| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Laktační psychóza

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 560  [Dalších 390 >>]
Bella&Kiwici (D08, S09, N10) 45145
16.9.2010 10:05:04
Efco, poporodni deprese muze nastoupit i rok po porodu. Urcite si zajdi dr, neni na co cekat. Treba ti pomuze jen terapie. Ale pokud dr. uzna, ze potrebujes prasky, nebran se jim. Urcite ti moc pomuzou a pokud jsi pred porodem nemela s depresemi problemy, tak budou s vysokou pravdepodobnosti jen docasne reseni, aby ti pomohly se prenest pres to nejhorsi obdobi. Ale pocitej, ze tak 6-12 mesicu je pripadne brat budes. Pri kratsim uzivani je mnohem vetsi pravdepodobnost, ze se ti deprese vrati. Drz se, zacni to resit a za par tydnu bude mnohem lip. ~s~~s~
Cha-Cha 79329
16.9.2010 9:21:23
Měla jsem úplně to samé - po porodu se mi hormony vylily dobře, měla jsem spoustu energie, radost, byla jsem šťastná... po zavedení příkrmů se Lucinka pomalu sama odstavila a já po skončení kojení měla deprese a úzkostné stavy, většinou bylo oboje vázané na menstruaci. Prostě to bylo určitě z těch hormónů, a přešlo to asi až za půl roku.
Ivi + M + P 41651
16.9.2010 7:39:11
No jo, je to zvláštní ... tady už několikátá diskuse.
Jedna se na mimčo těší, udělala by nevím co, aby bylo, a když pak je , tak se hroutí ....
Jednak hormony, a pak asi ta skutečnost, že je to nezvratné - to soužití, každý den stejný, služba 24 hodin, chlapi v práci a my samy. Absolutní změna , svět naruby ...
Korunu tomu dají "skvělé kamarádky" , které líčí nákupy, večírky a jiné zajímavosti ženského světa. A co my ?
Změna nastává až s nástupem šmudlíka do školky, kdy najednou mačkáme slzu v oku, jak ten čas utekl a že z mimča je školkáček a my jsme si to vlastně ani pořádně neužily !
A pokud máš navíc zlaté miminko, užívej každý jeho úsměv, každý pokrok v jeho vývoji, protože než se 100x otočíš - půjde do školy ~x~
Amálka, 2+2 97797
16.9.2010 7:32:58
znám to. Podle mě je to hormonama. Než dítě začalo trochu pořádněji jíst. A navrátila se MS.
TeĎ mám taky nervíkyy na pochodu. Tak doufám, že se to uklidní.
Cimbur 64764
16.9.2010 7:19:36
S porodem a kojením to souviset může.
Cimbur 64764
16.9.2010 7:19:01
Jolík, "hlavně se tomu nepoddávej" je ta nejméně užitečná rada, kterou může člověk s depresí dostat. Tím nic ve zlém.
Cimbur 64764
16.9.2010 7:17:51
Mám podobnou zkušenost, problémy přišly vždycky až několik měsíců po porodu. Pomohlo jedině odstavení a léky. Držím palce.
Lisa
  • 
16.9.2010 7:02:06
Možná sis toho po porodu nabrala moc - šestinedělí, porod, dodělání studia, zlepšení fyz. kondice a ted se tvoje baterky dobily

a možná, že tím, žes jakoby pomyslně splnila úkoly a ted máš čas už jen na ty černé myšlenky a pitvání se v blbostech, nastoupily deprese díky tomu...možná jsi akčnější typ a stereotyp na MD tě bude ubíjet

na tohle si musíš odpovědět sama, s porodem už bych to moc do souvislosti nedávala
stormer 99373
15.9.2010 23:17:21
Jasně... Obecně je to tak, že kdo má sklon k psychické labilitě, je i náchylnější k poporodním depresím. Myslím si, že lepší je něco "přepečovat", než to zanedbat...~d~ Každopádně Ti Tvou vyrovnanost přeju~x~. Ráda bych se k tomu taky dopracovala...
bibianna 88803
15.9.2010 23:04:31
Vlasatice, tak jsem asi nebyla v tak "zoufalým" stavu....~d~ každý člověk snáší stres, psychické vypětí a změnu hormonů jinak....
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 560  [Dalších 390 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.