám ~t~
a je to? 72327
22.8.2014 10:18:04
U nás to s těmi sladkostmi právě není tak horký. Spíš než čokoládu si dá třeba mrkvový salát, ananas na kostky. Pro mne menší zlo než třeba gumoví medvídci. Takže za zub má jednu minci, za nějaký echt zákrok nějakou malou hračku. Včera jsem z toho vyšla dost levně. Původně chtěla nějakého litlponyho (malá figurka stojí kolem 200,- Kč ~8~ ) Byla jsem v Pepcu mrknout na utěrky a ona tam uviděla poníky za 80,- Kč a hned tři kusy ~t~ No nekupto ~;)
Venku má asi 6-7 zubů...nejsem si teď jistá.

Památníček nehrozí...pomalovala by si ho sama. Na to asistenci kamarádek nepotřebuje.

Na komáry jsem vybavená, zobeme b complex celé léto, do zásuvky jsem koupila taky nějaký sajrajt. Včera večer jsem si objednala pro sichr ještě jedny plavky. Ty šitý na míru nechám doma, do moře mi jich přijde líto ~:-D A taky stylovou letní cestovní tašku...můj si myslí, že mi nezbyde nic jiného než ty kuny fakt nalovit.

Tak vy už frčíte tenhle víkend? My odjíždíme v pátek kolem 16,00 z KM. Určitě stihnete krásné počasí. Můj mi včera večer hlásil něco o 27°.
Bojím se té cesty, ale těším se.

Dík za odkazy, mrknu.

Užijte si to ~3~

PS: kulmu asi nechám doma, nasadím velké sluneční brýle a budu se modlit, ať nepotkám někoho známého ~:-D

Albar 93722
22.8.2014 8:14:36
To už těch zubů vypadlo Amálce tolik? Já jsem myslela, že jí vypadnou ty první dva a bude zas chvilku klid. Sladkosti jí dávat právě nechci, co chodí do školky je celkem rozmlsaná :-), Napadl mě třeba památníček, ten můj pořád prohlíží a líbí se jí. Ale nechám to po dovolené, ted´ na to stějně zapomněla.

Já ještě dneska došívám holkám šaty, zítra zabalím, v neděli to doma trochu zkulturním a večer jedeme ~z~
Kuny už máme nalovené ~t~ vybrala jsem na přepážce ve spořitelně normálně z účtu, jen ne v korunách, ale v kunách, bylo to bez poplatku, kuna 3,71 kč, ted´ je o pár halířů víc.

Adaptér žádný nevezu, nikdy jsem neměla problém tam zapojit zásuvku, jen občas nemají ten jistící kolík. V nejhorším bych se poptala u domácího, co s tím. Co ale doporučuju, je něco do zásuvky proti komárům, někde nebyli vůbec a jinde mraky, potvory.

Tady máš pár rad a čísel na cestu, jestli se chceš podívat
http://rady.poznavaci-zajezdy.cz/chorvatsko.html

Přeju krásnou dovolenou, počasí zatím vypadá taky dobře
http://www.yr.no/place/Croatia/Split-Dalmatia/Omiš/long.html ~z~
užijte si to, at´ se vám dovolená vydaří ~x~
a je to? 72327
21.8.2014 14:30:21
Albar, u nás Zoubková víla nosí čokoládové mince, v Albertu jsou za dvacku, je jich tam víc. Za každý zub jedna mince. Nad ránem jí to můj strká nenápadně pod polštář a zub...ani nevím, co s ním dělá. Snad si je neschovává do budoucnosti na protézu ~e~
Hračku si kupuje jen v případě, že jí dělá zubařka něco, co není úplně bez bolesti. Zrovna v pondělí jí spravovala jeden zub a druhý trhala. Měla kus uštíplý a udělal se jí tam váček. Ale už byl prý bez kořenů, takže co nevidět by se měl klubat zub nový.

Jinak nebalím, ještě pořád se pipleme s kouplenou, dnes mám v plánu večer znásilnit muže a za jeho asistence nalepíme lišty. Pak jen zamaluji místa kolem ohřívače a SNAD hotovo.
Včera jsem v lékárně objednala kynedril a coculline - nebo jak se tomu nadává. Nevím, co z toho mám mladé dát. Pro sichr. Pas má vyřízený. No a já jsem až do příští středy stejně v práci, takže dřív jak ve čtvrtek balit 100% nebudu. Ale jedem jen my dvě, takže pohoda. Pár věcí, pro sebe hlavně kulmofén, knížky a sluneční brýle, pro Amálku tablet. Můj mi včera jasn řekl, že se o nic jiného nemám starat. Tak jsem si z toho vyvodila, že nám dá tzv. zlatou kartu a budeme chodit každý den na obědy ~;) Nechám se překvapit.
Akorát mám zjistit, jaký jsou v Chorvatsku zásuvky...prý abych se s tím kulmofénem netahala zbytečně.

Na jak dlouhou cestu se mám asi připravit? Měla bych se naučit aspoň chorvatsky pozdravit...jo a pobavilo mě dnes video na fejsbůčku:

https://www.facebook.com/photo.php?v=1515719308665481&fref=nf

Tak abych si šla ještě někam do ZOO nalovit kuny.


Albar 93722
20.8.2014 12:42:34
Tussi, ty se nenudíš.
Škoda, že bydlíš tak daleko, u vás musí být pořád veselo ~:-D

Kačka už je bez zubu a vyrukovala na mě se zoubkovou vílou, tak přemýšlím, co jí dát. Chci jen nějakou maličkost, aby to měla na památku, určitě ne hračku, ale nic mě nenapadá.

A je to, už balíš ~:-D já ne, zas budu lítat na poslední chvíli ~t~ ale co budeme brát mám nakoupené už doma, tak to jen nacpu do kufru, to zas tolik času nezabere.
tussi
  • 
19.8.2014 8:34:09
Zeny!
Mame kozy!!!
Lizu a maleho Rohacka :) .
Jsou ochocene, chodi nam za zadkem a beda, kdyz jim zmizime z dohledu :).
Rohacek je velky jak Denda (koukaj si z voka do voka), tak rad by za Dendou chodil, no Denda jeho nadseni nesdili a jeci, bozatko. A Liza je jeste krapet vetsi.
Zato Domca je ve svem zivlu. On ma vubec cit pro zvirata. Odchod Pavlinky a pak Karlice nesl tezce, tak ted se od koz pomalu nehne, povida si s nima, nejradeji by s nima i spal :D .
Muj muz zprvu nadsenim nejasal (ne, ze bych je koupila za jeho zady, to bych si nedovolila. Jen jsem nadnesla, ze mame ted hromadu travy a co s ni ted, bez travozroutu), no ted se usmiva pod vousy, samozrejme tak, aby to nebylo videt, ze ;) , a prvni noc jim dovolil spat v garazi - stylem No kam jinam je chces ted dat?! Venku byt nemuzou a v chlive jsou slepice! (ehm-byly zvykle spat venku a slepice v chlive jsou v zadni casti, a jinak je tam vic mista nez v garazi). A kdyz nekam jde, mlaskne, cimz si je ""nenapadne"" privola :D
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 8425  [Dalších 8295 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.