Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
26.8.2021 13:43:04
Kam odjeli první dny prázdin děti a s jakm zavazadlem? a podle toho hledej. U nás se např skautské kufry uklízí do igelitbagů na půdu nad garáž, batohy na vand jsou v patře u babi, tašky na dovolené máme pod stropem...
|
monam | 158013 |
26.8.2021 13:32:15
TaJ letos nebylo moc teplé léto, ale i tak jsem chtěla, aby děti nosily sandály. Nechci, aby se jim zbytečně pařila noha. 14 leté jsem někdy v červnu zatrhla jít na školní výlet do 30 stupňových veder v teplákách a nějakých ne moc odlehčených teniskách. Byla dost naštvaná Já tedy letošní léto odchodila v žabkách, jedny sandály jsem si koupila ale doma jsem zjistila, že mi jsou přece jen malé, tak jsem je nacpala dceři. Mám odlehčené tenisky, vyteplené tenisky a jedny jako farmářky, do nichž bych do sněhu nevyrazila, a pak už jen ty žabky. Jo a lodičky, které nosím výjimečně. A připadá mi, že bych potřebovala alespoň troje další boty
|
Rigel | 156451 |
26.8.2021 13:00:51
Tak já se přiznám, že chodím celý rok v botaskách plus na zimu to teda v našich krajích chce zimní boty, v Praze nebo Brně jsem v době , kdy jsem tam pobývala, zimě moc opravdu zimních bot neviděla.
|
TaJ | 81121 |
26.8.2021 12:58:47
Rose, respektive, on sandály nosí, ale jako přezůvky do školy, tam mu vyhovují maximálně, může v nich mít ponožky, kamínky ve třídě nehrozí a noha mu větrá...zároveň mu nespadnou z nohy, když chodí různě po škole po schodech...pantofle a crocsy na přezutí nechce. A jsem ráda, že se nenechá ovlivňovat tím, co nosí, nebo mají ostatní, jemu je to jedno, nosí si to, co vyhovuje jemu a nijak blbé mu to není...a nikdy se mu kvůli tomu nikdo ve škole, ani na kroužku nesměje, oni tam takovéhle věci prostě neřeší...za mě ideální stav
|
TaJ | 81121 |
26.8.2021 12:52:32
Rose, upřímně řečeno, já tohle vůbec neřeším - nejsou mu sandály příjemné, tak je prostě nenosí, to přece není povinnost, nosit v létě sandály, já třeba zase nesnáším žabky...když je mu dobře v jiných botách, tak proč to řešit? Problémy mu to žádné nepůsobí...někdo zase chodí celoročně v teniskách, i v zimě, to zas on radši vyšší zateplené, má rád teplíčko...jako malý sem tam sandály nosil, ale taky radši s ponožkami. Stejně tak neřeším, jestli ostatní mají jen tričko s krátkým a on si vezme přes to ještě mikinu...jestli je mu horko, nebo zima, to ví nejlíp on a ostatním to může být jedno, ne? Na podzim taky někdy nosí tenkou čepici, i když většina ostatních ne, protože prostě nemá rád, když je mu chladno na hlavu...já třeba zase na hlavě nic nesnesu ani v zimě, maximálně kapuci od bundy, když už je fakt zima...
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
26.8.2021 12:45:11
tinko, syn dlouhé roky odmítal sandály přesně kvůli kamínkům, nosil je jen s ponožkama, postupně si zvykl a teď je schopen chodit v sandálech naboso až do podzimních plískanic, a pokud je chladněji, zase natáhne ponožky (a ví, že je to prohřešek, ale je mu to naprosto fuk )
jo a já teda už druhým rokem chodím celoročně v jedněch botách - něco mezi balerínama a teniskama, v létě naboso v zimě ponožky nebo silonky... do práce jezdím autem, takže i v hnusném počasí jen přeběhnu kousíček, jinak v hnusném počasí moc ven nevycházím (stejně teď moc nebylo kam )... |
TaJ | 81121 |
26.8.2021 12:39:12
Mariko, přesně tak, psala jsem přece, že budeme kupovat až zimní...a já třeba taky u sebe nesnáším spoustu bot...mám jedny jaro-podzim, pak sandály, asi dvoje baleríny a zimní boty...všechny tak nějak barevně, aby se mi to hodilo pokud možno ke všemu...ale já nenosím moc šatičky, sukýnky, kostýmky...většinou nejradši džíny, tričko, svetřík, v létě kraťasy, nebo nějakou pohodlnou sukni...takže i sandály vybírám tak, aby se daly vzít jak k sukni, tak i na výlet ke kraťasům...zimní kozačky k sukni nemám, protože v zimě sukni nenosím vůbec, mě prostě to oblečení a boty moc nebaví...
|
TaJ | 81121 |
26.8.2021 12:32:54
Rose, přesně, teď nosí nízké s goretexem, nohy se mu v tom nepotí, jsou mu příjemné, nosí je jak do města, do školy, tak je měl teď i na Šumavě, pak na táboře...chodilo se mu v nich skvěle...na zimu dostane zimní, tyhle nízké mu nejspíš budou pak už malé (nosí je od jara), takže na jaře se koupí další nízké...no a crocsy on rád nemá, žabky už vůbec ne, nemá rád nic na bosou nohu...u sandálů mu vadí, že mu tam pořád lezou kamínky, nebo písek apod...bačkory doma žádné nenosí...a na zahradu má jedny takové tenisky od vietnamců, když třeba přehazuje kompost, nebo něco podobného, aby to nedělal v těch, co v nich chodí normálně...víc bot on prostě fakt neužije...jako malý měl navíc ještě holinky.
|
Bouřka | 7675 |
26.8.2021 12:25:13
Tak já mám podobně bot, když vynechám pohory (těch mám tolik, kolik ostatních bot dohromady). Navíc mám jen sandálky k sukni a ty se letos ani nesundaly z půdy.
|
Marika Letní | 140743 |
26.8.2021 12:21:24
rose já to pochopila jako jedny boty na celý rok, ale máš pravdu, budou kupovat zimní. Ale i tak mě to udivuje, léto bez sandálů nebo tenisek, crocsů nebo žabek, jen v goretexu, který má i na jaře a na podzim, to si fakt neumím představit. Sama mám boty na x příležitostí, tak si neumím přestavit dítě "v jedněch".
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.