Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Termix | 105545 |
26.8.2021 16:06:33
Děti odjíždí zítra na třídenní soustředění a dnes ráno jsem začala chystat věci a vzpomněla si na tebe. My totiž vůbec nikde nemůžeme najít dcery tréninkové boty. Prostě nikde nejsou. Já už dokonce volala kamarádce na druhém konci republiky, jestli jsme nenechali omylem u nich. No prostě boty se vypařily .
|
babi_ | 48341 |
26.8.2021 15:30:09
"letos nebylo moc teplé léto, ale i tak jsem chtěla, aby děti nosily sandály"
No, Monam, chtít můžeš, ale když nechce dítě, tak co... serveš se s ním kvůli botám? Stojí ti naštvaná čtrnáctka za to, že si nevyzkouší vedro v teplákách a teniskách? Jeden z mých prasynovců taky nechce sandály, kroksy, žabky... nic takového. Nosí pevnou obuv i v létě. Zatím mu nohy nezplesnivěly |
Bouřka | 7675 |
26.8.2021 14:49:36
Inko, práce Tam kde se pohybuju fakt nechceš nechráněné nohy.
|
Senedra | 14756 |
26.8.2021 14:32:22
Rose
Tak u nás opravují ulici přímo před školou, je totálně rozkopaná... Chudáci prvňáčci a jejich rodiče se budou 1. září vyhýbat bagru a výkopu. Nechápu, že z obce nepohládali, aby byl aspoň udělaný chodník. Už v dubnu zrušili kvůli uzavírce jedné silnice dvě ze tří linek do naší obce. Měli končit v půlce července, pak termín prodloužili do půlky září. Dětem z vedlejší vesnice zařídila obec mikrobus,aby se vůbec dostaly do a ze školy. A moje vlastní dítě je ve škole domluvené, že odchází ze třídy se zazvoněním, musí během jen pár minut stihnout se převléknout a doběhnout na zastávku, další bus mu jede až za hodinu.. a obědvá až doma. Pokoušela jsem se přímo spojit s osobou, která ty linky zrušila a nezadařilo se. Na dopravním podniku apelovali starostové a ředitel naší školy - přidali jeden spoj ráno, druhý odpoledne, ale jen do konce června. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
26.8.2021 14:20:30
senedro, tak to se vyplatí
jinak já už se taky těším na září, měli by dokončit práce na silnici, co mám po cestě do práce, takže budu (snad) mít průjezdnou svou trasu, děti začnou chodit do školy, najedem na ustálený režim a já nebudu muset improvizovat, což mi sice jde poměrně dobře (léta praxe), ale je to nevyzpytatelné a unavující... ačkoliv jsem dneska projela zase kus prahy, který jsem dosud vůbec neznala, ve výsledku jsem zjistila, že když už jsem se ztratila, intuitivně jsem si našla cestu nejkratší možnou, abych se do té práce dostala... no a taky aspoň vím, že na benzínce u práce mají i mléko do kávy (i to se mi možná bude ještě někdy hodit ) |
Senedra | 14756 |
26.8.2021 14:07:16
Rose, zase mám odvoz večer z akce.
Došlo instatntní kafe ( to teda nevím, kdy se stalo naposled), mleté MM odmítá, tak pro kafe večer zajede do města a domluvili jsme se tak, že mě rovnou vyzvedne Pečivo došlo ve středu, ještě jsem ho v úterý ráno kontrolovala a ve středu ráno bylo plesnivé. Teda, ono nemělo moc co zplesnivět, jak jsme doma bez dětí, tak jsme měli asi tři rohlíky a patku chleba. takže manžel vzal pečivo včera, ale jen trochu a dneska by chybělo... A já se ještě do obchodu vracela V tomhle je školní rok fajn, víme, kolik čeho koupit, většinou nakupujeme jednou týdně velký nákup apak už jen to pečivo ( případně ho upeču). Teď jsou děti pryč a manželovi spravují zuby, takže máme totálně rozhozené zásobování rodiny |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
26.8.2021 14:02:53
"s MM jsme oba koupili pečivo"
závidím... my pečivo nemáme žádné... měla jsem ho koupit cestou do práce, jenže jsem se ztratila , jela jinudy a byla ráda, když jsem si na benzínce koupila aspoň snídani |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
26.8.2021 14:02:20
Co tě k tomu vede?
Já letos v létě nevzala nic než sandály. Mám teda asi šestery na střídačku. |
Senedra | 14756 |
26.8.2021 13:51:58
já dneska hledala klíče po celé škole. Ráno jsem s nimi určitě odemykala a v poledne byly fuč. Všichni se smáli, že začínám se zapomínáním věcí ještě před začátkem školního roku
Nakonec jsem je našla u kolegyně, u které jsem se zastavila asi na dvě minuty a ani jsem si neuvědomovala, že klíče bere s sebou. A s MM jsme oba koupili pečivo - úplně jsem zapomněla, že jsme se domlouvali, že ho vezme on. |
Bouřka | 7675 |
26.8.2021 13:50:16
V 30stupňových vedrech normálně nosím vysoké, uzavřené pohory, v nich silné ponožky a dlouhé kalhoty. Není to nic nepřežitelného
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.