Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 22:15:59
Lido, díky za přerušení
tak, syn ještě byl "po staru", takže absolvoval celou školku (naší) a jako 6letý nastoupil do Y2 (do 1. třídy) problém nebyl žádný, měla to tak většina dětí, jen toho za ten rok musely děti stihnou hodně a stihly tedy... oni se je snaží srovnat s těmi plně AJ třídami a tam prostě nastupují děti co už většinou umí více (jiný systém)... další důvod, proč došla škola ke změně byla skutečnost, že na pár volných míst se hlásí dost zájemců a nechtějí dělat přijímačky (což schvaluju u takových prcků), ale nejsou schopni během zápisu vybrat mezi 10 šikovnýma to právédítko spravedlivě... takže teď bude více-méně povinná ta přípravka v Modřanech, kde během roku se už jasně ukáže kdo do Y2, kdo odklad, kdo třeba pro školu vhodný není vůbec atd. a do přípravky se bere dle pořadí přihlášení... takže tak nějak spravedlnost... i když vím, že se snaží vyjít vstříc i individuálním požadavkům a nástup stačí do Y1 až v lednu například... prostě domluva popravdě vzhledem k druhému dítku z toho nadšená nejsem, raději bych, aby odchodila celou školku naší, protože tu jejich neznám... na druhou stranu chápu jejich důvody a respektuji je... |
lida | 108715 |
28.6.2010 22:04:36
Dobrý večer, nechci přerušovat vaše diskuze o bohatství, Marťo a Jane, jen bych se ještě naposled vrátila k tématu AJ Mš. Chtěla jsem se vás, Marťo, jen krátce zeptat, zda jste dala syna do Y2 bez předchozího Y1 v modřanské přípravce, nebo jestli po Y1 v MŠ ve Lhotce absolvoval ten Y1 v britské znovu? Nam nabízejí obě varianty, ale při Y2 přestupovky. Jak jste to prosím měli Vy? Děkuji za odpověď Lída
|
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 21:58:43
"Bohužel, vy si je ani nepřipouštíte"
vy jste takový Brouk Pytlík, co? Všechno vím, všechno znám, nechválí mě jiní, ale sám fakt zábavné, jaké si troufáte psát věci o lidech, které vůůůůůůůůůbec neznáte |
Jan |
• |
28.6.2010 21:44:07
Marťo,
moje děti se mají dost dobře na to, abych si uvědomoval hrozby, které s tím souvisí. Bohužel, vy si je ani nepřipouštíte. A dceři je nekoupím. Ať si na ně vydělá. Vzhledem k tomu, že si již dva roky na značkové věci vydělávala a došla k závěru, že jí za tu dřinu nestojí, tak předpokládám, že zůstane u těch čínskejch. |
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 21:35:59
aha, tak vaše děti asi jedí kořínky a nosí místo oblečení list, že?
vše překroutíte máte chytrou dceru, tak jí je prostě ty originál kupte a snad vám to vysvětlí ona... já vám píšu, že to je jiný materiál, nevím, co je na tom nesrozumitelného |
Jan |
• |
28.6.2010 21:30:58
Marťo,
mne se tedy nohy v těchto botách nepotí a jsou mi pohodlné - i když nevlastním originál. Tak prostě stále zjišťuji, v čem je ten rozdíl. Psala jste že v materiálu. Já jsem měl pocit, že jsou oboje z umělé hmoty, ale možná se mýlím. Ptal jsem se manželky a ta mi řekla, že rozdíl je ve značce. Dcera mi řekla, že jí je mám koupit a zjistíme to. A protože se mi nechce utrácet, tak to zjišťuji zde. Vy to určitě kvůli značce nekupujete, to je blbost, nejste přeci snob. Tak proč? V čem je ten materiál lepší? Ale netvrďte, že se v těch čínskej potí nohy. To je fakt nesmysl. A Vaše děti, Marťo, se jistě na ty crocksy nadřly, že? Ty určitě k blahobytu nepřišly jak slepý k houslím, to určitě ne!!! |
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 21:10:13
já znám zkažené lidi chudé i bohaté... a naopak, a osobně neznám nikoho, kdo k penězům přišel jak "slepý k houslím", znám jen ty, co si je poctivě vymakali... tak nevím, proč by si je také neměli užít... resp. s nima naložit, jak uznají za vhodné...
je zvláštní, že někdo má pocit, že by měl pořád jiným lidem radit (i když tvrdí, že neradí, nicméně radí furt ) co by měl dělat, případně jak by se choval on atd. ... většinou pak, kdyby v té situaci ale opravdu byl, tak by se podle svých rad neřídil... nechte lidi žít, přestaňte pořád poučovat... proč si myslíte, že jste chytřejší, než jiní, co sem chodí??? ...... a crocs, už jsem vám to jednou psala... originál jsou z jiného materiálu, noha se v nich nepotí a nesmrdí... složení materiálu vám tedy neřeknu v náhražkách se naopka noha potí jako prase a i hůř se v nich chodí, jsou prostě jiné |
Jan |
• |
28.6.2010 20:39:34
Federica píše:
"Crocsy máme originály i neoriginály, kolem domu několikery, děti ve škole a školce, líbí-nelíbí moc neřeším, jsou praktický a pohodlný." A jsou některé praktičtější a pohodlnější, než jiné? |
Jan |
• |
28.6.2010 20:35:57
Perdito, proč chcete koupit synovi v Anglii crocsy? Z jakého že jsou materiálu?
Jinak vás, dámy, opravdu nechci přesvědčovat o tom, že se děti v uniformních společnostech chovají jinak. Já se domnívám, že ostražitost je na místě, ale jste-li si jisté, že se to nemůže stát...... a pokud se domníváte, že peníze lidi nekazí /zvláště ty, co k nim přijdou jako slepý k houslím/, pak jste buď naivní nebo slepé. A pokud se domníváte, že mezi chlapem a ženskou nejsou rozdíly, tak si doma prohlédněte své manželi. |
Marťa z druhé ho PC |
• |
28.6.2010 10:32:18
tak tedy já nevím...
osobně se ráda oblékám hezky, prakticky, někdy draze někdy levně... nevidím na tom nic špatného, když to nejsou peníze na úkor jídla pro děti a nejsou kradené... tohle nevypovídá nic o charakteru člověka... i děti mám ráda hezky oblékané, měla bych velký problém s tím, že by po mě dítě chtělo tričko za 5 litrů... až si na to vydělá, ať si koupí co chce... ale neměla by to být ani po tom jediná hodnota... ale nemám problém s tím, že se jim líbí staršímu husté tričko a mladší růžové blejskavé šaty... to mi přijde v pořádku, že jim není fuk jak vypadají... shrnuto... nesoudím lidi podle toho, jak chodí a za kolik oblékaní, po pravdě to ani nepoznám... prostě znám super lidi mezi boháči, co si i peníze užívají (právem) a znám spoutu fajn lidí, co zrovna počítají každou kačku... a obráceně, jsou blbci v obou skupinách... charakter člověka vidím v něčem jiném... pokud má někdo peníze, nevím, proč by je neměl užívat dle svého a rozhodně podle toho nepoznám, jaký je člověk |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.