Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tabitha+2 | 73840 |
10.9.2010 13:51:05
neni zac dekovat.Take se mej.
|
štěpánkaa | 100291 |
9.9.2010 21:43:04
dík za vysvětlení, měj se.
|
Tabitha+2 | 73840 |
9.9.2010 21:36:35
Holky vedi o cem je rec..
Psal mi nasledne clovek s vazbou na admin.udrzbu tohoto webu... Iniciativa holek byla smutna,rekla bych az nizka emotivni bez objektivnich duvodu stran poruseni podminek diskuse.... Ano, prispevek nebyl adresovan apriori tobe, protoze judaismus a jeho ruzne vyklady v celem casovem horizontu jeho existence ,ani Pismo, pokud mi je znamo, sama nestudujes/ jak jsi uvedla drive/.Nestudujes ani uceni rab.Jehosui z Nazaretha, tak si nejsem jista, jestli muzes mit pojem o cem se v prispevku pojednava..Nejde o to, rozumet me, ale tomu, co predkladam k diskusi a prehodnoceni.Nemusime rozumet vsemu, to jaksi ani nejde.Proto jsme "zavisli" jako lide, jeden od druheho v celych dejinach a jsme si posilani do cesty k obohaceni.Skoda, ze takto neuvazujeme vsichni. |
štěpánkaa | 100291 |
9.9.2010 20:29:09
nezdá se mi, že by tvé příspěvky někdo smazal, jsou tu....
Mě jsi to asi nepsala a otevřeně řečeno - vůbec ti nerozumím. Ale to jsi nejspíš čekala |
Tabitha+2 | 73840 |
9.9.2010 0:07:53
"Ciudad de Dios" - malou sluzebnici, ktera z vyssiho povereni sepsala, co ji bylo ulozeno, byla Marie z Agredy...
|
Tabitha+2 | 73840 |
8.9.2010 23:02:34
Dost me mrzi, / i kdyz neprekvapuje/ , ze jste radsi nechali muj prispevek smazat, nez by jste projevili trochu namahy, vlastneho pokoreni pred Bohem a vule zabyvat se skutecnostmi, ktere vyvraceji subjektivni a MYLNY vyklad toho uchvatneho Bozskeho uceni - judaismu..Ten ale byl a je pouhym "proslovem"..vzhledem k tomu co Jeho Majestat pro clovecenstvi dale rozvedl a ucinil..Je jen naucnou skolou, rekneme "detskou pripravkou" , danou od Otce svym detem, skolou v te velke cnosti - POSLUSNOSTI a i tak nebyl plnen vsemi podle Jeho svate vule dokonale../ ne v obradech, ale v umyslech a v nitru/ .Pro tuto nedokonalost lidi v poslusnosti, neprivedl ani tento Bozi ZAKON NIKOHO doposud k dokonalosti..Proto Hospodin pametliv sveho svateho slibu, dal clovecenstvu smlouvu NOVOU a večnou..Jak naznacil Jeremjas /31:31-33/
"Hle, prichazeji dny, je vyrok Hospodinuv, kdy uzavru s domem izraelskym i s domem judskym NOVOU smlouvu.NE TAKOVOU, jakou jsem uzavrel s jejich otci v den, kdy jsem je uchopil za ruku, abych je vyvedl z egyptske zeme.Oni mou smlouvu porusili, ale Ja jsem zustal jejich manzelem, je vyrok Hospodinuv.." Knez nejvyssi a zaroven Kral kralu - Pomazany nema byt tedy knezem podle telesneho radu Aronova, / jak dodnes oponuji vuci Jezisi dodnes farisejsti Zide/, nybrz podle zcela NOVEHO do te doby nevidaneho, Panem ustanoveneho, jak Sam dal vedet - podle RADU MELCHISEDECHOVA naveky.. / Zalmy 110:4/ I o teto podivuhodne poslane bytosti vyssi podstaty od cloveka, jsem s vami chtela mluvit, ale nebylo dost vule z vasi strany..A na vic, jak jste sami ukazali, nektere veci v Pismu jen "preletite", nedavajic jim ten duraz, ktery jim od Hospodina skutecne patri.. Naplneni techto slibu se vztahuje od Hospodina - ke VSEM lidem, jak to dosvedcuje Bozi "rec" Avrahamovi - "ve tvem potomstvi budou pozehnany VSECHNY narody na zemi"../nejen tedy etnicni Zide/..I Jeremias nemluvil výhradně k NARODNIMU Israeli , mluvil k BOZIMU ISRAELI /tedy vsem, kdo ma byt poddanstvim kralovstvi nebeskeho/, ke všem vyvoleným ze všech pronárodů. Naplnění slibů se přece vztahuje na Abrahamovo potomstvo a ten je otcem nejen Židů, ale i hlučícího davu pronárodů !(Gn 17:4) Neni tedy mozne, ze by Slovo Hospodinovo, davalo jine poseltvi v Zakone danem Mosemu a jine v Zakone danem skrze Jednorozeneho od Otce..Prvni ukazuje jasne na druhe, ktere ma podle Boziho zameru nevyhnutne nasledovat..Kdyby jste meli vuli diskutovat, mozna by jste se dozvedeli i o novodobych archeologickych nalezech pod Golgotou v tzv.Jeremiasove jeskyni..zacala jsem diskusi s vami totiz prave otazkami ohledne Archy umluvy a skoncili jsme u vaseho podani vykladu k Melchisedechovi - krali a knezi v jedne osobe.. Doporucuji vam sehnat si a rozjimat veledilo z nebeske ruky dane lidem - "Ciudad de Dios" ..Myslim, ze vsem budou chybet slova ke chvale, dobrote a velikosti Boziho Majestatu a radu, dle ktereho Pan kona...Kez by jste se otevreli tomu, aby vas Hospodin uschopnil tohoto poznani,ktere z lidskeho rozumu nikdy samo nevzejde.. Je smutne, ze kdyz clovek nema cim by kontroval skutecnosti predlozene z druhe strany, radsi necha prispevek vymazat.. |
štěpánkaa | 100291 |
26.8.2010 20:56:36
Díky za překlad, změnou nicku jsi mě trochu zmátla, ale ráda tě zase čtu....
|
Cipora | 96758 |
26.8.2010 8:23:08
Stepanko
cesky to vyslo ve sborniku hebrejske poezie Pisek a hvezdy /vydalo nakl. Sefer/ spolecne z ukazkami od N.Altermana, L.Goldberg a jinymi. Jinak strucne prelozeno z angl.: "Kazdy z nas ma jmeno ktere mu dal B-h a ktere mu dali rodice. Kazdy z nas ma jmeno ktere mu dala jeho postava a jeho usmev a to, co nosi. Kazdy z nas ma jmeno ktere mu daly hory a ktere mu daly jeho zdi. Kazdy z nas ma jmeno ktere mu daly hvezdy a ktere mu dali jeho sousede. Kazdy z nas ma jmeno ktere mu daly jeho prohresky a ktere mu dalo jeho touzeni. Kazdy z nas ma jmeno dane neprately a jmeno dane laskou. Kazdy z nas ma jmeno dane slavnostmi a dane praci. Kazdy z nas ma jmeno dane obdobimi a dane slepotou. Kazdy z nas ma jmeno dane morem a dane smrti." V hebrejtine je to jeste tak tisickrat krasnejsi. Ad Cipora: Podle hebrejskeho kalendare se ted nachazime v mesici Elul, mesic navratu k B-hu, obdobi pred Vysokymi svatky - Rosh Ha Shana, Yom Kippur. Cipora je ta divcina se dzbanem na obrazku - takze takove propojeni a pripojeni ke korenum. |
štěpánkaa | 100291 |
25.8.2010 23:44:26
ty jsi změnila nick?
|
štěpánkaa | 100291 |
25.8.2010 22:44:48
škoda, že to není i česky
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.