Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Senedra | 14756 |
18.10.2016 19:40:57
Len, gymnázium Jírovcova.
Teď mi tady brečí puberťačka - zvyká si na osmiletý gympl, dneska měla pár záseků... na ZŠ se vrátit nechce, ale ještě nenaskočila do správného rytmu učení. Mladší spí, už má aspoň růžové tvářičky a já přemýšlím, jestli to dá zítra ve škole do tří nebo si budu muset vzít OČR. Manžel prostě zítra nemůže nejít do práce. Občas jsou dva dospělí na dvě děti málo. A já žehlím. |
Len | 108740 |
18.10.2016 19:21:14
Senedro, na jakou SS jsi chodila?
Ja jsem dneska uplne vystavena, spala bych jak Sipkova Ruza. Asi podzimni unava. Dcera ma zitra halloweensky vecirek ve skole po vyucovani a ja dnes v obchode kupodivu nezapomnela na kostym, takze ma i v cem jit. Ovsem zapomnela jsem koupit starsimu ponozky, takze bude zitra recyklovat dnesni, mame jich zoufaly nedostatek. |
Senedra | 14756 |
18.10.2016 19:12:07
Tak zásek , který se mi povedl před půl hodinou.
Přerovnala jsem naše Himaláje, vzorně rozdělila na hromádky podle toho, jak se prádlo žehlí, vyndala věci, které je potřeba vyžehlit hned.... a někam do Monte Žehlína jsem zase nazpátek zarovnala dceři kimono, které potřebuje na trénink zítra. Takže zase budu muset všechno z koše vyndat a to zatracené kimono najít. |
Lassiesevrací | 134328 |
18.10.2016 18:23:58
V Českých Budějovicích by chtěl žít každý
Moji prarodiče pocházeli z jihu, babička přímo z ČB, děda ze Ševětína. Já tam dělala dálkově VŠ, končila jsem před pár lety. Dnešek se vydařil. Sbírali jsme kaštany a šípky, venku bylo krásně...k tomu ten výhled na Brdy. Akorát dopoledne bylo ve znamení chaosu, jelikož celé dopoledne jsem měla pondělí. Takže syna jsem nechala omylem o hodinu déle ve škole, dceru jsem jela zase vyzvednout dřív, než jsem měla (měla kroužek). Ale na náladě mi to neubralo, já měla den pěkný - horší to mají lidi v mém okolí |
Senedra | 14756 |
18.10.2016 16:41:25
Naše slečny by zase oscilovaly od stánku ke stánku a chtěly pořád něco koupit.
Mladší přišla ze školy s tím, že se jí chce blinkat, to už přešlostala, ale pro změnu astmaticky kašle. Ulevila bych si, ale admin by asi můj příspěvek smazal. ČB mám ráda, strávila jsem tam 4 roky na SŠ. |
Len | 108740 |
18.10.2016 16:33:10
Bourko, no jo, jenze kdybych to nechala na nich, tak cele Vanoce nevystrci nos z domu a od internetu. Ja jsem celkem neprudici matka, nechavam jim spoustu volnosti, ale alespon jednou za pul roku projit centrum meho rodneho mesta mohou. Takovou krasu tady v jejich rodnych ctvrtich neuvidi
|
Bouřka | 7675 |
18.10.2016 16:27:24
Já tu mít babičku, ke který bych je mohla šoupnout, tak neváhám Courala bych se mezi stánky, srkala něco horkýho a po letech si i prohlídla zboží
|
Len | 108740 |
18.10.2016 16:21:30
Bourko, to chapu. Ja planuju v CB vanocni trhy a uz dopredu slysim to fnukani A to mam deti starsi a "rozumne". Mladej se necha ukecat na klobasu a mala taky na nejakou dobrotu, ale uz slysim ty otazky - do kolika obchodu PRESNE pujdeme (a pak mi to fakt pocitaji), co chci kupovat a vubec, proc je taham sebou a nenecham je u babicky
No a to zdravi U nas jsem nejvetsi marod ja, deti i manzel jsou otuzilci a malokdy jsou nemocni. |
Bouřka | 7675 |
18.10.2016 13:15:54
Len, kdybych mohla jet sama, tak taky neváhám. Jenže s dvěma malýma dětma, z nichž jedno vříská, jakmile se někde stojí déle než 3 minuty, a druhý se po 10 minutách začne co minutu ptát "Už půjdem?" a prokládá to "Já se nudím", to enormně ztrácí na atraktivitě. V jejich společnosti mně vyřídí i 2hodinová návštěva nejbližšího města za účelem běžného nákupu. Plus musí být oba zdraví, což je v tomto roční čase taky ne úplně běžná věc. Standardně nám vyjde 1 výjezd do ČB z plánovaných 5.
|
Len | 108740 |
18.10.2016 10:44:32
Co mam susicku, tak nemam hory pradla. Pokud nahodou naplnim cely pradelni kos, tak to behem jednoho dne zlikviduju (driv byl plny pradelni kos v zime pohroma na tyden).
Mne zase zacina za dva tydny skola, to mi vezme veskere me schopnosti na udrzovani jakehoz takehoz radu, zbytek a hlavne domacnost bude o to vetsi chaos. Bourko, vylet do CB bych si dala libit, jakkakoliv zaminka by mi byla dobra Lassie, to je fajn, ze se vam divadlo libilo a uzila sis. My byli s manzelem v lete v Krumlove na otacivem hledisti a po tretine nam predstaveni zrusili kvuli desti Asi jedine zrusene predstaveni v sezone |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.