Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bouřka | 7675 |
21.10.2016 10:17:12
Vysavač spraven, byla to jen vyskočená pružina . Uff!
|
Bouřka | 7675 |
21.10.2016 9:44:09
Ty teda jedeš, mně má zítra přijet máma, aby mi pomohla se vyhrabat na nějakou přijatelnou úroveň. Akorát to vypadá, že na staršího zase něco leze, a to tenhle týden z organizačních důvodů do tý školky ani nešel, ach jo. Jdu udyndat muže, ať mrkne na ten vysavač, ať vím, jestli se mám rovnou hroutit.
|
Senedra | 14756 |
21.10.2016 6:08:50
No, já včera přišla z práce docela brzo, ale chytla mě šílená migréna. Tak jsem aspoň vysála barák, vytřela přízemí a trochu uklidila naše skříně. Zítra přijede návštěva, do toho ještě peru zimní věci a starší madam nějak záhadně zjistila, že jí ve skříni ještě zůstaly letní věci... takže prádla bude hromada.
Mladší je už líp, ale pořád není úplně v pohodě. Tak si snad o víkendu aspoň trošku odpočineme, dohoním resty a příští týden trochu zvolním. |
Bouřka | 7675 |
20.10.2016 20:46:59
Poklidila jsem největší svinčík, převlíkla postele, a z nejhoršího vysála ložnici, povedlo se mi totiž oddělat hubici vysavače, takže jsem to ošmrdlala alespoň takovým kartáčem. Tiše doufám, že to manžel zprovozní, jinak budu muset koupit novou, ne zcela levnou. A v chodbě to křupe pod nohama a já to nemám čím vysát...se picnu A v koupelně hromada novýho prádla...
|
Bouřka | 7675 |
20.10.2016 9:46:48
Senedro, manžel tuhle hledal palačinku, co si prý někam odložil . Vzhledem k tomu, že jí nenašel (a dítě bylo celou pod mým dozorem), tak jí prostě musel sníst, aniž si to vybavil.
Jsem skoro sama doma, mám tu jen batole, překopali jsme plány a nakonec odcestoval jen manžel se synem na otočku na jeden den. Takže hurá do úklidu. |
Senedra | 14756 |
19.10.2016 21:18:00
Já jen slyším, jak se po škole šíří střevní chřipka, angína ( spálová) a vši... čekám, kdy něco z toho dorazí k nám.
|
Slonisko | 65085 |
19.10.2016 20:43:53
Hm, tak jsem je byla nahoře zkontrolovat, staršímu je hůř, vypadá to na angínu. A mladší spí a je celej zpocenej (pravda, přišel ze školy s tím, že ho bolí břicho, ale pak vypadl někam za kamarádem, tak jsem myslela že bude OK). A já potřebuju zítra do Prahy a manžel je daleko...
A práci na dodělání mám taky, odpoledne jsem nad tím usínala, tak jsem šla radši běhat. |
Senedra | 14756 |
19.10.2016 20:12:05
Mladší jsem nacpala Nurofenem, připomíná mi starší, když měla před rokem bloklou krční páteř. Dneska je jí už lépe, ale zrušila jsem sport do konce týdne a podle toho, jak jí zítra bude, buď půjde do školy nebo zůstane s manželem doma.
Starší jsem pomáhala vytvářet referát... Ach jo, ještě to asi bude chvíli trvat, než je začne dělat nějak smyslupně a nebude jen kopírovat kousky článků a lepit je k sobě bez ladu a skladu. Teď musím dělat do své práce, nějak mi to nemyslí, ale na zítřek jsem něco slíbila, tak prostě musím ... Aspoň jsem se trochu vyspala, i když mě mladší budila výkřiky ze spaní. Ve dvě v noci mi sdělila, že " Ono to vyšlo dvanáct." asi ve tři :" Ne, paní učitelka to tak říkala!" A pokračovala až do rána, když jsme vstávaly. |
Slonisko | 65085 |
19.10.2016 19:38:25
kafe klasika, naposled se mi to stalo o víkendu. Dokonce jsem obvinila manžela, že mi ho vypil.
Já dneska vyzvedávala deváťáka ze školy, volali mi, že mu není dobře. Doufám, že je to jen viróza a do 28. bude v pořádku, domlouvala jsem si akci s kamarádkou. |
Senedra | 14756 |
19.10.2016 17:33:11
Pomoc, uvařila jsem si kafe... těším se na něj už od Náchoda... a kafe není... hledám, pátrám, vztekám se.... Pak si všimnu na lince špinavého hrnečku. Já ho vypila a vůbec si to nepamatuju.
To se mi naposledy stávalo na rodičáku. Už aby byly prázdniny - byť jen třídenní. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.