| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Adopce na dálku

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 463  [Dalších 403 >>]
Katka K. 4520
26.9.2013 18:47:03
V oraganizace Pro contact by se určitě dalo domluvit na platbě rozdělené.. my jsme platili ročně 6300,- za holčičku... nemáte zájem pokračovat v naší adopci, psala jsem jako autor diskuze, zatím se mi nikdo neozval..
Katka K. 4520
26.9.2013 18:36:47
Dobrý den, mám dobré zkušenosti s organizací Pro-contact, u které jsme adoptovali holčičku, bohužel adopci musíme z fin. důvodů ukončit, neměla byste zájem v pokračování, aby holčička nemusela předčasně ukončit školu? 2x za rok adoptivním rodičům zasílají dopisy a fotografie (on - line) přes internet, zasílají vysvědčení.. na stránkách mají více dětí, které hledají adopci. Děti se učí francouzky, ale do francouštiny Vám dopis přeloží..
Katka K. 4520
24.9.2013 20:22:55
Ráda bych se tu zeptala, jestli někdo neuvažuje o adopci afrického dítěte na dálku. Přes 4 roky jsme měli adoptovanou nyní 10 letou holčičku z Guinei,a nyní se nám dost zvýšily výdaje, protože jsme začali platit školné synovi na střední škole.
Roční školné dítěte činí 6300,-, dá se platit i po částech s tím, že je zde zahrnutá i zdravotní péče v případě nutné operace. Byla bych ráda, kdyby se mi podařilo najít jinou adoptivní rodinu a dítě nemuselo přerušit školní docházku.

Pokud byste někdo měli zájem o bližší informace, prosím napište na k.kopuleta@volny.cz
Ivik a kluci 00,03,06 37579
27.11.2012 10:26:41
Taky máme přes adopci na dálku u Centra Narovinu kluka. Už je na střední škole, tak mu držíme palce, aby dostudoval a našel si práci.

I kdyby zrovna jemu to nepomohlo, nelituju, že peníze posíláme. Kdyby se k tomu každý postavil tak, že do toho nepůjde, protože je možné, že to nakonec k ničemu nebude, tak by nevystudovalo ani jedno z těch dětí :-(.

I u vlastních dětí si člověk nemůže být jistý. Kdyby vaše dcera v patnácti otěhotněla a nedodělala školu (stát se může, ne že ne), tak si taky řeknete, že nemělo cenu, aby vůbec do školy chodila nebo že nemělo cenu ji vychovávat?
luthienka 77117
27.11.2012 9:38:10
Podporujeme 8 let holčičku (teď už skoro slečnu) v Indii. Tenkrát jsme nějak nemohli najít žádnou organizaci, která by vypadala důvěryhodně. Až jsme (a to jsme ateisté) nakonec vybrali Diecézní charitu v Hradci Králové. A řekla bych, že to funguje dobře.
K podobnému projektu musí navíc člověk přistupovat s nadhledem. Hlavně nesmí očekávat, že "adoptované" dítě se stane úspěšným lékařem, učitelem na universitě a pod. I pokud (jak bylo výše uvedeno) např. brzo otěhotní, vzdělání jí nikdo nevezme.A jednou k němu bude vést i své děti. je to proces na víc než jednu generaci.
Paulis 44845
27.11.2012 9:01:59
OMDC (One More Day For Children)
Hodně lidí to dělá i tak, že se složí více na jedno dítě. Na Facebooku jsou pravidelné zprávy, píše tam i ředitelka z dětského domova.
Lída. 2139
26.11.2012 23:22:19
Měli jsme slečnu u Ugandy přes Arcidiecézní charitu. Byla už větší, anglicky uměla dobře, psala docela často, do dopisů malovala obrázky, třeba květin, co tam rostou. Dostávali jsme jednu fotku za rok a vysvědčení.
Známí tam byli, přivezli dárky pro ni a pro ostatní děti v centru, pak o tom psala v dopise.
Ale po několika letech si ji příbuzný vzal k sobě, ze školy odešla a dál ji podporovat nebylo možné. Taky nevím, jestli ji to vylepšilo budoucnost. ~d~
Platili jsme asi 6tis za rok, skládali jsme se na to ze dvou rodin.
NovákováM 120401
26.11.2012 23:20:30
tak tohle jsem nikde nenašla, nehodila bys návod?

Jinak - ta naše adopťata už mají hotový první stupeň a za dva roky budou mít po základní škole, pokud... neporodí (obě) či se nestane něco jiného.

Haaribo 87262
26.11.2012 23:17:03
Před časem jsem se na takové stránky dívala a překvapilo mě, kolik dětí se na školu prostě vykašlalo...
Pokud bych měla peníze a nevěděla co s nima, pak bych do toho i šla, ale takhle ne.
NovákováM 120401
26.11.2012 22:00:08
jinak tím pro někoho moc, pro někoho málo, jsem nemyslela nic osobního, posílám i po tuzemsku, většinou nižší částky,
ale abych třeba plnila dárky u stromu přání pro děti z DD, tak na to zase jednorázově peníze nemívám.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 463  [Dalších 403 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.