Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Peppa | 133447 |
3.6.2022 19:06:49
No a můj jídelníček, hrůza děs..
Dnes byl plán takový: snídaně - ov. kaše s banánem sv. - hrozny, sýr oběd - 1/2 pizza s velkým salátem sv. - b.jogurt večeře - hovězí burger se zeleninou Realita: snídaně - došly banány, takže dva celozrnné tousty, plátek šunky a eidamu sv. - nic oběd - v 11 jsem si dala kafe a dvě sušenky, takže jsem v poledne neměla hlad, čili oběd byl 1/4 pizzy sv. - nic večeře - zatím nic, nemám hlad, ani chuť.. burgery určitě nebudou, jestli mě dožene hlad, dám si spíš cottage sýr, možná vejce |
Peppa | 133447 |
3.6.2022 18:46:19
Na konci března jsem začala chodit do fitka. Nechala jsem si vypracovat plán od trenéra, cílem bylo zhubnutí a zpevnění, posílení zad. Cvičím teda podle něj, měla jsem tam vcelku asi měsíční výpadek kvůli covidu a jiným zdrav. věcem. Chodím tam 3x týdně na asi 1,5 hod., takže cca 1 hod. čistého času cvičení a každý trénink je trochu jiný. Ale.. zdálo se mi při pohledu do zrcadla, že mám ty nohy snad silnější než předtím a ono jo, změřila jsem se a ptž jsem se měřila asi před těma dvěma měsíci do kal. tabulek, zjistila jsem, že mám skoro všude o 2 cm víc - stehna, boky.. Takže jsem zoufalá a nas...á, ptž tohle jsem určitě nechtěla. Co dost pokulhává je strava, jelikož jsem líná řešit jídlo a kolikrát i jíst, raději jsem začala cvičit, předpokládám, že sklidím čočku za tento přístup, ale prostě s tímto neúspěšně bojuju už roky.. Každopádně mi to nefunguje, přitom zátěže mám minimální (asi kromě dřepů s vlastní vahou, ptž jsem tak těžká, že je to zjevně moc a roste mi z toho pr..l a stehna ) a přidala jsem si tam trošku víc kardio cvičení. Please, help! Když mi neporadíte tady, budu se muset obrátit na svýho osvalenýho trenéra, to je takovej superman, se mi nechce mu říkat, že mu to nefunguje ~2
|
Levandulka+3 | 62559 |
3.1.2022 22:12:34
Ještě "driek" je dobré zařadit do slovníku. Já fakt slovenštinu miluju - přijde mi úžasně libozvučná. I seriály mám nejraději slovenské.
Opravdu doporučuju - myslím, že budeš spokojená! |
Hanka-1978 | 115978 |
2.1.2022 14:44:07
Díky za tenhle dotaz, těším se, že taky naberu nějakou inspiraci. Já právě taky cvičím podle Still on the way, mám tam oblíbené asi 3 cvičení - nenáročné a jednoduché samozřejmě :-D
|
K_at | 121378 |
2.1.2022 12:00:50
Levandulko, slovenština nevadí. Chrbticu zvládnu děkuju. Přesně to bych chtěla, naučit se krátkou sestavu na protažení.
|
Levandulka+3 | 62559 |
2.1.2022 11:57:27
Miluji "Miesto pre jogu". Zdarma na YT a opravdu skvělé! Pokud ti teda nevadí slovenština. Já ji mám moc ráda. A lektorka má navíc velmi příjemný hlas. Je tam velká spousta sestav - já cvičím každé ráno 15 minutovou "Rannou aštangu" (to už teda podle paměti) a teď se chystám najít si a postupně se naučit nazpaměť i nějakou delší sestavu, kterou bych si cvičila odpoledne nebo večer.
|
klikli | 93034 |
1.1.2022 22:07:21
Boho beautiful je super, ale chce to její videa projít a začít něčím lehkým. Moc dobře se poslouchá a celkově je cvičení s ní příjemné.
|
Termix | 105545 |
1.1.2022 19:57:59
Viděla jsem fotku, moc vám to všem slušelo, myslela jsem si, že už je po operaci. Těším se v úterý, jestli přijde. Zatím ještě jako původně.
|
anemon | 100064 |
1.1.2022 19:37:31
Díky🌹
Andulka je po operaci, dopadlo to dobře, začíná cvičit 👍 |
K_at | 121378 |
1.1.2022 19:28:34
Anemon, DĚKUJU MOC!!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.