| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Chaotičky a zmatkařky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1940  [Dalších 1850 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
26.8.2021 10:59:01
mariko, tinka psala "teď má aktuálně jedny boty, nízké s goretexem, co nosí jaro-podzim"
t.j. na zimu dostane zimní boty :-)
navíc máme tedy jen ty sandály ~;)
Monika 123907
26.8.2021 10:55:57
Tak moje ztracené kalhoty se našly - zřejmě v důsledku mého přehrabávání mezi ramínky spadly na dno skříně, modré kalhoty na modrou tašku, na kterou jsem já následně položila ještě černou tašku a bylo ...
Termix 105545
26.8.2021 10:55:00
Monam, syn je neuvěřitelný konzervativec na všechno, tedy i boty. On nosí stejné goretexové Superfity od nejútlejšího věku. Střídají se jen barvy podle toho, jaké zrovna jsou, a i to nerad, nejraději má černé. Nosí je celoročně. V létě přežije sandály, ale strašně nerad. Potřebuje ponožky. Nesnáší chodit bez nich. A v zimě nasadí zimní boty pouze v Itálii v hromadě sněhu. Nesnáší je. Ještě tak lyžáky. Jemu opravdu stačí jedny boty. Teda má vždycky ty stejné ve vícero kusech, ale jiné nechce.
Bouřka 7675
26.8.2021 10:53:31
Mariko, TaJ psala, že na zimu má teplè boty. Ale jsou to jedny na sèzonu, druhé se asi uklidí, takže v provozu jsou jedny.
Marika Letní 140743
26.8.2021 10:51:33
Rose to právě nemáte podobně jako TaJ, ta psala o jedněch botách na celý rok, takže bez teplých zimních a bez sandálů. To je neobvyklé, řekla bych.
Bouřka 7675
26.8.2021 10:44:04
Jo, taky tak, má voděodolnè keeny na jaro-podzim, holiny a crocsy. Někdy mívá ještě sandály, když na nějaké natrefíme, letos jo, loni ne. A sněhule na zimu. V létě lítají dost bez bot.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
26.8.2021 10:32:36
vlastně to máme u syna podobně - na léto má teda navíc sandály... jinak má jedny pevné boty od jara do podzimu, v zimě jedny vyšší boty zateplené i do sněhu... a k tomu teda "crocsy", které nosí během roku jako přezůvky ve škole a přes prázdniny slouží jako boty k vodě (v září kupujeme nové) ~d~
Lída+2 28136
26.8.2021 10:28:24
Nemohl to někdo nedopatřením vyhodit, tím nemyslím vůbec Tebe.
Lída+2 28136
26.8.2021 10:27:18
MAriko, už rok uvažuju o holinkách pro sebe.

v červnu 2020 jsem se 2h brodila do půl lýtek v kroksech
v srpnu 2020 to samé 2h ve vodě v holinkách velikost 46

A když jsem po kolena před měsícem stála opět v kroksech, tak jsem fakt nadávala. TA hodina je prostě moc.

Po revitalizaci se nám s deštěm nad 4mm/hod, stává to jako by jsme byli v zátopové oblasti. Takže hrablem odhrnujeme vodu od domu.
monam 158013
26.8.2021 10:22:18
TaJ jakože léto odchodil v gtx botech?

U nás i kluci mají více bot. Jedny běžné tenisky, jedny gtx, jedny takové náhradní (obvykle poděděné) a sandály. Vlastně letos měli sandály dvoje. Byli na táboře a keeny za noc neuschnou. Plus teď chtějí hrát fotbal, tak dostali každý kopačky, jeden dokonce dvoje (protože jsem se v kopačkách nevyznala a dnes už vím, že turfy na trávu ne :-) Jedny ty kopačky a jedny kožené celoročky jsme někam zašili, takže to asi budu muset kupovat znovu. Holky mají o nějaké ty boty více, i když nejstarší už chodí jen v nějakých adidaskách a i když jsem jí donutila, aby si koupila sandály podezírám ji, že si je za rohem zas přezuje, ať je venku sebevětší vedro.

Je tedy pravda, že my máme strašně moc bot. Děti je po sobě různě dědí, boty na tělocvik, turistické apod kupuji genderově neutrální, obvykle je mají párkrát.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1940  [Dalších 1850 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.