Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Marika Letní | 140743 |
26.8.2021 10:09:30
"A co snehule?" To je toto - v zimě vyšší teplé boty.
|
Buřt | 147593 |
26.8.2021 10:06:50
A co snehule?
|
Marika Letní | 140743 |
26.8.2021 10:02:54
Holinky užije i dospělý. V kaluzich neřádím a mám je 😊 Už jen proto že se líp umyjí od bláta třeba z lesa. Ale možná někdo chodí jen po dláždění nebo když prší tak nejde. My musíme se psem, ten sice déšť nesnáší, ale někdy není zbytí, když prší celý den.
|
Marika Letní | 140743 |
26.8.2021 10:00:32
Jedny boty? A co v létě sandály? Nebo nějaké lehčí tenisky. Naopak v zimě vyšší teplé boty. Neumím si představit mít jedny boty na celý rok. V zimě zima a v létě vedro. Vlastně pohodlí jen na podzim a jaro?
|
Marika Letní | 140743 |
26.8.2021 9:57:02
"TaJ z toho co píšeš je jasné, že vůbec nechápeš bordeláře "
monam Já sice nemám problém, že bych neuměla dávat důležité věci na své místo a pak hledala klíče nebo doklady, jsem systematik... ale mám jiný problém, neumím vyhazovat, takže množství věcí postupně přesáhlo úložné prostory a to je problém. Dřív jsem to uměla řešit, ale poslední roky mi to moc nejde. Když poslouchám sestřenici... je to zřejmě rodinné zatížení. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
26.8.2021 7:49:07
ptej se i zbylých dětí... to je moje záchrana... nevím čím to je, ale mrňavka má neskutečný přehled o věcech uložených na nesmyslných místech
když odložím šálu do košíku s ovocem, pak hledám jako blázen, ona o ní ví... teda jako nevezme ji a neuloží na správné místo, ale ví, že je v košíku s ovocem a jinak, jestli tě to uklidní, já chaosím zcela běžně... neustále se někde vyskytuju mimo domluvený čas (o hodinu dřív, o hodinu později...), na jiných než domluvených místech, věci odkládám zcela mimo jakýkoliv systém... základem je pro mne rituál - důležité věci prostě musím zafixovat a dělat je pořád stejně, takže to je po letech celkem přijatelné, ale vyčerpává mě to a víc než základ nezvládám... takže neztrácím kabelku, klíče, doklady, nechodím pozdě do práce, ale knihy hledám neustále, potraviny občas taky, zvlášť pokud nemusí jít do lednice, to dokážu být velmi kreativní no a aktovku by mi dítě nesvěřilo, té bych našla úplně nové místo, které by pak možná odhalila jedině mrňavka |
babi_ | 48341 |
26.8.2021 7:09:41
Rodinová, no a cos dělala?
|
Bouřka | 7675 |
26.8.2021 7:08:09
Jo vlastně se loni po asi 5 letech našly ztracené klíče už ani nevím od čeho, ale tehdá jsme dost zoufale hledali všude a nakonec usoudili, že batole je někam zašilo. Našli je zedníci v tè předsíni zašlapané v hlínė (část byla vykopaná před lety kvůli trubkám) , kterou vykopávali, kvůli nové podlaze. Ta ustrnula ve stádiu izolace, na kterè jsou prkna vyvýšené do úrovně okolí, takže v tè mezeře bude ledacos.
|
Bouřka | 7675 |
26.8.2021 6:59:03
TaJ, tak druhý klíče od auta postrádáme vėtšinu léta taky. No ony snad někde vyplavou,tipuju, že buď jsou v kapse nějakého oděvu, co se přes léto nenosil, nebo někde v bordelu v předsíni, nejspíš pod prkny, co momentálně nahrazují nedodělanou podlahu.
|
TaJ | 81121 |
25.8.2021 23:06:19
Monam, jo, naše dítě mívá vždycky od každého druhu jedny boty...většinou kupujeme goretexové Superfity a ty přežily vždycky všechno...je fakt, že vyloženě v kalužích se vyžíval možná tak naposled ve 3 letech a to měl ještě i holinky (které teď už x let nepotřebuje)...teď má aktuálně jedny boty, nízké s goretexem, co nosí jaro-podzim, sandály v létě nesnáší, takže nosí ty plné...takže teď má opravdu jedny jediné tyhle boty, víc by jich ani neunosil, dřív by z nich vyrostl...teď je měl i na táboře, ale pravda, oni na táboře nelezou v kalužích, ale jezdí vlaky a prolézají vlaková muzea apod., další boty budu kupovat až zimní, pokud nepřijde nějaký skok, ale teď v nich má ještě i malinkou rezervu...ale jo, kupovala jsem do školy sandály na přezutí a boty na tělocvik...jo a vlastně má ještě jedny křusky na zahradu, ale ty nikam jinam nenosí...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.