Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tante Ema | 107184 |
25.11.2010 14:16:18
Kdybys měla laktační psychózu, tak to asi bude vypadat trochu jinak. Neboj, žádnou nemáš, zajdi si za nějakým příčetnějším doktorem. Když přestaneš kojit ve dvaceti měsících dítěte, fakt už se nic nestane.
Návody na ukončení laktace viz holky a můžeš dostat i léky. Fakt bych radila jiného doktora. |
Bobina | 105572 |
25.11.2010 14:14:38
Ja uz od nej odjela,nemam pevnou vuli,bylo by mi ho lito,jak breci :-(,takhle to musi s tatinkem zvladnout a ja se musim dat do kupy .
|
Bobina | 105572 |
25.11.2010 14:13:17
Diagnostikoval to doktor,po nasi konzultaci.je pravda,ze toho na me je posledni dobou dost.Kojila jsem kazdou chvilicku.Nejak jsem se z nicehi nic sesypala.Kamkoliv jsem sla,motala se mi hlava,chtelo se mi zvracet.Vsechny vysledky dopadly na jednicku.
|
adelaide k. | 20327 |
25.11.2010 14:10:13
Ještě Bobino, kvůli odstavení odcházet od syna nemusíš. Dá se to v pohodě zvládnout i doma.
|
adelaide k. | 20327 |
25.11.2010 14:09:17
Bobino pro zastavení kojení taky doporučuju www.kojeni.net ale ta laktační psychoza se mi moc nezdá, kdo ji vlastně u tebe diagnostikoval?
|
bono | 73031 |
25.11.2010 14:09:02
já musela ze dne na den takto ukončit kojení kvůli střevní chřipce syna. Brala jsem na zastavení kojení prášky a prsa jsem měla stejně nalitý, že jsem se jich nemohla ani dotknout. Spat se dalo jenom na zádech. Abych si ulehčila, semtam přes den jsem si trochu odstříkala do umyvadla (asi to není řešení, ale já nemohla jinak, bála jsem se zánětu). Cca po třech dnech se nalitý prsa začaly trochu zmenšovat a nakonec se mléko vstřebalo a bylo to ok.
|
Eva + Klárka2/07 | 93216 |
25.11.2010 14:06:16
Jak přestat kojit se podívej na www.kojeni.net. Je tam i on-line poradna.
A je to určitě tou lakt. psychozou? A kolikrát denně jsi kojila? |
Bobina | 105572 |
25.11.2010 14:02:16
Dobry den,mam 20mes. syna,ktereho stale kojim.Posledni mes mi bylo zle od zaludku,motala se mi hlava a bylo mi slabo.Nedalo se to vydrzet,tak jsem musela navstivit pohotovos¨t.Delali mi vselijake vysetreni a zjistilo se,ze mam asi laktacni psychozu i po tak dlouhe dobe kojeni.
Dnes tedy kojeni ukoncime,dostala jsem prasky na zastaveni laktace,prsa mam stale hoooodne nalita.Co doporucujte? Nekdo mi radi stahohovat prsa,nekdo ne.Budu ted 4 dny bez syna ,abychom to zvladli.Chtela bych se mlicka zbavit co nejdrive.V pondeli mam doporucenou psycholozku.Nejak se toho vseho bojim,nevim,co tam bude chtit resit atd. Nemate s tim nekdo zkusenosti? |
srny-v | 111625 |
25.10.2010 15:22:06
Děkuji vám všem za rady móóóc jste mi pomohli
Su ráda že nejsem sama a že unáhlené obavy paní doktorky nemusí být pravdivé. Jen pro upřesnění mé nálady jsou vyvrcholením celodení unavy až vybuchnu všechny obvyňuju ze všeho co mě napadne i s blbostí a moc dobře to vím ale nepřestávám a přidávám další a další, pak je mě to líto zavřu se bulím a nechcu nikoho z nich vydět protože mě nedokážou pochopit. Myslím že tento portál je lepší než psychyatr moc děkuji. |
Líza | 17721 |
25.10.2010 13:12:54
Sojko, tvrzení, že výzkumy na kojících matkách nejsou, je pravdivé jenom napůl. není možné postavit studii tak, jako když zkoumáš léky u normální populace, která není těhotná a nekojí a není v dětském věku atd atd. Ale můžeš sbírat co nejvíce údajů o těch pacientkách, které s tím kterým lékem kojily, ony a jejich děti můžou být podrobeny zvýšenému sledování a ty záznamy se potom seberou a zpracovávají.
Takže údaje o bezpečnosti u kojících matek v praxi jsou, jen není možné tu bezpečnost stanovovat "uměle" v nějakých randomizovaných studiích. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.