Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Senedra | 14756 |
19.10.2016 6:57:48
Lassie, to asi ano...
Ale nepamatuji si nikoho, kdo by bydlel v domečku. Já dělala učitelství, znala jsem informatiky ( jeden z nich se mnou už přes dvacet let žije), ale třeba fyziky a matematiky jsem až tak neznala. |
Lassiesevrací | 134328 |
19.10.2016 6:52:08
To jsi možná studovala s mými kamarády. To bývaly časy, v Praze. Oni byli, myslím, ročník 74. To bývaly časy..... Já už tedy od 18 pracovala ve zdravotnictví, ale oni studovali a měli pronajatý starší domek u Prahy. Uměli si udělat neuvěřitelnou pohodu.
|
Senedra | 14756 |
19.10.2016 6:02:56
Lassie, nastoupila jsem v roce 1993.
|
Lassiesevrací | 134328 |
18.10.2016 20:51:35
Senedro, ty jsi dělala matfyz? Kdy to tak bylo zhruba?
|
Senedra | 14756 |
18.10.2016 20:48:45
Právě že systematik moc není,zatím nebylo potřeba, musí si sama najít nějaký způsob, který bude fungovat. My jí můžeme pomoct, ale nemůžeme dělat úkoly za ní, že jo.... Ale třeba s ní rádi děláme úkoly z dějepisu, ty jsou celkem vtipné. Teď zase zjišťuje něco do fyziky a třeba manžel se sám divil, když jsem jí něco vysvětlovala ( proč se dobře počítá v tuctech a kopách a od čeho se odvozovala délka lokte).
Já měla mechanickou paměť poměrně dobrou, dokonce jsem chodila na recitační soutěže, ale když jsem nastoupila na matfyz, tak šla tahle paměť do háje, tam jsem musela všechno pochopit a umět odvodit. |
Len | 108740 |
18.10.2016 20:22:41
Senedro, tak to jsi dobra. Mne ten matematicky gen nasi rodiny nejak minul, jedine, v cem se projevil, je autisticke dite.
Nj, pravidelne uceni je nad sily chaotickych jedincu. Dcera ma smysl pro rezim? Ja se treba nejsem schopna naucit nic zpameti, od doby, co jsem zacala cist. Takze pro me dvojka z basnicky je uzasna znamka Ale chapu. Mam mladsi dite nadane, vsechno ji jde samo a docela se obavam, ze se sama od sebe cilevedome ucit nenauci jen tak. A popravde nevim, jak ji v tom pomoct, protoze ja to taky neumela. |
Senedra | 14756 |
18.10.2016 20:15:20
Len, jj, matematická třída - ale už dávno tomu. Puberťačka spíš zjišťuje, že jen se na učení podívat před hodinou nebo 5 minut doma už jaksi nestačí a že jednička bez námahy prostě nebude. Navíc nechce slevit z kroužků, takže dneska dopisuje referát na pátek, aby ho měla připravený. Už jsem jí poradila, aby si na papír nad stůl vypisovala, co kdy má odevzdat, aby něco nehonila na poslední chvíli. V neděli jsem jí donutila, aby si opsala slovíčka z němčiny a pročítala si je i cestou do divadla a najednou zjistila, že se je naučila na jedničku. Minulý týden zapomněla, že se mají naučit nějakou básničku, učila se jí den předem a jako jediná dostala dvojku - ostatní měli lepší známky. O známky nám až tak nejde, ale chtěli bychom, aby dala škole co nejvíc.
|
Len | 108740 |
18.10.2016 20:09:19
Mandelinko, koho tatinek pohrbival? Ale opravdu dobry zasek. By se za par desetileti nekdo divil, nasi takhle pri preryvani zahrady nasli nekolik zubnich protez
|
Len | 108740 |
18.10.2016 20:07:42
Senedro, hmm, slusny oddil Tam chodil braska muj milovany. Taky jsi chodila do matematicke tridy?
Pubertacku chapu, ja ted koukla na seznam doporucene literatury a jdou na mne mdloby. Ten prechod musi byt sila, ale urcite do budoucna nebude litovat. Hodila jsem do pracky ponozky meho mladete, mame celkem tri pary, najednou z ostatnich vyrostl Zitra je musim nutne koupit, o botach nemluve |
Senedra | 14756 |
18.10.2016 19:41:41
Mandelinko, to teda aspiruje na zásek roku.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.