Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Senedra | 14756 |
27.11.2016 14:06:00
A nemůžeš pod okno dát stůl?
Možná by stálo za to dát nějakou poličku napříč a trochu pokojík opticky rozdělit na dvě části - na tu, kde se učí a na tu, kde si hraje. Úložné prostory - štosovala bych do výšky a vyhazovala. ( Se mi to řekne, když toho nejsem sama schopna...). A lepší než spoustu malých krabiček mi přijde jedna velká bedna na lego/autíčka/stavebnici.. prostě se večer nahází věci dovnitř a druhý den se zase vytáhne. |
rišulka | 117642 |
26.11.2016 22:45:39
Ahoj všem!
Pořád se nemůžu vyhrabat z toho stěhování! A jak vás čtu, mám depku. Vy děláte vánoční plány a pořádky a já tu furt bloudím mezi krabicemi. No něco už mám, nebudu přehánět, ale vůbec si nevím rady s pokojem, dětským. Prodala jsem tu velkou postel a koupila jinou. To hodně pomohlo, najednou se ten prostor o dost zvětšil. Ale pořád ještě mám v (budoucí) ložnici tři bedny s hračkami, výkresy, věci na tvoření, milion autíček a hokejky, balonky atd. Vlastně ani nevím, co obsahují. Tak dlouho jsem to odkládala.. A teď si zoufám! Riška je u mamky, chci to udělat, ale co s tím prostorem? Kolik potřebuje místa na hraní? Pokoj je 2,20 široký, má tam postel, stůl a knihovnu, podél zdi. Všechno se snažím nacpat do úložného šuplete pod postelí. Tento nábytek je po pravé straně, po té levé je zeď od okna 48 cm (!) a trčí tam trubky od radiatoru, co s tím? Zakrýt, zamaskovat? naštosovat krabice s hračkama? Nenašla jsem inspiraci ani netu, tam byly jen ukázky designérů, hezké, ale nepraktické -- nikde nic a ještě se našlo místečko na vázičku nebo také cosik, ale děcko nemělo nic po ruce. |
Senedra | 14756 |
20.11.2016 15:31:02
No, péct teď cukroví mi přijde jako dost riskantní podnik. U nás by se sežralo.
Jedna známá má dva syny v pubertě. Říkala mi, že jen jednou zkusila upéct vánočku už 22. prosince. Od té doby jí peče 23. v noci nebo 24. brzo ráno. Sestra si ode mne taky jeden rok brala vánočku, protože jednu upekla, neteř přijela večer z tréninku, zakrojila a vánočka nějak zachutnala.... |
Lída+4 | 138596 |
20.11.2016 14:50:08
Tak ať je upečou, ne?
|
Senedra | 14756 |
20.11.2016 14:20:39
tak já dneska vstala, uvařila jsem oběd, teď vytírám, ale mám dost....
|
Bouřka | 7675 |
19.11.2016 10:07:44
Jo, včera žádal jestli neupečeme koláč, říkám že jo. A dnes ráno přišel s tím, že místo toho budeme péct cukroví...pochopitelně ne na Vánoce.
|
Senedra | 14756 |
19.11.2016 9:54:29
A děti už přišly s tím, jaké všechny druhy cukroví by chtěly upéct.... uáááááááááá.
|
Bouřka | 7675 |
19.11.2016 9:26:11
Rýmičky jsou mor. U nás taky bída, syn stále doma, nedělám nic jinýho než řeším děti a domácnost pozvolna upadá...a čert ví, jestli to v pondělí bude na školku. Jak už je zavřenej dlouho, tak se zase dostal do modu otřesného chování.
|
Senedra | 14756 |
19.11.2016 9:16:48
Magráto,
jak se vede malé? A co práce? U nás teď 90% domácnosti stojí, chytla jsem nějakou epesní "rýmičku", opary se mi udělaly po půlce pusy, dokonce ve dvou vlnách, takže jak to jen jde, tak ležím. Manžel sice opary nemá, ale taky se tady jen plouží a smrká a odkašlává. Takže nevím, jak zvládnu letos předvánoční úklid - hlavu si s sním moc nedělám protože je před vánocemi, ale spíš proto, že to tady prostě potřebuje uklidit. Doufám, že se přes víkend dám už nějak dohromady. Dokonce jsem poslala dál lístky do divadla. |
magrata1 | 95172 |
14.11.2016 14:19:38
Naše samoobsluhu zvládá. Akorát si nezapne sama bundu.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.