| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Chůva v akci

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 227  [Dalších 97 >>]
Nika
  • 
15.4.2006 20:30:28
Holky víte co si myslím? Že ta rodinka to dělala jen proto,aby mohla na zájezd za 100tisíc,a slyšela jsem více takových názorů.Jinak taťka byl super,v pohodě,spíše mamka ta byla taková divná
Petula
  • 
14.4.2006 22:28:59
Na mě teda maminka působila tak nějak falešně, prostě mi tam ta nemoc moc nehraje (tim nechci říct, že si to vymyslela), doted si pamatuju jak se jí ta chůva ptala, jestli není nějak nemconá a tam mamina řekla :No jsem, vy jste s někym mluvila?
Levandule
  • 
14.4.2006 20:45:46
Nel, s posledním tvým tvrzením souhlasím, ale myslím, že tato paní moc do ohně neskákala. A kdyby potřebovala izolaci, proč tedy přijímala dovolenou za 100 tis? Nebo ji možná věnuje charitě :-)?

Lízo, myslím, že máme na záchvaty stejný diagnostický názor.
Nel
  • 
14.4.2006 14:03:29
Lízo, jen mě to napadlo. Jinak možná zvolili jen momentálně menší zlo nebo to riskli :). Ostatně, pro své děti člověk skočí do ohně, byť tam uhoří...a tak to má být.
Líza 17721
14.4.2006 13:58:18
Nel, myslíš, že ta izolace byla potřeba, a pouhým příchodem chůvy zdravotní důvody této izolace pominuly? Protože ta malá do školky šla...
Nel
  • 
14.4.2006 13:34:46
že třeba byla nutná izolace před nemocemi? Taková Milada by nám mohla udělat opravdu fundovanou přednášku, jestli tu jsi, Milado, určitě tě napadla spousta věcí :), co mě.
Myslím, že všichni byli moc fajn, každý bojoval o to, co viděl nejnutnější - holčička, maminka a tatínek stmeloval. Bezvadná rodina. A máma žádná hysterka, kterou musí litovat na každém kroku, protože to má těžký. Smekám před nimi :).
Je prima, že si to dítě vlastně svým chováním dokázalo "zařídit" změnu poměrů a nezůstalo ve stínu. Tomu říkám životaschopnost :)!
Lída+2 28136
14.4.2006 9:34:35
Opravdu nevím,ale manžel když má migrénu a že když jí má.. potřebuje ticho a tak a zvrací a mrazí ho ruce a nohy a vypadá taky ,že každou umře je tak bílo zelenej...
Ale kluky odvedu z místnosti,protože když má tyhle záchvaty tak chce ticho.
Zrovna posledně se stalo,že řekl: že se to nedá vydržet,že by radši umřel..
A za dva dny jí měl znova.
byl ve velmi psychyckým stavu a velmi vyčerpán. A měl taky divný řeči-. takže si dokážu představit co mohla ta maminka Natálky aniž by chtěla říci....

Na druhou stranu, když teda natáčet o rodině, tak už o to soukromí stejně přišli, tak co rozhodli se přece sami. Sami se přihlásili, tak bych to udělala tak trošku o těch 20 minut delší a možná ještě maličko vysvětlovala.
Udělala pár pořádných dílů a dala si tak půl roku pauzu.
Líza 17721
14.4.2006 6:01:10
No já jsem si z toho, jak maminka popsala "záchvaty" vzala, že na tom nic neléčitelného není, ale především - malé dítě si prostě nemůže nechávat jako pojistku pro případ, že se jí udělá zle, a děsit dítě předškolního věku výlevama na téma, až umřu... to je prostě s prominutím prasárna. A znovu mě to utvrzuje v tom, že ta máma byla velice necitlivá k tomu, co skutečně Natálka potřebuje. Rozhodně to poslední, co by potřebovala, je dělat vlastní mámě mámu, neřku-li bát se, že o ni přijde.
Ostatně, kdyby ta paní (jako že tomu nevěřím a mám svou teorii co to bylo za záchvaty) byla tak těžce nemocná, že by ji záchvat mohl vyřadit totálně z provozu, popřípadě zabít, (a ještě by to bylo neléčitelné) tak by a) nemohla být doma, ale pravděpodobně ve špitále, b) rozhodně pokud by doma byla, by se nemohla sama bez pomoci DOSPĚLÉ osoby starat o mimino. Takže ono to bude trošku jinak...
Jana
  • 
14.4.2006 0:16:46
Také si myslím, že matka na smrt nemocná určitě nebyla a že maminka umře řekla Natálka, aniž by chápala význam tak hrozných slov a maminka jí to pak "vracela".A že nechodí do školky-také sama matka řekla,že kvůli Natálce nebude podřizovat miminko.Takže si dle mně nechtěla komplikovat režim miminka s cestou do školky a zpět,ačkoliv by o to mohl postarat i otec.A přitom si myslím, že by to pomohlo jak Natálce, tak i mamince.Jsem zvědavá na další díly, i když si bohužel myslím, že časem to bude dost stereotypní pro diváky, protože problémy s dětmi jsou dost obdobné a rady též. A kolikrát "problém" s dítětem se snaží ukázat jako extrém a podpořit ho neustálým opakováním týž samých záběrů. Ale třeba se mýlím a bude mě to bavit i nadále.
Levandule
  • 
13.4.2006 21:30:26
Myslím si, že těžce nemocná ta matka nebyla. Otec mi přišel dosti zodpovědný a měl všech pět pohromadě, než by nechal dvě malé děti s těžce nemocnou matkou - to je ale jen můj dojem. Přijde mi, že "záchvaty bolesti" a "až umřu" byl jen arzenál matčiných manipulací.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 227  [Dalších 97 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.