| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 8425  [Dalších 8285 >>]
a je to? 72327
7.8.2014 22:20:49
Ahojte všechny...

koukám, že to všude nějak žije. U nás mrtvo. Co začaly prázdniny, jsem skoro pořád doma. O první dovolené jsem škrábala a líčila předsíň, od neděle (to začíná dovolená druhá) budu škrábat koupelnu. Už se těším, jak budu smirkem přejíždět suchou stěrku ~t~

Odpolední spaní se u nás bojkotuje taky. Dnes mě obě tak vytočily, že jsem si šla zdřímnout já. Když jsem se vzbudila, spala jedna na pohovce (samozřejmě, že ta starší) a ta druhá byla opřená v polosedě na stolku u TV. Jak si kdo ustele...
Nočník? Naposled jsem ho viděla, jak ho malá prohodila balkonem. Myslela jsem v tu chvíli, že ji prohodím taky.
Minulý týden jsem ji sundala plenu s tím, že jdeme na nočník. Viděla, sedla a pak zdrhla. POvěsila se na přebalovací pult a hystericky se rozeřvala...a řvala, dokud jsem ji nedala zase plenu ~8~

Jinak klasika...rvou se o pití, o jídlo, o poslední kus hrušky se servaly tak, že jedna byla zakousnutá do druhé. Když jsem je od sebe tahala, tak mě poškrábaly.
Mluvení se nás taky moc netýká. Umí tatí, dej, umí poprosit, když je potento, tak za mnou dojde se slovy BLE...máma neřekla ještě ani jednou, jestli mě paměť nešálí.

A to že NE! není zákaz, ale výzva, s tím 100% souhlasím.

Nevyhazuj ty kolíky...šmik a už jsou venku na trávníku. Neolizuj ten nůž a fik, div ho nemá v hrtanu. Neštípej A., je to tvoje sestra a raf, zakousne se jí do ruky...mám doma dva sadisty a přestává se mi to líbit.

Albar, chytrý telefon opravdu nevlastním a pobavila jsi mě. Zrovna nedávno jsem v jedné restauračce vytáhla z kabelky svou nokiu 5130 XpressMusic a bylo mi u stolu taktně naznačeno, ať ten retro telefon schovám ~t~
Nakonec nám chlebodárce zaplatil ubytování v Ducé, takže snad se mi podaří mladou ukecat na jednu lehčí procházku po okolí a třeba se podívám i do Omiše. Musím nastudovat trasy, co kde je. Celý den u moře mě vskutku neláká. Takže kdybys viděla nějakou tmavovlasou zdechlinu, která cupuje šestiletou holku, tak jsem to já. 15.000,- Kč jsem si dala limit hlavně já, protože v září po narozeninách odjíždím do Krkonoš na lehčí wellnes a chci si to tam užít ~;) Tenhle rok je to jakésik náročné, se mi zdá.

tussi
  • 
7.8.2014 21:49:28
Jj Albar, Ne! neni zakaz, je to vyzva :D
Albar 93722
6.8.2014 13:07:48
A má zatím svou řeč, které okolí moc nerozumí, naštěstí ~:-D ale ukecaná je ~:-D
Albar 93722
6.8.2014 13:06:10
Tussi, to zamrzí, co ~6~

Jerry, už jsem se na to ptala u jedné firmy, vytáhnout data z pevného disku stojí 4000 až 18000 kč. Já mám z každýho roku alespoň pár nejhezčích fotek, ale jsou v tom spadeným notebooku a otevřít to taky nejde ~a~ navíc na tom pevným disku jsem měla i videa, ty jinde nemám (moje blbost, ale co už ted´ s tím). Tu cenu jsem už zkousla, tak jen doufám, že to není nadobro v trapu.

Naše velká holka s kývacím zubem spala poprvé sama v dětském pokoji a celkem se jí tam líbilo, chtělo by to už postel, jen má ted´ smůlu, není za co.

Hanička je taková provokatérka, desetkrát jí řeknu nezapínej myčku, otočím se a co myslíte, myčka už jede ~q~ Dneska kousla Kačku, má tam od ní pěknou modřinu, je to takový malý paličák, zkouší co vydržím, ale kolikrát je to o nervy ~t~
tussi
  • 
5.8.2014 9:38:07
Jj, byl to des bes. Ja, ktera normalne zabijeni fakt nemusi (jen oznacim kotec a pak az balim naporcovane maso), jsem stahovala a kuchala jak na bezicim pasu. I zabijela, protoze pohled na ty umirajici byl fakt sileny.
Ono to maso je jedle, je to nemoc vnitrnosti. Museli jsme byt rychlejsi nez ten mor. A ten byl fakt rychly.
A pruser byl zakrslici.
Kluci ted teprve 2.noc spali bez nocnich mur. Predtim i ze spanku volal Domca Ja ci Pajinkuuu, de je Pajinka? (Pavlinku tahal vsude s sebou, spala s nim...)

Nocnik uz se u nas zabydlel, kluci (oba!) si zajdou i z venku domu, aby se vykakali. Venku teda curaji na travicku, slimaky....
Domca se i probudi, kdyz se mu chce. Denda ale nocnikuje jen s holym zadkem. Kdyz ma kratasy, slipy... cura do nich a pak jen hlasi Curala ja. Nebo hlasi Curam ja, nacez ihned spusti. Nemam sanci dobehnout.
A kratasy si Denda oblika na hlavu. straaasnaa sranda :D
mochito 37531
5.8.2014 8:58:30
Jé Albar, to je teda demoliční četa, to by mi šlehlo, jako zachránit data prý stojí v desetitisících~d~
Náš Ondra taky nechtěl trhat 1.zub a taky mu vypadl ve školce~t~

tussi, tak to teda máte smůlu, to musely být hrozný jatka tolik králíků mrtvých, to bych řvala jako želva a asi bych už nový nepořídila.

My jsme taky dost doma, víkendy na chatě, Na Moravě už jsme byli, ještě koncem srpna pojedem na nějaké výlety.
Simča bojkotuje odpolední spaní a nočník. Ale už si umí obléct kalhoty.
A pořád trochu kojíme, ale mlíko už se nedělá, tak snad bude brzy klid.
Spaní jí obtěžuje a zdržuje, snaží se to odkládat i večer, třeba stále vyžaduje jídlo~;)
Ondra jí učí samé blbiny a ono vše opakuje a dělá, jak papoušek. Výborné je třeba heslo: TÁTA PINDÍK -pořád se stará, kdo co máme a pak to hlásí na potkání...~f~
A taky HOVÍNKA jsou velmi populární.
tussi
  • 
5.8.2014 8:18:34
Juuu, kyvajici se prvni zub! To uz je Kacka velka holka!
Naty svuj prvni zub nechtela vytrhnout, vypadl ji ve skolce u svaciny. Ani si nevsimla, to az druha holcicka. A pak nechtela usnout, neb cekala na zoubkovou vilu :D.

Jestli te to uklidni, nas notas stale nema ani jednu klavesu, spadl uz asi 3x, manzel uz 2x lovil pinzetou cosi z cdmechaniky, no tuk tuk, jede furt. Nevypaluje, ale jede.

Toto leto se mi zda svym zpusobem ponekud nestastne. Pred tydnem nas navstivil kralici mor. Z nasich cca 70kraliku zustal jediny, ktereho jsem predtim, nez to vypuklo, odvezla k nasim s Natalkou na prazdniny (manzel rika - vem jim kralika. No tak jsem vzala :D ).
Ted v sobotu nam umrela Karlice, nase leguanice, mela nejakych 14let.
Takze jsem se na toto leto tak nastvala, ze jsem v nedeli probrala skrine, nachystala i oteplovaky, a vcera Domcovi koupila vybavu do skolky.
Albar 93722
5.8.2014 0:23:20
Ahoj holky, jak si užíváte prázdniny?
My jsme doma, tak chodíme jen na hřiště, k vodě to moc není, chystáme se na dovolenou, tak snad si koupání užijeme alespoň tam.
Kačce se kýve první zub, Haničce vyrostl další zub a mě snad dají zuby jedno léto pokoj ~t~

Včera si opica vydělala, dělala kraviny a shodila na zem notebook i dva pevné disky, co u něho byly. Notebook má naprasklý rám kolem displeje, ale snad pojede, jeden pevný disk taky dobrý, ale ten druhý nejde otevřít ~n~ mám tam jejich fotky, něco už jsem stihla předtím zálohovat, ale dobrá polovina zůstala. Doufám, že to půjde zachránit, na cenu radši nemyslím.

Judy, co operace, máte to už za sebou?
*Dorka* 71292
13.7.2014 9:07:07
Teda Jerry ~g~ Ondra ~R^~R^~R^
mochito 37531
11.7.2014 12:57:08
Já jsem pro, aby dítě mělo své penízky, učí se hospodařit. Ondra třeba přidá na permanentku do zoo, nebo nám dokonce přidal i na auto~;) Je celkem po mně, taky jsem si šetřila a moc neutrácela.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 8425  [Dalších 8285 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.