Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
lida | 108715 |
28.6.2010 22:38:15
Možná bude ještě chodit i její dobrá kamarádka, rodiče to také zvažují a možná i jeden chlapec mojí výborné kamarádky a kolegyně, který chodí do té vaší školky na Lhotce. Tak by to bala taková partička...Hlavně jsou to všechno prima lidé (děti)
|
Anni&Annika | 50178 |
28.6.2010 22:36:26
a tak ja taky prispeju svou troskou do mlyna...dite dostalo kdysi napodobeniny a to bylo neco...mela nohy porad jak v bazenu, jak se potila...az mi nekdo poradil, at je nenapadne vymenim za prave, ze jsou z materialu, kde se prave noha nepoti.....rozdil je tedy v materialu a u nas to opravdu znat je...kupujem jen prave a tam se noha fakt nepoti, zadny bazenek
|
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 22:36:05
Federiko, jako na BG?
já nevím... fakt nevím... já jsem se s tím prostě u dětí zatím nesetkala..., ale neznám ty starší, max prostě T spolužáky, takže 7 let a zatím dobrý všude... ve škole, venku... |
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 22:32:19
tak to bude chodit s dcerou kamarádky , která už tam jednoho také má
|
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 22:30:25
s tím znovu Y1 souhlasím (i když to samo nejlépe posoudíte vy jako rodiče), protože i tak už je to trochu škola, trochu školka... tak by to měla tak napůl, ideální pro letní dítko
.......... naše děti stejně chodí nejraději bosé a když už něco musí mít, tak to střídají... ale jako bačkory ve škole je má prostě rád, pohodlné obouvání nade vše |
Federika | 14090 |
28.6.2010 22:30:07
a dneska jsem zjistila jednu věc, jsme z toho trochu v rozpacích.
Měli jsme rozloučení se školou, končí pátou třídou. Některé děti pokračují druhým stupněm na spádové škole. Můj syn jde na víceleté gymnázium, ale přesto jsem se vyptávala na tu školu a byla tam jedna maminka od nás, která tvrdila,že tam panuje silné rozdělení na "bohaté a chudé"... Protože jsem tedy včera tvrdila,že to vůbec neznám, vyptávala jsem se.Prý je ta naše malá škola,první stupeň,spíše výjimkou. Což znamená, že třeba budu v budoucnu překvapená, nevím, nicméně bylo mi potvrzeno, že u nás se nic takovýho neprojevovalo. Tahle paní se ostatních rodičů často stranila, svého syna málokdy pouštěla na oslavy narozenin, když k nám šel na návštěvu, neustále ho napomínala, jak s emá chovat, co má říkat, byl vždycky ťipťop oblečený, choval se slušně... Mě teprve te´d napadlo, že zřejmě i nás měla ta maminka za "bohaté", proto se tak chovala...Já na tohle anténky fakt nemám, tu rodinu prakticky neznám a nikdy by mě nenapadlo nějak vnímat, že se cítí,cítila "jinak..Ale asi to tak fakt bylo. Je možný-jen se ptám-že si někdo "vyvolá" sám nějaký komplex, pocit, že on patří jinam? Tahle diskuze je o něčem jiném, omlouvám se, já o tom jen přemýšlela,po včerejšku mi to nedalo. Ten kluk je chytrej, hezkej, hezky oblíkanej, v ničem nemá nějak míň než ostatní. napadá mě vlastně jen to, že nepatří k "přistěhovalcům" z Prahy, na oko možná bohatším, nicméně většinou de o rodiny s velkou hypotékou... |
lida | 108715 |
28.6.2010 22:27:16
Pardon, garance jen při volných místech samozřejmě. A zatím jsou tam 4. Ale dám Y1 asi znovu....nikam se neženeme
|
lida | 108715 |
28.6.2010 22:25:58
Děkuji za odpověď, to jste mi pomohla zas v lepší orientaci. Právě dcera je až v červnu rozená, je šikovná, ale dreamer, takže jsem uvažovala, že si hodí Y1 podruhé a já jí tím pádem dám odklad. Myslím, že si ráda užije "mazáctví" v druhém Y1. Jinak přihlášku už jsem podala na jaře, tak snad se na nás v přípravce dostane. ...........A´la crocsy: Známý ortoded je naší dceři po prohlídce zakázal, prý jsou to dětské boty na 4 minus, pro 5leté dítě zdravotně nevhodné. Já mám dvoje orig., ale nohy už stářím asi plochý stejně
|
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 22:19:46
ještě... jen přestupovky s garancí místa? Protože to je jinak v pohodě, oni nejsou nějak "tvrdí" nebo jak to říct, jsou schopni vzhledem k asistentce a učitelce v jedné třídě s jedním dítkem hodně dohonit, pokud by to třeba v něčem zadrhlo... ale aby vám to místo garantovali... to jestli nemáte ověřeno, tak ještě radím pro jistotu ověřit... protože vím, že zájem je dost velký pořád, snad i větší... a že prostě budou dávat přednost dětem z jejich Y1
|
Federika | 14090 |
28.6.2010 22:16:42
koukám, co tu propuklo
Jane, pohodlný mi jsou vlastně všechny. Originály mi vždycky víc vydržely a při delší chůzi a v horku tak nějak neměknou jako ty fejky.Na zahradě mi to je úplně jedno. Dětem se hrozně brzy u neoriginálů vytrhnou ty kolečka po stranách, ty, jak drží ten pásek. Dávám do nich pak nějakou tu ozdůbku a většinou to drží.S nohama nikdo kromě nejstaršího syna problém nemáme, nemůžu říct, co se pocení týče. Nejstarší se může třeba na hlavu stavět, nohy se mu potí ve všem. Ty originály údajně z jiného materiálu jsou, např. diabetikům jsou doporučovány jen originály. Ale jinak myslím,že tahle debata je fakt zbytečná... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.