| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Chůva v akci

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 227  [Dalších 107 >>]
irlev 29736
26.4.2006 22:44:42
Zapomněla jsem ale dodat - chůva mi přišla moc fajn. Příjemná a inteligentní dáma, myslím, že se vyjadřovala velmi pěkně. A myslím, že to je pro chůvy to nejtěžší - domluvit se s rodičema.
Jana
  • 
26.4.2006 22:26:36
Mě také přišlo,že jim ani tak nejde o chůvu jako spíše o peníze a zájezd.Holčičky byly dost rozmazlené,dle mě snad asi "nejzlobivější" z těch dětí dosud.A maminka rady dost ignorovala a cítila se ukřivděná,snažila se chovat dle svého.A taky mi připadalo, že maminka-babička tam má na starost péči o domácnost i o děti. Jakoby tam ty děti byly nějak navíc.
irlev 29736
26.4.2006 21:53:25
Minule jsem se nedívala, dneska jsem problikávala od Sestřiček. Z toho, co jsem viděla, mi přišli rodiče hrozně mladí, nezkušení, tatínek takový "ťulda", kam ho postaví, tam najdou. A neviděla jsem ani jednou, že by maminka holčičky obejmula a pochovala.
Nevím, jeslti si ty rady opravdu berou k srdci, poprvé z těch dílů, které jsem viděla, jsem měla pocit, že oni vlastně o pomoc chůvy nestojí.
Chůva v akci 26.dubna
  • 
26.4.2006 20:50:26
...tak jsem se ted dodívala a mám z matky těch dvou holčiček divný pocit. Hlavně jak na konci řekla, ze její holky jsou sígři :O((( Mě spíš přišlo, že na ně většinu času kašlala.
fíďa
  • 
21.4.2006 14:25:10
To je dost krátkozraký názor.
Eva
  • 
20.4.2006 13:01:12
Chůvy v akci jsou super.Člověk si uvědomí,že je na tom spousta rodičů podstatně hůř, a na hádky dcer si minimálně hodinu nevzpomenu :-))).
Takového dárečka na návštěvě jsem jednou zažila-během 10ti minut stačil rozbít,vysypat,rozházet,........ to co,nedokážou naše 3 děti za celý den,potažmo týden.A vše dorazila jeho maminka - vedle sebe na sedačku si dala misku s brambůrky a po chvíli ji převrátila.Větší kousky sesbírala zpět do misky a zbytek smetla na koberec :-(((((.Děti jsou odrazem rodičů......
Irena + 3 20466
20.4.2006 11:08:26
No dětičky byly fakt dárečci, ale ta chůva to zvládla dost dobře. A podle mě je za jakékoliv chování dítěte zodpovědný rodič, ať je rozmazlené, rozdivočené atd., vždy je za tím nedůslednost rodičů.
kočajz
  • 
20.4.2006 10:25:25
A co si myslíte o tom včerejším díle ? Zpočátku jsem myslela, že jedině srovnat ty dva fracky na hromadu, ale pak se ukázalo, že maminka (a co hůř) i tatínek jsou takoví smíření a snad dokonce i ty svoje kluky s jejich "vylomeninami" obdivovali.
Mám za to, že jak se mladí chovali, byl jen důsledek benevolence rodičů, mně přijet takováhle návštěva, tak je vyhodím. :-)
carolyn
  • 
20.4.2006 9:32:27
možná vás budou zajímat i názory chův,tak tady
Jana
  • 
15.4.2006 22:55:38
Je fakt, že zpočátku se matka chovala dost nevstřícně vůči radám chůvy.A ještě dostanou 30.tis. za účinkování.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 227  [Dalších 107 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.