| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 36632  [Dalších 36292 >>]
Eržika. 36295
26.5.2013 8:50:52
Simčo. :-)
My jsme byli nakonec na Noci kostelů v přilehlém městečku. Večer měl úžasnou "sousedskou" atmosféru, a to nejen díky domácím větrníkům, rohlíčkům a bábovce, které se podívaly jako občerstevní.~;) Přednáška byla o liturgickém roku a používání rouch v jeho průběhu (složených z depozitáře kostela) a pak koncert sboru a dalších hudebníků - sbormistryně občas výkružně zdvihala prst na své potomstvo v první řadě, a k části afrických tradicionálů bubnoval na djembe krásný romský teenager. Pan farář zpíval se sborem, povídal si s lidmi, a bylo to moc fajn. ~;)
Simča, dcery *1988 a 1997 3201
21.5.2013 20:55:59
Mám za sebou super víkend v Brně. Nejprve v pátek setkání se spolužáky z Gymplu - jako každý rok jsem konstatovala, že se VŮBEC NEMĚNÍME. Nemyslím tím, že máme trochu vrásky, chlapci prořídlé kštice a děvčata nějaké to kilo navíc, ale POVAHY se vůbec nemění, i 30 let po maturitě!!!!
A v sobotu super Brněnská muzejí noc. Vyrazili v plném počtu - já, muž, holky i mamka. Nejprve jsme šli na svingový koncert (od 17 hodin v Besedním domě) a pak jsme se rozprchli podle zájmů. Milan šel na nějaké ochutnávky čínských čajů (do Uměleckoprůmyslového muzea), holky na výstavu moderního umění (do MG - Pražákova paláce) a já s mamkou do Muzea romské kultury na koncert dětského sboru. Mamka pak jela domů (nechce tátu nechávat dlouho samotnýho) a já si prošla koncert kostelního sbotu v Červeném kostele, koncert řeckých balad v Knihovně Jiřího Mahena a taneční vystoupení dětského romského souboru tamtéž. Mezi velkýma holkama tam tančila asi tak 3-letá holčička a byla úžasná....
Pak jsem jela na Špilberk, kde byly historické trhy, vystoupení maďarských dudáků - úžasných srandistů - a na závěr ohňová šou. Holky, které pohrdly romskou hudbou i tancem, byly na streetdance a na nějakém divadle, muž zajel do Rajhradu a zvládl i Mendlovo muzeum. Na Špilase jsme se o půlnoci sešli. Spokojení jsme byli všichni, vrátili jsme se okolo 1 v noci.
Jen Errča - asi ze vzteku, že byla ponechána sáma sobě - rozkousal celý pelech, takže jsem ještě hodinu uklízela ~o~
Káťa,2 kluci 2562
14.5.2013 11:26:24
To docela chápu.
Google dnes odmítá otevřít server piratebay.se ~;) Taková opatření jsem ještě nezažila, ale vcelku to chápu. Navíc kniha stojí 9 USD, což je cena - myslím - akceptovatelná pro každého. A Brownovi to přeju.
Karavela 53687
14.5.2013 10:10:36
Káťo, prej vychází souběžně i v překladech (do cz teda ne) a byly kolem toho bezpečnostní manévry, překladatelé soustředěný v jednom objektu a tak, aby nikdo nic nevynes
Káťa,2 kluci 2562
14.5.2013 7:39:44
Marťo, želva byla úžasná. Měla jsem obrovskou radost.
R. navíc letos zkoušel poprvé v moři potápění s přístrojem.
Ovšem návrat do zdejší zimy....brrrrrrr. ~q~

Fojtice, omlouvám se, že jsem nenapsala, nějak bylo všechno hektičtější, než jsem čekala. Ale dnešek mám na aklimatizaci, takže se polepším.

Bejbino, zkus Pevná pouta, je to zajímavý pohled na extra náročnou problematiku. Já viděla i film, obojí je velmi dobré. A dneska vychází nový Dan Brown. Jupíííí.
bejbina 40948
13.5.2013 11:26:57
Káťo, pozdě ale přeci. Oslavenci všechno nejlepší. Honzíka to čeká na podzim. První kulatiny. :-)

Pražáci vyrazili do Plzně a skoro plzenští vyrazili na Karlštejn a z něj pěšky přes Ameriky do Srbska. Počasí přálo, nepršelo a jelikož jsme si nevzali mapu, bylo to opravdu zajímavé.

Pište a doporučujte tituly knih dál. Já pak mám v knihovně co půjčovat. Když to tedy mají. Ale já jsem v knihovně VIP, tak občas něco vedoucí objedná i na mé doporučení. ~j~
Marťa
  • 
12.5.2013 9:02:11
Eli, super, to je dost zásadní krok... tak přeju hladký start a dej vědět, až bude!!!
Marťa
  • 
12.5.2013 9:01:22
Káťo, úplně v klidu, až budeš mít čas... a pošli vše zajímavé :-) prosím :-)

želva... nádhera!!! želvy jsou nádherné!!! vznešené, krásné...

k 10. narozeninám vše nejlepší!!! super věk!!! zřejmě než se to zlomí do puberty... (majitelky puberťáků, mlčeti zlato, nestrašte mě... :-)

my včera byli na Techmanii v Plzni, bylo to opět super, pro včerejší počasí ideál, dnes už neprší, tak určitě někam ven vyrazíme... dokonce možná i sluníčko vyleze, neuvěřitelné
Káťa,2 kluci 2562
12.5.2013 7:37:08
Fojtice, Pevne pouto taky ted docitam. Nadavkovala jsem si na dovolenou opravdu vyzivnou cetbu. Diky za mail. Odepisu v prubehu dne.
Fojtice 52961
11.5.2013 23:13:43
Káťo, přidávám se s gratulací! A jako nášup má ještě jednu u tebe v mailu ;-). Deset let je skvělý věk, tedy aspoň u nás.
Už jsme zpět, tak budu zase na příjmu.

Eli, to zní luxusně ~g~, držím pěsti!

Gertu jsem si přinesla před týdnem z knihovny, ale nějak na ni zatím nemám sílu. Navíc ještě dočítám Pevné pouto a už v tom se dost mlátím... Jako film jsem si ho nedávno nechala cíleně ujít a u knížky si říkám, že příště otevřu maximálně Garfielda.
A když jsem u komiksů - doporučuju knížky Guye Delisle. Nedávno jsem přelouskla jeho "komiks" Barma a zírala jsem, jak umí ve zkratce podat kulturní rozdíly a život běžných lidí bez turistického pozlátka. Chystám se rozhodně na další jeho knížky (Ó svatá knihovno, nakup je!).
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 36632  [Dalších 36292 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.