| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Chůva v akci

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 227  [Dalších 47 >>]
Debbie 42968
1.4.2006 1:54:19
Radko,
Drzim ti palce. Musim priznat, ze na tobe bylo jednoznacne videt, ze situaci nezvladas, ze jses unavena a vycerpana. Mozna by jsi potrebovala obcas vysadit. Ja jsem sama v cizine bez pomoci a tak vim, ze je to nekdy tezke. Mam 2 deti 2 roky od sebe. Ale nekricim na ne a ani je fyzicky netrestam. 4 leta dcera chodi do skolky a to mi moc pomohlo. Take je velmi dulezite mit zabehly rezim.

Drzim palce!!!
romča
  • 
1.4.2006 0:44:33
TO JE NÁDHERNÝ !!!!!!
Moc vám držim palce!!!!!!
Mám 13-tiletýho a vim, že už od jedenácti se u něj takhle nějak začala projevovala puberta- začal "revoltovat" a různě se šprajcoval.
Říkala jsem si - to neřeš, jde na něj puberta...

Dneska je to o to horší, že mu zdrsněl hlas a všechno co mi říká je najednou tak nějak "drsný", že mi je to protivný bez ohledu na obsah, ale pak si říkám, že je vlastně skvělý, že na mě ještě mluví a vypráví, co bylo ve škole....i když tím svým hrubým hlasem, kterej tak těžko rozdejchávám...
Vím, že přijdou časy, kdy mluvit přestane, jen bude otáčet oči vsloup...
Nebo se snad pletu, pokročilé maminky???
Jana
  • 
1.4.2006 0:24:26
:-)))))))))))Díky
Máma Koblihová
  • 
31.3.2006 22:29:18
Chtěla bych Vám všem poděkovat za vaše názory. Byla jsem opravdu tak zlá na své děti. A dnes už vím,že křik a bití nic nevyřeší. Víte, je moc těžké vychovávat více dětí. Ale můžu říct, že po 5 týdnech od natáčení kluci ještě nebyli řezaný. Ani jsem nezařvala. Je to moc těžké, když je chytne to jejich provokování. Stojím před ledničkou, kde máme pravidla, a čtu. Nekřičet a nezvyšovat hlas. A to tam stojím mockrát za den. Kluci jsou divocí, ale teď vím, že je lepší je raději rychle zaměstnat než je seřezat. Třeba společně vytvořit jahodové knedlíky. Dřív bych je od toho vyhodila, dnes si to náramě užívám, když vidím, jak jsou šťastný, když jsou celí od mouky. Snažím se jim více věnovat, ale je to opravdu tězké. Protože mimča jsou ještě malá. Přes týden je to náročné. Manžel v práci, kluci škola, zájmové kroužky, takže času je opravdu málo. Ale o víkendu si to vynahradíme. To kluci chodí dýl spát, tak, když mimča spí, hrajem hry. Což jsme nedělali. No prostě se snažíme to zlepšit. I kluci, i když neradi, jedou podle pravidel.
Všechny maminky zdravím
Mějte děti rády takové, jaké jsou.
Každé dítě si zaslouží lásku.
S pozdravem
Radka
Michalka, Ma 42776
31.3.2006 17:48:38
To za našich mladých časů nás naši pracující rodiče ráno v 6 šoupli do jeslí, odkud si nás o půl 5 vyzvedli - vycvičené a vychované. Pak školka od nevidím do nevidím.... Prostě já osobně mám pocit, že to ti naši rodiče zkrátka v tomhle měli jednodušší. De facto jim s výchovou pomáhaly právě tyto instituce.
Je ale těžko soudit cizí děti, cizí rodiče, sami nevíme, jací budeme za pár let a co z těch našich drobečků vyroste.
Každopádně všem rodičům přeji pevné nervy, dobré nápady, hodně lásky v srdíčku
Jana,2děti
  • 
31.3.2006 15:13:26
Dle mě ti kluci neměli k otčímovi žádný vřelý vztah ani autoritu.Tu mu i manželka sama podtrhávala,když mu vynadala,co ho to učí-to já si zprvu myslela,že řve na dítě :-).Jinak mi připadalo, že jim ti kluci přerostli přes hlavu, že už nevěděli co si s nimi počít a tak na ně jen křičeli,úkolovali je a fyzicky trestali. Ale možná to byla jen reakce kluků na nevšímavost rodičů a větší pozornosti dvojčatům. Takže se snažili zaujmout zlobením. Též si myslím, že matka toho měla až nad hlavu a že to opravdu psychicky nezvládala a zlost si vylévala na klukách.Trošku mi vadily opakující se záběry, které mohly navodit dojem,že to tam tak probíhá od rána do večera.Zajímalo by mne, jak to nyní v rodině s odstupem času funguje. Jinak věřím, že my, s našimi dětmi,takto "nedopadneme"také, že budou uznávat naši autoritu bez jakýchkoliv trestů a řevu, ikdyž musím přiznat, že občas mi též ujedou nervy,ale komu ne,že?Jsem zvědavá na další díl, tamuž to dítě dokonce svou mámu bilo-to už je fakt extrém!P.S.:Jinak jsem byla v čekárně u lékaře plné lidí,svědkem situace, kdy asi tak 10-tiletý kluk opravdu bil svou mámu,nadával jí sprostě-ona na něj též křičela co si to dovoluje,pak se ho snažila uklidnit venku a po návratu se to zas opakovalo. To už ale asi opravdu musí být i výchovou. A možná i dobou-co si dnes dovolí děti k rodičům, učitelkám...to za našich dětských let by mě ani nenapadlo(např.v první třídě se zvedl žák a řekl p.učitelce,že ona mu nebude říkat, co má dělat!)!
Marťa
  • 
31.3.2006 15:08:52
Jsem jiného názoru-čím děti víc od sebe-tím jsou pak vztahy mezi nima lepší..... Nemají šanci žárlit na hračky a na okolí-každý má jiné zájmy-proto jedna věc není středem zájmu.......
Verera 18163
31.3.2006 12:28:12
Jasně, že tam nedají chvíle, kdy se nic zvláštního neděje, a to asi je většina dne. Nepřipadá mi, že by ta matka řezala děti od rána do večera, spíš byla bezradná a nenapadlo ji co dělat jiného. Zdálo se mi, že to fakt chce změnit. Ty záběry se částečně opakovaly kvůli porovnání - takhle to bylo- takhle by mělo být.

Luly - já jsem ten konec taky obrečela dojetím (to se mi ostatně stává často ,někdy i u zpráv) a syn na tom konci říkal, že se mu snad chce taky brečet. Holt je po mně, i když zrovna tohle snadné dojetí může být klukovi v životě na obtíž.

A vidím, že ty souboje u nás jsou vlastně takové nevinné škádlení, většinu času jsou spolu někde zalezlí a hrají si.
Včera se syn dokonce sám od sebe sestře omluvil, že jí omylem snědl jogurt a nabídl jí své dva vlastní. Že by mé několikaleté úsilí konečně přinášelo ovoce ? :))
Nervák
  • 
31.3.2006 8:44:47
Nezná někdo kontakt na ty chůvy? Potřebuji konzultaci.
Gečitka
  • 
31.3.2006 7:54:34

Kdosi se tu ptal na chůvu, která byla v tomto díle. Toto jsem našla:

http://revue.idnes.cz/lidicky.asp?r=lidicky&c=A060329_131312_lidicky_lf
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 227  [Dalších 47 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.