Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
stormer | 99373 |
15.9.2010 23:00:42
Jolíku, já osobně jsem čekala až se to spraví samo tak dlouho, že už bylo skoro pozdě. Někdy to samo nejde.
|
stormer | 99373 |
15.9.2010 22:58:38
Měla jsem to takřka stejně. Zoufalství, vztek, vyvolávání hádek s manželem, strach, a pak apatie. Nepomohlo nic, bylo to čím dál horší. Už jsem taky nekojila. Nakonec jsem se odhodlala zajít si pro antidepresiva. Zpočátku mi pomohl už ten fakt, že se něco řeší, později už i ta medikace. Trvá cca měsíc, než ty léky skutečně začnou pomáhat, takže není nač čekat... A není to ostuda
|
bibianna | 88803 |
15.9.2010 22:53:44
Myslím, že to bude výkyv hormonů.....taky jsem měla občas pocit, že je všechno špatně, zbytečné, bylo mi na nic.....to se spraví, neboj, hlavně se tomu moc nepoddávej....
|
vlad. | 38059 |
15.9.2010 22:50:57
Efco, může to souviset s porodem. Vyhledala bych odborníka, není na co čekat
|
Efca2 | 108103 |
15.9.2010 22:45:45
Ahoj, chtela jsem se zeptat maminek jestli na nekterou prisly deprese ne hned po porodu, ale pozdeji, a jak jste se s nimi vyporadaly. Sama uz totiz moc nevim jak dal. Mam 7m syna, hodne a usmevave miminko, coz je to jedine co me drzi nad vodou. Prvni mesice jsem mela pocit, ze vsechno zvladam, jeste jsem byla 4m po porodu schopna dokoncit studium na VS, zacala jsem se dostavat aspon trochu do formy (pred tehu jsem zavodne behala). Cca po 6m po porodu ale jako by se vsechno zmenilo. Najednou si to materstvi neuzivam jako driv, jsem nestastna, unavena, kazdou chvili podrazdena, hlavou se mi honi same cerne myslenky (bojim se jestli me manzel jeste miluje, nebo aby se malemu neco nestalo atp.) A tu svoji depku bohuzel prenasim i do vztahu s manzelem, takze je asi otazka casu kdy to fakt poradne zaskripe Jenze nevim co s tim, fakt se snazim s tim neco delat, myslet pozitivne, obcas si jit zabehat sama bez maleho, ale nepomaha to... Napadlo me jestli to nesouvisi s kojenim, ale je mi divne ze bych nemela problemy kdyz jsem plne kojila a ve chvili kdy maly dostava prikrmy tak by najednou zacaly problemy Mate nektera podobnou zkusenost?
|
Vendy a dve holky | 109075 |
1.8.2010 12:07:02
Mluvis mi z duse, taky nevim co s tim
|
claca+Dominik12/05+Matěj07/10 | 82441 |
14.6.2010 12:38:19
ahoj Jajinko,chápu tvé obavy,ale neboj se brát léky,co máš brát?já beru Cipralex 10mg,občas 15 mg Mirzatenu na spaní,ale asi tak 5x za těhu,To že se trápíš je pro tvé miminko rozhodně horší než nějaký povolený lék,já teda ani v jednom těhu depresema netrpěla,nyní jsem 36.tt,takže už se blíží konec a z toho mam právě strach,protože propad přišel u mě právě po porodu,ale nyní to snad bude více ohlídané,také nebudu kojit,tak snad to nebude tak hrozné jako poprvé,držim ti každopádně palce,a"t se to zlepší,ale bez léků to asi nepůjde
|
Rapiti | 37804 |
13.6.2010 21:45:02
Jajinko, omlouvám se za zkomolení jména.
|
Rapiti | 37804 |
13.6.2010 21:44:31
Janinko, ale dneska už jsou fakt léky, které v těhotenství můžeš. Miminku neublíží, když je budeš brát. Zato by ublížilo, nejen jemu, ale i tvému prvnímu dítěti, kdybys je nebrala. Tak, prosím, drž se rady svého lékaře a buď s ním ve spojení, ať může na tvůj stav reagovat podle potřeby. Držím ti palce, ať tvoje léky brzy zaberou a je ti zas líp.
|
Jajinka+Matýsek+8tt | 107491 |
13.6.2010 21:33:51
claco já mám problémy s depresí už od puberty dost dlouho, vždy se mi vrací a zhoršuje pak zas zmírní ale prakticky s tím bojuju často...ted čekám druhé miminko u prvního jsem měla velmi komplikované těhotenství a porod a následně životní události které mi nepřidali...nevím zda to má vliv na to proč se mi ted deprese vrátila v těžším stadiu začalo to náhle a dost se to zhoršilo, dostala jsem léky které prý nejsou tak učinné ale mohou se údajně v těhot.jenže já se bojim přece jenom kvuly miminku aby nemělo následky a prášky neberu...snažím se s tím bojovat, ale moc mi to nejde, trápím se a život pro mě nemá smysl, furt čekám že by se to mohlo zmírnit...měla jste některá podobný problém v těhu a co Vám pomohlo ???Nyní jsem ve 13 týdnu a nic se nezlepšilo...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.