| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Adopce na dálku

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 463  [Dalších 423 >>]
Minís 113116
29.12.2013 13:31:02
Vzhledem k tomu jak google překládá to musí být zajímavý překlad.:-)
Ivana T. (2 děti) 60004
29.12.2013 12:29:16
Máme malou PERUÁNSKOU INDIÁNKU (12 let). Veškeré info najdeš na www.inkaperu.cz.
V Čechách pořádají "rodičovské schůzky", kde se dozvíš něco o životě dětí. Dopisy chodí ve španělštině, nadace je překládá (pokud chceš), odpovídat můžeš česky a nadace to přeloží nebo španělsky. Já odpovídám česky (v jednoduchých větách), přeložím googlem do angličtiny, upravím anglický text, přeložím googlem do španělštiny (a ještě zpět do češtiny pro kontrolu) a pošlu. Dítě si nestěžuje. Španělsky neumím ani slovo. S dcerou (skoro 12 let) si to dost užíváme.
Berda-Berda 12477
29.12.2013 9:16:57
presne jak pise Tereza, zda se nam, ze to funguje, uz 10 let :-)
To s temi dopisy ve skole je dobry napad~R^
NovákováM 120401
29.12.2013 1:35:43
JJ, jak píše Milada, adopce na dálku mají vlastní kolonku.

My máme adoptivní holčičky dvě, abychom vyvážili počet kluků v rodině..
Díky diskuzi kdysi zde jsme adoptovali přes centrumnarovinu.cz

a máme dojem, že to funguje.
Tam si vybereš, zda chceš přispět jednorázově, či přímo adopci, tj. pravidelně přispívat na vzdělání vybraného dítěte.

My jsme to ještě profiltrovali přes školu po dohodě s třídní učitelkou /má znalost angličtiny chátrá už tak 15 let :-()
takže děti v hodinách angličtiny psaly dopisy, ještě to pro ně bylo poučné, že to vzdělání a život jinde funguje jinak, třídní spokojená, my nadšení ...

my napsali dopis vlastní k tomu, nakoupili jsme drobnůstky a zabalili balík a poslali.

Hradí se roční příspěvek, možno ve 4 splátkách, dopisy chodívají pravidelně, stejně tak opis vysvědčení, hodnocení výuky, fotografie, v dopisech bývá zmínka o obsahu našeho dopisu i balíčku, tak snad to funguje a OPRAVDU POMÁHÁ...

Je to osmý rok a stále stejné. Takže předpokládám, že jde o fungující organizaci.
Aliens 89435
28.12.2013 23:02:42
Nejsem si jistá, jestli toto téma můžu vložit sem, ale přišlo mi to jako nejlepší volba.
Uvažujeme s manželem o adopci na dálku, máte někdo zkušenosti co to obnáší? Děkuji~;((
Citroon- jakou máte zkušenost z organizací?
  • 
24.12.2013 20:51:59
Ahoj, jakou mate zkusenost z touhle organizaci? http://www.centrumnarovinu.cz/
Chuckylenka 139686
8.11.2013 9:54:36
Tu znáš ale jen teoreticky,že?Já ji nedoporučuju.
Jana+2
  • 
15.10.2013 18:00:42
www.charita-adopce.cz
Veronika
  • 
15.10.2013 17:59:10
Výborná, letitá zkušenost s pro-contact. Transparentní účet, vše funguje na 100%
Famfule 120051
15.10.2013 15:50:14
Pego, chapu, myslim si to totiz take (o jinych organizacich). Je mi jasne, ze ted nebudu znit objektivne, ale: potud, pokud jsem mela moznost nahlednout do fungovani NF Inka (vcetne financnich veci), tak u nich opravdu toto pravidlo neplati. To by bylo na delsi povidani, ale venovala jsem pruzkumu organizaci pusobicich v teto oblasti docela dost casu, nez jsem nekam poslala sve penize, a jsem presvedcena, ze NF Inka je jednoznacne efektivnejsi nez vsechny mozne velke a znamejsi organizace.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 463  [Dalších 423 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.