Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Federika | 14090 |
28.6.2010 9:29:13
no ale já si teda sama ráda koupím něco na sebe, chodím ke kadeřnici,třebaže ne každej měsíc, mámráda cetky a maluju se..Crocsy máme originály i neoriginály, kolem domu několikery, děti ve škole a školce, líbí-nelíbí moc neřeším, jsou praktický a pohodlný
|
Federika | 14090 |
28.6.2010 9:26:30
Jane, nemám starší dítě v anglické škole ani v jiné "elitní". "ufouna" ve školce fakt neřeší, tam nikdo nemá ani mobil, taky proč.Proto jsem mluvila o tom, že je pro mě nepochopitelný, že by takhl malý děti vnímaly nějaký rozdíly.
A ta naše státní škola-je tam 90 procent relatvně bohatých lidí, rozhodně bohatších než jsme my-a až na jednoho si tam nikdo na ty mobily, značky a tak nehraje-už jsem řekla, nemůžu posoudit holky, ale když s nima přijdu do styku, ve škle, o narozennách, třeba, tak z toho takovej pocit taky nemám. Já nevím, jak to bude později, třeba něco přijde, jen jsem psala, že zatím jsem nic takovýho nepocítila a co se týče mateřské školy, pořád to jde mimo mé chápání... |
perdita | 3248 |
28.6.2010 9:22:09
Lído, jak já Manžel chodí mnohem častěji ke kadeřnici než já
|
perdita | 3248 |
28.6.2010 9:21:10
Syn se stříhá, protože chce on, leze mu to do očí. Nikdy nestříháme strojkem, má spíš delší krátké vlasy, nikdy ne na milimetry, tak je nutné to upravovat dřív.
Syn má deichky, tedy fejky, ale až budeme v Anglii, chci mu koupit crocsy. Dcera je velmi svérázné dítě, přiznávám, nechám to na ní, zatím má nextky, nosí jen po zahradě, případně na pláži. Až/pokud bude chtít a budou zrovna prašule, koupím pravé. Ty děcké nejsou nijak strašně drahé a botky jsou to kvalitní - o to ale nejde, jen nemyslím, že děti rozeznávají. Ještě bych dodala, že obě děti se vždycky spíš stranily takových těch ostentativních projevů - syn nesnášel Spidermana už ve školce. Děti chodily do státní zdravé školky - syn má zdravotní alergie, astma a celiakii. Mám kamarádku, která velmi šetří, aby mohla dát i druhého syna do soukromé anglické školky. Není to lehké, ale rozhodně nijak neprožívají, co kdo má a nemá. Na tohle si nikdy nestěžovala - fakt mě tento argument nikdy nepřišel na mysl. Když jsme hledali synovi vhodnou školu, byli jsme i ve dvou soukromých a ač jsme je zavrhli, tak to nebylo z důvodu ekonomicko-vrstevních ale spíš z důvodu stylu výuky. |
Jan |
• |
28.6.2010 9:06:30
Tak to ty obchody s hadrama, plné ženskej, jsou asi vyjímky a vy zde jste to pravidlo.
Výchovou to samozřejmě můžete zhoršit nebo zlepšit, to doufám, že jo. Ale z chlapa prostě ženskou neuděláte. Ženský jsou totiž z Marsu a chlapy z Venuše. Nebo naopak?? |
Lída,3 kluci a holka | 25285 |
28.6.2010 8:57:58
Jane, ty rozdíly jsou způsobené víc povahou a výchovou Ona si to spousta lidí ani neuvědomuje, že holky vychovávají jinak než kluky.
Moje dcera oblečení fakt neřeší, podobně mobil - je pro ni důležitější funkčnost (ve smyslu zavolám si, napíšu zprávu, ne blbosti jako foťák nebo přehrávání mp3) než vzhled nebo značka. Hele, já se nemaluju vůbec (už přes deset let jsem si na xicht nenaplácala žádnou barvičku), ke kadeřnici chodím tak max. čtyřikrát do roka ke kolegyni (když mi moc odroste barva na vlasech, jinak bych je měla hoooooodně šedivý), nakupování hadrů na sebe je pro mě utrpení. |
Jan |
• |
28.6.2010 8:54:00
Perdito, vždyť píšu, že existují i vyjímky. Syn chodí proto, že by chtěl anebo že chce maminka?
|
Jan |
• |
28.6.2010 8:52:19
Fejky - to jsou jako ty gumové boty, ale ne originální? Jestli ano, tak já je také nerozlišuji - a to jsem trochu starší, než Váš čtvrťák.
Perdito, a vaše děti mají tedy ve škole fejky nebo originál. A proč myslíte, že jste syna přesvědčila a dceru ne? To bude asi náhoda, že? |
perdita | 3248 |
28.6.2010 8:45:28
Jane, můj muž chodí taky každý měsíc ke kadeřnici, jinak by byl zarostlý jak opice, syn chodí asi jednou za měsíc a půl
|
perdita | 3248 |
28.6.2010 8:44:47
Marťo, s těmi crocs naprostý souhlas. Já když seděla před lety na pláži, koukala jsem se, co za zrůdnosti to ti lidi nosí na nohou, ale pak jsem slyšela pár názorů lidí, kteří mají nějaké ortopedické problémy, a začala jsem přemýšlet. Syna se mi podařilo "konvertovat", dceři se prostě nelíbí.
Crocsy se od fejků skutečně výrazně liší, to potvrzuji. Stále je považuju za esteticky ohavné, ale jinak jsou super a toužím po nich taky. NIKDY JSEM OD SVÉHO ČTVRŤÁKA NESLYŠELA, ŽE BY ROZLIŠOVALI FEJKY OD PRAVÝCH. Natož v školce |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.