Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
![]() |
6.2.2025 11:52:27
sestra si pořídila dřevěný zahradní domek/chatu na svou zahradu... vypadalo to jako solidní stavba, skoro by to lákalo využít k bydlení... ve výsledku dostala vlastně jen hromadu dřeva, to musela natřít a pak z toho postavit chatu, asi jako taková ta stavebnice pro děti
![]() no a samozřejmě obyvatelné by to nebylo ani náhodou, netěsní to, izolace žádná, nějaké zateplení by vyšlo dráž než celý domek... takže bacha na to ![]() něco podobného to bylo: ![]() ![]() |
Ropucha + 2 | 120300 |
![]() |
6.2.2025 11:25:53
Jestli dřevostavbou myslíš moderní pasivní dům, tak jsem přesvědčená, že to nemůže být totéž co dřevěná chata nějak druhotně zateplená (jak?).
|
Monika | 123907 |
6.2.2025 11:18:51
Možná myslí, jestli koupit už kompletní dřevostavbu (většinou to bývají takové "stavebnice") nebo to "bastlit" svépomocí, resp. s pomocí různých řemeslníků? Osobně jsem pro první řešení, pokud je to finančně únosné, a to zejména z důvodu případných reklamací u jediného dodavatele v protikladu k dohadování s jednotlivými řemeslníky, "kdo za to může", že do domu zatéká, něco netěsní, plesniví ...
|
Alena | 129302 |
6.2.2025 10:11:46
Drevena chata je drevostavba take, jak to rozlisujes? "Drevostavba" je rovnou zateplena a chata ne? Nebo v cem je jeste rozdil?
|
white | 24391 |
![]() |
6.2.2025 9:26:28
Ahoj všichni, plánuju postavit na svém pozemku malou dřevostavbu jako výminek a být nechat dětem. Mám ale omezený tozpočet, takmě napadlo, jestli by nebylo lepší postavit dřevěnou chatu a všelijak ji zateplit a vytunit. Nebylo by to v konečném důsledku totéž co dřevostavba, s úsporou nákladů?
|
Piggy | 5422 |
![]() |
27.1.2025 14:21:32
stále nikdo???
|
Piggy | 5422 |
![]() |
24.1.2025 13:27:05
Mám 3-vrstvou dřevěnou plovoucí podlahu, lakovanou už přes 13 let a výhledově v budoucnu bychom rádi lehce zrenovovali. Přece jenom jsou tu někde místa s drobnými škrábanci od kolečkových židlí, postele a sem tam nejasného původu. Nášlapná vrstva je cca 3,6 mm (dle prospektu), dubová vrstva. Má to někdo a nechal si to přebrousit + přelakovat a s jakým výsledkem? Není pak podlaha po přebroušení choulostivější na poškození? Případně na co si dát pozor při výběru firmy, laku apod?
Znala jsem to jen u masivních parket, ale u plovoučky už ne. Díky za tipy. |
petr kučera | 160517 |
1.11.2024 13:35:06
Rozhdoně jestli nemáte žadnou praxi s obkladem či obecně nátěrem, tak vám osobně doporučím si někoho radši najmout. Osobně jsme nedávno asi +- 3 měsíce zpět jsme dělaqli rekonstrukci vanny a dlouho jsme uvažovali jak to udělat samostatně. Nakonec zřejmě osudem, soused můj známy kámoš si dělal to samé ale on dělal spíše novou vanu. Když k němu přišli borci z firmy tak jsem se jich poptal jestli by třeba jeden z nich mi neřekl podle foto kolik by to stálo v mém případě. Dal mi link, domluvil jsem se a ano, super provedená práce, manželka spojone atd. Takže za mě radši si někoho najmout , jestli chceš nějaký link https://ekprace.cz/obkladacske-prace/ tak tuhle firmu doporučim, protože přímo tato firma mi to dělala.
|
Macecha | 135035 |
4.7.2024 7:39:52
Nejdřív jsme zjišťovali na ÚP, jestli máme nárok. Dostali jsme kladné rozhodnutí, na základě toho jsme oslovili firmu Altech a ti se postarali o všechno ostatní. Platili jsme jim, až nám ÚP poslal peníze. Doplatek nechtěli. U nás tedy šlo o schodišťovou plošinu, ale princip je stejný.
|
LenkaMad | 56223 |
![]() |
4.7.2024 5:48:00
A jak se to vyřizuje přes ÚP? Museli jste nejprve zaplatit a pak vám dali peníze nebo dají peníze dopředu 🤔?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.