Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
TaJ | 81121 |
26.8.2021 18:16:35
Monam, o plísni na nohou jsem samozřejmě slyšela, ale syn ji nemá...dokonce nemá ani ty ponožky z těch goretexových nízkých bot propocené...někdy je od něj rovnou beru, když se chystám prát...naproti tomu mně se potí nohy i v otevřených sandálech...Sandály Keen se chystám možná vyzkoušet příští rok na sobě...ale synovi vadí cokoli, co má díry, kterými se tam může dostat písek, kamínky apod...to potom je schopný každých deset metrů zastavovat a vyklepávat boty, to fakt nechceš. A on je schopný si tam něco nabrat snad i tam, kde nic není...
|
monam | 158013 |
26.8.2021 18:05:06
A propo nebyla to Textilní teniska 🙃
|
monam | 158013 |
26.8.2021 18:02:45
Aleno, kupují keeny. Chrání dokonale.
|
monam | 158013 |
26.8.2021 18:02:08
Je fakt že i moje děti to letos řeší, ponožky v sandálech. Já je tedy nosím když to považuji za nutné, jen ne tedy k těm letošním žabkam 😀
Babi jo, nepošlu ji na celodenni výlet ve vedru v teplakach a podzimních teniskach. Nechci řešit kozare, gyndu a bůhví co ještě. Vy jste fakt neslyseli o plísní na nohou? Ani neznáte nikoho, kdo ji měl? |
TaJ | 81121 |
26.8.2021 17:35:00
Termixi, tak syn kdysi párkrát sandály na sobě měl, ponožky v nich taky a nikdo to tedy nikde neřešil, že by to nějak komentovali, že má v sandálech ponožky...a třeba na výletech po horách to vídám běžně, že mají lidi sandály a v nich nízké ponožky, líp to saje pot a hodně lidem je to prostě příjemnější, než na holou nohu...a to je zásadní...to, co o tom říkají ostatní, to nás nějak moc nikdy nezajímalo...a naštěstí se nám povedlo tenhle přístup asi úspěšně předat i synovi - jsou to jeho nohy (nebo jeho hlava v případě čepice) a ostatním do toho nic není, ať si nosí, co chtějí zase oni...
|
TaJ | 81121 |
26.8.2021 17:29:34
Babi, přesně tak, nohy mu nezplesnivěly, ten goretex je celkem prodyšný, ale zvenku naopak nepromokavý, takže ideál...zpocené zapařené nohy, nebo ponožky, z nich nemívá nikdy...
A manžel třeba taky nosí celý rok botasky, jen občas ve větší zimě, nebo sněhu, nějaké vyšší zimní boty...on tedy hůř chodí, navíc o holi a v těch pevných botách se mu prostě chodí líp, než v sandálech...pantofle, nebo žabky nenosil nikdy ani doma... |
Vážný2 | 158667 |
26.8.2021 16:30:22
Před odjezdem na dovolenou jsem zasel klíčovcou mastičku na ošklivej exém, kterou jsem dostal od kožaře den předtím. Tak jsem mu musel volat a udělat ze sebe ... ale sestra mne ujistila, že zdaleka nejsem sám.
Koupil jsem si náhradní ventilátorek k NB, že ho vyměním, starý ošklivě vrčel. Pak vrčet přestal a já to odložil. Když znovu začal, tak jsme doma prohledali všechny IT zásuvky s disky, kabely, zdroji, a prd... Nikde. A to jsme se se synem dušovali, že jsme ho v posledním měsíci viděli. Takhle žel čeká na opravu u nás dost baterek do mobilů, starého tabletu atd. Některé už vyhnily. Běžně věci hledám furt. Koupil jsem si pípátko na klíče, které když zmáčknu rozpípá mobil (někdy) a naopak na mobilu je appka, co rozpípá klíče. Takže, mám-li mobil, najdu klíče. Mobil se hledá lépe. Dá se na něj zavolat z pevné, nebo ho rozezvonit přes Google. |
Termix | 105545 |
26.8.2021 16:25:35
Monam, syn by sandále nosil. Ale v ponožkách. Mně osobně, a jemu tuplem, je fuk, jestli má ponožky v sandálech, ale to bychom nebyli v Česku, aby nemusel slyšet výsměch, jéé - on má ponožky v sandálech. Jako co je komu do toho, ale on je na to citlivý. Takže raději bude nosit celoroční Superfity a bude v ponožkách. Já teda ponožky na nohou taky miluju a taky nerada sandále právě kvůli těm ponožkám. Otevřené boty, všelijaké žabky a tak nesnáším. V létě nosím uzavřené balerínky a jsem spokojená.
|
Alena | 129302 |
26.8.2021 16:17:12
"Nosí pevnou obuv i v létě. Zatím mu nohy nezplesnivěly " asi tak. Navic deti potrebujou lezt,behat, kopat do veci chodit do travy a sandale co nohu nechrani jim mohou byt mnohem neprijemnejsi nez lehke tenisky.
|
Alena | 129302 |
26.8.2021 16:15:50
", ale i tak jsem chtěla, aby děti nosily sandály. Nechci, aby se jim zbytečně pařila noha. " Vzhledem k tomu ze rada (mozna vetsina) sandalu ma plastovou podrazku, na ktere se chodidlo zapari podstatne vic (a nasledne chozeni bosky v mistnosti je pro spolecnost neudrzitelne :) nez v ponozce a textilni tenisce, je to trochu matcina umanutost :)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.