| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Chůva v akci

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 227  [Dalších 37 >>]
Ilona
  • 
31.3.2006 7:24:33
Jen bych chtěla podotknout, že např. ta vařečka tam byla asi 10x, ale pokaždé ten samý záběr. Neříkám, že jsem s tresty souhlasila, ale opravdu se tam všechno opakovalo pořád dokola: vařečka, křik, ale všechno to byly pořád stejné záběry. Bála bych se proto tvrdit, že dostávaly vařečkou snad několikrát denně.

Něvěřím, že to celé odpovídalo skutečnosti, že se to neupravilo a nesestříhalo tak, aby se to třeba vyextrémovalo.

Každopádně to bylo poučné a máme o čem přemýšlet.
Jana
  • 
31.3.2006 7:10:42
My máme 2 kluky 18 měsíců od sebe a chovají se k sobě normálně. Osobně si myslím, že čím menší věkový rozdíl, tím je to lepší, protože starší dítě nemá moc času si uvědomit, že se vše točí okolo něj a potom tolik nežárlí. Jinak pořad Chůva v akci mě trochu zklamal, 3 záběry neustále se opakující dokola (konkrétně to bití), zbytečně záběry na okolí bydliště rodiny - asi potřebovali něčím nastavit čas, protož nebyli schopni ho vyplnit smysluplně. Také maminka se nedozvěděla, jak trestat děti jinak než fyzicky...........
Líza 17721
31.3.2006 5:25:03
Pardon, hádky končilyyyyyyyyyy.
Líza 17721
31.3.2006 5:24:10
Debbie, tam se ale takhle nemlely děti 2 a 4,5 roku, ale podstatně starší.
Neříkám, že z těch jejich vzájemných rvaček mi nešel mráz po zádech, nicméně mě pobavilo, jak popisuješ, že hádky tvého 4,5 dítěte s batoletem končí vzájemným objetím po tvém zákroku.
:-))) Třeba jim to vydrží, ale možná taky ne, pokud ovšem ano, tak máš velkou kliku. Ujišťuju tě, že když bylo mojí mladší dceři 2 roky a starší 5 a půl, taky ty hádky končili snadným smírem, teď už ale ta malá není batole a žádné objetí se nekoná, ani to nejde. Nikdo z nás neví, co čas přinese, a porovnávat rvačku a hádku dvou velkých kluků s batolecíma tahanicema o hračky je trochu krátkozraké.
Debbie 42968
31.3.2006 4:08:55
Sears,
To vis ze mas pravdu. Chapu, ze 2 kluci je neco jineho. Ale aby moje dcera treba rvala na syna: ze ho zabije a chtela ho shodit z okna". Tak to by udelala presne jednou v zivote. Vety typu: ja te zabiju, my doma vubec nepouzivame. Rozhodne bych to nebrala na lehkou vahu.
Sears 15432
31.3.2006 2:46:25
tak to Debbie, neni tak zcela pravda! Muj prvni syn je casto agresivni k mladsimu braskovi uz odmalicka.Pritom se obema venujeme nastejno. Pravdepodobne je to jine, kdyz mas prvni holcicku a pak kluka. Kluci radi spolu bojuji, perou se, soutezi spolu jak kohouti! a pouzivaji k tomu silu. Kdyz maly se zacal stavet v postylce, tak se stalo nekolikrat, ze pribehl Janik (neco pres dva roky)a v te postylce ho srazil na protejsi stranu . Kdyz malej zacal lezt, tak do neho strkal, srazel k zemi a hracky mu vytrhaval z rucicky. Pritom se maji hodne radi! ted je situace o neco lepsi, ale starsi chce byt vsude prvni a obcas zas pouzije k tomu silu....
Debbie 42968
31.3.2006 1:13:21
Gabi,
Tak ty jsi nevidela ten porad od zacatku? Na zacatku tam byly deti rezany vareckou snad nekolikrat denne. Porad na ne rodice jenom rvali, vlastne neexistoval jiny zpusob komunikace nez hlasity rev na deti. Pak dostaly deti narezano a to i pres hlavu. Na mne to pusobilo tak, ze ten pocatek byl skutecny obraz rodiny. Naopak ta zmena byla "umela". Chod rodiny se nemuze zmenit behem par dnu. To by trvalo mesice, mozna roky.

Nevrazivost mezi sourozenci naprosto nechapu. V koutku srdce verim, ze je to vychovou a pristupem rodicu. Moje deti jsou od sebe 2 roky a nikdy k sobe nebyly agresivni. Samozrejme se obcas pretahuji o nejakou hracku, ale vzdy zakrocim a konci to vzajemnou omluvou a obejmutim a hlavne vyresenim problemu. Ta nevrazivost a nenavist vznika hlavne kdyz rodice preferuji jednoho z deti. Tak ze je to vinna rodicu. Dite jen tak nenapadne skrtit sveho sourozence. Take to muze byt pocit nezajmu a snaha o zvyseni pozornosti u rodicu. Neco na zpusob: Kdyz nemohu byt milovan, tak alespon budu hrozne zlobit!!!

Syn 2 roky a dcera 4,5 roku
Evelyn1968,2děti 6269
30.3.2006 21:57:30
Gabulino, to musí být hrozné, ale když žárlí starší na mladšího, trochu to i chápu. Do té doby jedináček má najednou doma vetřelce, ale to u nás proběhlo v pohodě. Jen mladší dcera asi od dvou let strašně žárlí a bráchu nemůže vystát, přitom ho má doma od narození. Mám už někdy podezření že to je předčasným porodem a pobytem v inkubátoru, kdy tam byla sama a my jsme ji nemohli ani pochovat. Jinak se chováme k oběma stejně (přiměřeně věku, takže ona je spíš ten rozmazlovanější sourozenec protože je malá).

E.
Gabulina,Eliska a Alenka 3543
30.3.2006 21:47:30
Evelyn, u nas je ta mladsi taky vetsi lump :o)))

Moje kamaradka ma 2 deti - holku 4,5 roku a kluka 2 roky. Ta holka kluka nesnasi, dokonce krici , ze ho zabije a jednou ho chtela shodit z balkonu ( ale tam je to hodne dano otcem - chlapecek je zkratka ve vsem lepsi ...). Potom mam druhou kamaradku, ta ma 2 holky: starsi ma 7 let, mladsi 4 a dnes uz se jenom hadaji a rvou, ale jeste pred rokem, by ta starsi tu mladsi klidne zabila a to si nedelam srandu - nemohli je nechat ani chvilku spolu (duseni polstarem, shazovani ze stolu, vyhazovani z okna, skopavani ze skluzavky, ze schodu...)
Gabulina,Eliska a Alenka 3543
30.3.2006 21:41:43
Jinak co se tyce vsech reality show, tak jsou delane tak, aby u toho divak vydrzel sedet a koukat se. No a protoze prumerneho divaka bavi vzruso u obrazovek, tak tam musi byt neco, co vam zvedne adrenalin- proto jsou zpravy sama krev , nasili, havarky na silnicich, zlodeji... a u Chuvy bylo hodne sestrihaneho rvani, hadek a biti. Kdyby byla maminka hodna, tak tu mozna vznikne diskuze, ale taky brzy zanikne, takhle je aspon o cem debatovat :o) Soudit maminku si netroufam... nejsem v jeji kuzi, ale castecne chapu, ze je nervozni-2 kluci z predchoziho manzelstvi, dvojcata, penez asi taky neni nazbyt... nevidela jsem to odzacatku, takze nevim, jestli maji treba pomoc babicek... pokud ne, tak je to fakt na bednu. tesim se na dalsi dil - tohle se mi libi, Vyvolene a spol taky nemusim :o(
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 227  [Dalších 37 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.