| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Adopce na dálku

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 463  [Dalších 413 >>]
pega 103835
15.10.2013 3:13:59
Dik za dobry tip. Inka me zaujala a probereme to doma s ostatnimi cleny. Obecne temto projktum moc neverim, protoze z osobni zkusenosti vim, ze tem potrebnym prijde minimum castky, ktera je pozadovana.
Kafe 134466
14.10.2013 19:58:07
Českým už posílám (Klokánkům), pak 2 dalším mezinárodním. Ale nikoli tento způsob pomoci.

Už jsem si "zarezervovala" jednoho indického chlapečka. :-)
Velšice 92803
14.10.2013 19:56:17
Dobrou zkušenost mám s adopcí Afrika(Centrum narovinu). A pokud bys chtěla pomoci českým dětem, tak je to nadace Dejme šanci dětem.
Famfule 120051
14.10.2013 19:33:17
"...MA presne toto jako jeden..."
Famfule 120051
14.10.2013 19:32:33
Mam stejny nazor, hlavni kriterium pri vyberu pro nas bylo, aby organizace nebyla nabozenska - aby charita neprobihala stylem "tady pan farar z kostela vam veze pomoc", aby nepodporovala sireni nepuvodniho nabozenstvi do 3. sveta. Nadace Inka na presne toto jako jeden ze zakladnich kamenu - a sice podporu PUVODNIHO nabozenstvi a kultury v oblasti. Nebo si treba zakladaji na tom, ze tomu nerikaji adopce, ale kmotrovstvi - protoze to neni zadna adopce, ty deti maji rodice, je to opravdu v pravem smyslu kmotrovstvi (kmotr jakozto nekdo, kdo pomuze a podrzi, nemohou-li rodice). Pro nekoho mozna slovickareni, pro me jen dalsi dilek do toho, ze se mi jejich filosofie libi. Navic p. Vilimkova (vede NF Inka) v Peru dlouhodobe zila a pusobila (ucila v Andach indiany), takze o te oblasti a konkretnich potrebach a problemech tam vi z osobni zkusenosti, tim padem efektivita pomoci skrz NF Inka je velka, navic nam je take blizka oblast Jizni Ameriky, takze pro nas to byla jasna volba. Podporujeme skrz ne uz leta a spokojenost velika~R^. (Navic za tu dobu p. Vilimkovou znam osobne a to me jen utvrdilo v tom, ze to bylo spravne rozhodnuti.)
Ale delaji "jen" Jizni Ameriku, coz pro nekoho muze byt nevyhoda, ma-li presne vybranou oblast, odkud chce "dite".
Tizi 106716
14.10.2013 19:20:56
Osobní zkušenost nemám, ale uvažovala jsem o Nadaci Inka, a to ze dvou důvodů - jeden je, že mám osobní milé vzpomínky na pobyt v Peru a ten druhý že tato nadace, na rozdíl, od takřka všech ostatních, není založena na principu náboženství, naopak, snaží se podporovat místní, tradiční kulturu.
domenica 50201
14.10.2013 19:05:50
mame pres charitu Praha
http://praha.charita.cz/zahranici/adopce-na-dalku/
nejprve jsme od nich meli z Indie, ted za Afriky, dohromady asi 8 let a spokojensot velika.
Arni 19497
14.10.2013 18:55:24
My máme adopci přes Adru už léta a jsme spokojení, dostáváme fotky od kluka, jak se učí, píše nám dopis, jak se má, jednou za rok dostaneme DVD o jejich činnosti apod. Volila bych nějakou známou organizaci, Adra se hodně podílela při povodních u nás atd.
wexi 119051
14.10.2013 18:38:14
pár let jsme měli přes Humanisty, a vše fungovalo velice dobře, ale je to už asi 4 roky stará zkušenost. Nicméně koukám, že fungují stále, mrkni na to http://www.centrumdialog.cz/
Kafe 134466
14.10.2013 18:32:53
Chceme adoptovat nějaké děti na dálku, ale nevíme, přes jakou charitu je to nejlepší, respektive neefektivnější. Máte někdo zkušenosti?
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 463  [Dalších 413 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.