Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ála+3 | 2047 |
4.5.2006 15:29:56
Taky mi připadá, že to už není normální, 4 děti a každý má jiného otce. To už u té maminy v hlavě musí být něco v nepořádku.
|
hermiona |
• |
4.5.2006 12:16:17
Slyšela jsem dobře? Řekl ten tatínek, když se Andrea vrátila od kadeřníka: blbka?
Jinak mi tady v té rodině chyběla komunikace mezi rodiči - určitě má Andrea právo na to, udělat si jedno odpoledne v měsíci sama pro sebe, ale mohla říct Milošovi alspoň: Děkuju, že jsi tu zatím děti pohlídal, a ne hned vybafnout, : tak od teďka to takkhle bude pořád. To se pak nedivím, že se šel na 2 hodiny někam uklidnit. |
Kočajz |
• |
4.5.2006 10:11:22
Jéžiš, mně unikl začátek, takže ona měla každé dítě s někým jiným ? Tak proto mi tatínek připadal rezignovaný. A mám takový pocit, že by možná vzal rád nohy na ramena nafurt a ne jen na dvě hodiny :-)))
|
Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) | 8156 |
3.5.2006 21:46:16
Tak dneska mě to dostalo - čtyři děti a každé má jiného tatínka. Připadalo mi, že ta maminka má chaos v sobě. V sedmnácti otěhotněla, v osmnácti první dítě, po třech letech další s jiným chlapem, po čtyřech lete s manželem, se kterým ale moc dlouho nevydržela, protže poslední přítel k ní přišel, když měl třetí syn kolem roku a půl... Docel by mě zajímalo, jestli si zažila pěkné dětství v úplné rodině.
|
IK | 17651 |
27.4.2006 15:57:13
já jsem se dívala si 3krát.No nevím-pokud to dojde tak daleko-tak si myslím že to není na nějakou reality šou ale na dětského psychologa.Tyhlety pořady JAKO mi přijdou dost divný.
Nehledě na to-že to je příšerná ztráta soukromí.A taky by mě zajímalo jak dlouho to potom v tý rodině funguje podle rad chůvy když na ně nemíří kamera. Nejsem životní pesimista-ale nějak nevěřím na zázračnou změnu během týdne.Osobně bych do toho nešla( a ani motivace několika desítek tisíc + zájezd by mě nedonutil) Máme 3 děti-a rozhodně nejsem super matka-Dělám spoustu chyb,nejsem důsledná,nechováme se podle příruček-ale je nám spolu doma fajn.Občas vybuchnu,nevyhazuju malou od nás z postele,nefunguje u nás žádný hodinový rozvrh který bych měla na lednici.Když je potřeba pochválím-když ne-tak naopak klidně zvýším hlas.Nehledám v tom žádnou velkou vědu.Ale ani neodsuzuju jiné za jejich výchovu.Na to si teda připadám opravdu dost nepovolaná-zvlášť když člověk vidí v tv sestříhaným 60minut. |
Hatšepsut | 17636 |
27.4.2006 15:08:06
Markéto, mě taky napadlo to samý. Docela bych byla i zvědavá na názor chůvy na naši výchovu. Vše co bylo řečeno mi také připadá samozřejmé, děcko mám bezproblémové a hodné, ale já bych chtěla vychovat sebevědomého samostatného člověka a v tom se cítím trochu nejistá. to že je tak hodný, tak si říkám, jestli jsem v něm něco neubila. Ale je fakt, že on je hodný tak nějak sám od sebe :-) My jen dodržujeme režim - od miminka na něm vidím, že je spokojenější, když má vše své místo a svůj řád. Před kamery bych nikdy nešla a už vůbe ne řešit své problémy. Připadá mi, že většina maminek z toho pořadu má problém přiznat si, že dělají chybu - a kdo by upřímně řečeno neměl, že?! :-)
A pak mě docela překvapilo v tomto díle, že i když je přítomnost babičky ze strany rodičů i dětí vyloženě vítaná, tak je přesto špatná. Já jsem vždy zastávala názor, že dvě generece spolu žít nemají, ale spíš jsem si myslela, že je to proto, že to bude vyvolávat konflikty. Tady to soužití bylo idylické a přesto špatné. Ale jinak naprostý souhlas se všemi - z maminky jsem měla pocit, že se dětí snaží zbavit místo je zabavit :-( A holčičky se pouze snažily upoutat na sebe její pozornost. Bylo mi z toho trochu smutno. |
Elsa 40, Tom 10 | 5482 |
27.4.2006 14:55:55
Mě fascinovalo, když matka prohlásila, že chůva chtěla v její děti vychovávat a to se jí moc nelíbilo. No ale na to si ji tam přece pozvali, ne?
A vždycky se nakonec ukáže, že problém je v rodičích, ne v dětech. |
Zdena |
• |
27.4.2006 13:09:40
souhlasím, tahle máma mi přišla taková pohodlná, zpovykaná tím, že jí vlastně babi dělá první poslední, o žádnou samostatnost nebo radu jí nešlo, a holčičky mi přišli hodné, naprosto v pohodě, akorát se jim asi máma moc nevěnuje, prostě bez vedení a výchovy ..ono možná by měli ukázat jak ty děvčátka komunikují s babičkou, jak poslouchají ji..to by byl asi dost rozdíl..viděla jsem jen kousek a takový to na mě udělalo dojem.
|
markéta, Tereza 7/03 |
• |
27.4.2006 9:19:24
Ještě mě napadlo, že by měla existovat možnost - jako sociální výpomoc - pořídit si takovou chůvu domů i bez televize. Když by prostě rodiče měli pocit, že potřebují poradit, chůva by přišla na několik dnů do rodiny. On je značný rozdíl, když radí psycholog od stolu a když vidí chod rodiny v reálu.
|
markéta, Tereza 7/03 |
• |
27.4.2006 9:16:57
Mně taky přišlo, že holky byly normální, ale nezvládali je rodiče. Při takové nevýchově by byly stejné všechny děti. Tohle mi přišlo jako typický příklad, co se dá špatnou výchovou a přístupem udělat z normálních dětí. Některé věci, které chůva vytýkala, mně připadají samozřejmé, třeba že když něco dělám a holka si hraje, že s ní komunikuji. Zajímavé pro mě bylo, jak řešit, když dítě neposlouchá na ulici a utíká (i když to není můj osobní problém). Ale když jsem viděla, jak matka čte dvě hodiny v noci říkanky, tak to mě omejvali. Moje dítko naštěstí usíná zcela bez problémů po písničce a pohádce (což jsme zavedli v roce a čtvrt), ale i kdyby nemohla spát, dovolila bych jí knížku nebo hračku, ALE do postele, bez asistence rodiče a nejpozději v 10 hodin zhasnout a spát. To, co předváděla tahle rodina, mi přišlo děsný. Dudlík PŘES DEN u dvouletého dítěte taky považuju za naprostou zbytečnost. Ale nejhorší na tom bylo to, že na závěr matka neřekla, že se poučila a že se bude snažit se napravit, ale že považuje svoje děti za divoké, tzn. že chyba je podle ní v povaze dětí, nikoliv ve způsobu jejich výchovy.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.