| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hemofilie

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 199  [Dalších 29 >>]
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
17.9.2005 16:34:06
Maceško, nevím, jestli není pozdě, ale ono to jde zabalit do novin,to nemusí být přímo v chladu, teda musí, ale má to nějakou dobu, co to může být venku, při pokojové teplotě. Ale mi to vozili v té chladicí tašce, přidala jsem tam zmrzlé gely, co se dávají do cestovních ledniček a bylo to.A pak šupajdy do lednice.
maceška 10765
13.9.2005 12:37:42
Silvo, dík. Právě ty podmínky přepravy mě připadnou téměř nesplnitelné, ale snad bude v autobuse nějaká chladnička.
9.9.2005 13:19:20
Je třeba ten koncentrát mít v chladu, v lednici. Jednu bych dala určitě/ pak už si stihnout zajistit potřebné lékaři sami/ a měli by být informování učitelé, at ví v případě nějakého úrazu, at ví, co mají nahlasit lékařům. Nejlépe mít lísteček, nebo ofocenou tu průkazku a nejlépe víckrát, dát do pasu, do tašky, k injekci. A víš co se říká? ŠTĚSTÍ PŘEJE PŘIPRAVENÝM!!!

Tak at mu to hezky dopadne a užije si to. Kdyby si ješte potřebovala nějaké info, napiš mi na meilík. Já tady koukám, tak jednou týdně!:o))
9.9.2005 13:12:50
Maceško,
koncentrát vozíme vždycky sebou i tady po ČR. Jednou jsem ho neměla a byl nemocný, ale jinak/myslím, jakože nekrvácel/ a v nemocnici se mě ptali jestli ten koncentrát mám a já že ne, že je snad ve všech nemocnicích!! Pozor na to, není jen přímo na hematologických odděleních a těch je v Čr hodně málo.
Takže do zahraničí určitě!
maceška 10765
6.9.2005 14:56:54
Silvo, prosím tě, vozíte s sebou koncentrát faktoru? Dominik má jet se školou do zahraničí a já teď nevím, jestli si máme vyzvednout koncentrát tady a dát mu ho s sebou nebo jestli v rámci EU by v případě nutnosti dostal koncentrát v místě pobytu.
19.8.2005 10:04:08
Příspěvek nám schválili, ale doted nevím v jaké výši!!?

Ale to je jedno, dokonce i bez toho, aby jsem museli k posudkovému dr. Prý to udělali bez nás a stačili jim lékařské zprávy od našich dr.

Jen by mě zajímalo, ted vím, že ted, budu muset vrátit rodičáka přepsat ho na manžela. Ale jak to bude dle toho nového? Jelikož čekáme v unoru miminko, opět kluka, ale bez hemofilie, tak at vím na koho tem rodičák napsat!:o)Každá korunka dobrá!!
Silvišek 16106
11.6.2005 15:04:44
Tak jsem zase tady, nějak nám to tady uslo!

Chtěla jsem se zeptat, Kubíka bolí kolínko ze zadu! Nevíme jestli to není krvácení do kloubu, opět tvrdí, že se do ničeho nepraštil!!! Zatím krvácel jen do kotníku, tam už to poznám!
Silvišek 16106
9.6.2005 18:57:36
Já si dala tu žádost, a ony mi neohlášeně přišli udělat kontrolu, jak to u nás doma vypadá!!
To jsem nevěděla! Kdysi nám chodili dělat kontroly, ale jen u dveří a až po tom, co jsem to dostala a 2x ročně!

Nebyla jsem doma, tak prý snad zítra dopoledne!!! No jsem zvědavá, kde mi všude vlezou!
Silvišek 16106
4.6.2005 6:32:56
Ahoj Milado:

Jsem ráda, že Tě tu máme, jak a kde to všechno sleduješ? Nebo to říkají ve zprávách a já to nezaregistruji?

Jinak jsem si byla podat tu žádost, s tím, že mateřskou beru na jiné dítě a končí mi v červenci! Paní byla velice ochotná a řekla mi, že pokud mi to schválí posudkář, takže bud budu muset rodičák přepsat zpětně na manžela, nabo ho vrátit!!:ooo
Já myslela, že když je to jiné díte, tak ho pobírat můžu!
No, tak počkáme, kdy si nás pozve, doufám, že když nám to schválily, před 5 lety a to byl Kubík OK, že snad ted nebudou dělat problémy!! Možná byla chyba, že jsem to přerušila, ale když přitom de nadal vydělat ani koruna!!

A ted? Do jaké částky lze si přivydělat? Mám výtvarku, měsíčně tak cca do 1200kč, nebude to problém?
Silvišek 16106
21.5.2005 21:09:47
tak snad dneska se to povede! Minule jsem jeden článek vkládala 3x a pak jsem to vzdala!!:o(

Evo, radila bych Ti určitě si prostudovat zprávy od lékaře, nebo se zeptat co mu vlastně je! Je lepší být informován, než kdyby se náhodou/nikomu to nepřeji/ něco stalo, co by si pak řekla!? Nevěděli by jak postupovat! Ale snad to nebude tak vážné! Uvidíš, pak si mužeš info najít i na netu!:o))

Maceško, to koukám, známé u nás? 95% lidí musím vysvětlovat, kde Rychvald je a to jsou z Ostravy!!!:o))

Tak někdy, až budete mít cestu, se ozvi, můžem pokecat!:o))
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 199  [Dalších 29 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.